Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 245

QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 01 25, 22:56)
man atrodo ,kad tokias ir pirkom  g.gif
o kame ten stebuklas  ju? paaiskinkit techniskai  biggrin.gif

Techniskai net neisivaizduoju, kaip paaiskinti biggrin.gif nu bet ir tikruju nepesa mirksiukas.gif ten tokios plasmasines-gumines sukos, nu kaip ir atrodo foto, tik as isivaizdavau, kad bus mazesnes, o cia tokios vos i delna telpa, o tie spygliukai tokie trumpi (kuriais sukuojames), gal tame ir fintas, kad jie trumpi, kad nepesa g.gif mano dukros plaukai iki liemens, tai vis dejuodavo, kad pesa, ypac, kai isplauni plaukus, arba siaip buna atsikelia visa kaip pusbrolis Itas is adamsu lotuliukas.gif tai su sitom nesiskundzia, pati ississukuoja, ir vadina stebuklingom sukom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2013 01 25, 23:13)
Labas vakaras  4u.gif
tangle teezer
user posted image
as tai kazkada parsiunceiau dukriukui is cia, cia Anglijos parduotuve, as cia sampunus perku, bet man atrodo mergaites JAV pigiau pirko, ar ne Amazone  g.gif na pakomentuos gal kur pirko  ax.gif

O idomu garbanotu plauku jis irgi nepesa g.gif
Atsakyti
ar sitas analogoskos? ju ten tiek daug smile.gif
http://www.amazon.co...f_se_p_t_1_8H65
Atsakyti
QUOTE(Smilga7 @ 2013 01 26, 00:36)
O idomu garbanotu plauku jis irgi nepesa  g.gif

Labai panasu sepeti rekomendavo man kirpeja "Andre Team" salone, nusipirkau ir esu labai patenklinta, kurkas geriau nei naturaliu seriu... As su juo ir kai galva issitepu balzamu pasukuoju plaukus, tada isvis jie tokie glotnus ir labai minksti buna, labai gerai balzama isskirsto, ismokau is kirpejos sios mazos gudrybes.. thumbup.gif 4u.gif Tikrai vertas demesio sepetys, mano berniuku plaukuciai poilgi, tai tik siuo sepeciu ir sukuojas, nebeziuri i kitus.. Na del garbanotu negaliu nieko pasakyti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snace: 26 sausio 2013 - 00:35

QUOTE(Leslie @ 2013 01 26, 00:11)
Techniskai net neisivaizduoju, kaip paaiskinti  biggrin.gif  nu bet ir tikruju nepesa  mirksiukas.gif  ten tokios plasmasines-gumines sukos, nu kaip ir atrodo foto, tik as isivaizdavau, kad bus mazesnes, o cia tokios vos i delna telpa, o tie spygliukai tokie trumpi (kuriais sukuojames), gal tame ir fintas, kad jie trumpi, kad nepesa  g.gif  mano dukros plaukai iki liemens, tai vis dejuodavo, kad pesa, ypac, kai isplauni plaukus, arba siaip buna atsikelia visa kaip pusbrolis Itas is adamsu  lotuliukas.gif  tai su sitom nesiskundzia, pati ississukuoja, ir vadina stebuklingom sukom  lotuliukas.gif

QUOTE(skaistukas @ 2013 01 26, 00:43)
ar sitas analogoskos? ju ten tiek daug smile.gif
http://www.amazon.co...f_se_p_t_1_8H65

ja ja musu tokios wub.gif dukrytes plaukai ploni bet iki liemens, ir veliasi labai bet sitos sukos daro stebuklus, slapius plaukucius galima sukuot ir garbanotus, pagooglinkit matysit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga7 @ 2013 01 26, 00:36)
O idomu garbanotu plauku jis irgi nepesa  g.gif

Tikrai ne biggrin.gif Mano garbanuojasi, banguojasi ir dar pučiasi, tai išsiplovus būdavo kančios juos iššukuot, dabar tie laikai jau praėjo, su tom šukom kaip grėblių per nušienautą žolę eina thumbup.gif lotuliukas.gif Tikrai nepeša ir mažiaus kelių besigarbanuojančių ir besipučiančių sruogų drinks_cheers.gif Jis su kitom šukom ir neprisileidžia, nes peša, o paimu žalias į rankas, tai jokių problemų - šukuok kiek nori biggrin.gif
Tik mano iš Cascada pirktos Macadamia (Akropolyje yra Cascada), bet esmė jų visų ta pati, tik kad gamintojas skiriasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu mergaites , uzsakysiu butinai, nes dukrai vis kancia kai reikia sukuotis sad.gif

Papildyta:
ai mergaites gal kuri siuntetes pipiru malunelius? kur ieskot? peugeot labai geri, bet pas mus ju kaina doh.gif
Atsakyti
gal pigiau yra matet kur nors ugsu, reik 41-42 dydzio , peda 27,5
aciu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2013 01 26, 07:27)
gal pigiau yra matet kur nors ugsu, reik 41-42  dydzio  , peda 27,5
aciu

6pm pasidairykit...
Atsakyti
QUOTE(dimele @ 2013 01 26, 01:39)
ja ja musu tokios  wub.gif dukrytes plaukai ploni bet iki liemens, ir veliasi labai bet sitos sukos daro stebuklus, slapius plaukucius galima sukuot ir garbanotus, pagooglinkit matysit  mirksiukas.gif

QUOTE(NORIKA @ 2013 01 26, 01:59)
Tikrai ne  biggrin.gif Mano garbanuojasi, banguojasi ir dar pučiasi, tai išsiplovus būdavo kančios juos iššukuot, dabar tie laikai jau praėjo, su tom šukom kaip grėblių per nušienautą žolę eina  thumbup.gif  lotuliukas.gif  Tikrai nepeša ir mažiaus kelių besigarbanuojančių ir besipučiančių sruogų  drinks_cheers.gif Jis su kitom šukom ir neprisileidžia, nes peša, o paimu žalias į rankas, tai jokių problemų - šukuok kiek nori  biggrin.gif
Tik mano iš Cascada pirktos Macadamia (Akropolyje yra Cascada), bet esmė jų visų ta pati, tik kad gamintojas skiriasi  drinks_cheers.gif

4u.gif reiks dar pasiskaityneti ir nusipirkti bigsmile.gif su savo plaukais jau susidraugavau ir ismokau tvarkytis, bet va kruopa doh.gif neprisileidzia jokiu suku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2013 01 25, 23:13)
Labas vakaras  4u.gif
tangle teezer
user posted image
as tai kazkada parsiunceiau dukriukui is cia, cia Anglijos parduotuve, as cia sampunus perku, bet man atrodo mergaites JAV pigiau pirko, ar ne Amazone  g.gif na pakomentuos gal kur pirko  ax.gif

as taip pat tokias siunciausi, tai labai patenkinta wub.gif o plaukai mano ploni truputi zemiau peciu ir labai veliasi doh.gif
Atsakyti
kazko neduoda gmailas nusiusti Daliukui ir MM jokio laiskucio verysad.gif visus grazina atgal doh.gif ar cia tik man taip ar gmail streikuoja g.gif
Atsakyti