Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių namučiai

sveikos,

labai graziai Pumpule parase, ir as apsiasarojau...
ir siaip daug jau leliukus supuoja, visas labai sveikinu, senokai buvau cia uzsukusi 4u.gif

as jau savaite sergu, geriu antibijotikus, kraujo tyrimai vis tiek blogi, ir toookia savijauta prasta, kad pradejau pasiduoti puolanciai depresijai, o kur dar mintys, kaip mano maziai atlaikys sita isbandyma? jau kaip ziemos nuosirdziai nekenciu, nu taip nuo dusios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(am* @ 2013 01 30, 09:55)
sveikos,

as jau savaite sergu, geriu antibijotikus, kraujo tyrimai vis tiek blogi, ir toookia savijauta prasta, kad pradejau pasiduoti puolanciai depresijai, o kur dar mintys, kaip mano maziai atlaikys sita isbandyma? jau kaip ziemos nuosirdziai nekenciu, nu taip nuo dusios  doh.gif

na ne tu viena ,as tai ir tos ziemos schmoll.gif ,jau nervai pardejo imti,gerkle persti nugara susuko,ko nebudavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2013 01 30, 10:09)
na ne tu viena ,as tai ir  tos ziemos  schmoll.gif ,jau nervai pardejo imti,gerkle persti nugara susuko,ko nebudavo doh.gif

va va, prie to pacio apie nervus: gal kuri parekomenduotu, ka galima pagerti, kad nuraminti nervus? nes bijau, kad neatlaikysiu jau as... sedatif man nepadeda, vaistininke kitokiu neduoda, tipo gydytojos prasyti, kad patartu, o iki apsilankymo pas gydytoja man toli...
Atsakyti
Aciu uz priemima smile.gif
Sirguliuojancioms po 4u.gif as irgi su didziule sloga vaikstau, maniskis sirgo, tikriausiai pasigavau koki virusa, bet kaip nors issikapstysiu:)
Matau jau ir tuoj gimdysianciu yra, kaip as jums pavydziu... laukiu kol ateis ta data termino, kai pasimatysiu su savo svajone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 01 29, 19:57)
Labukas visoms  4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2013 01 29, 22:38)
O as ziokit taaaaip vemiau nuo sekmadienio, kad padek Dieve  doh.gif Siandien jau gyva, kaip Jezus Kristus trecia diena prisikeliau is numirusiu  biggrin.gif eina sau kaip nekenciu tos busenos kai guli istisas paras ir nieko, net pristo negali pajudint......Bet dabar koks editas prasidejo po 3 dienu neryjimo, tai valgau viska ka matau  biggrin.gif

Vajei varksiuke console.gif sveik greiciau 4u.gif

QUOTE(Lietuva @ 2013 01 30, 01:18)

O mes šiandien grįžom iš ligoninės.

Siaubeli kaip gaila tavo sunelio verysad.gif laikykites, nesirkit 4u.gif

QUOTE(Murauskė @ 2013 01 30, 11:10)
O mane,merginos,pagaliau penktadienį lukštens  yahoo.gif Nebesulaukiu jau  lotuliukas.gif Taip kad,ko gero,02.01 gims mūsų vaikinas  smile.gif

Kaip tau faina rolleyes.gif lauksim is taves naujienu bigsmile.gif grazaus jums susitikimo thumbup.gif

Ligoniukems 4u.gif

O as irgi atsikeliau su skaudancia galva doh.gif tai dabar ir galvoju, ar persimiegojau siandien biggrin.gif ar gripa pasigavau vakar is poliklinikos g.gif Turbut siandien kryzium lovoje pragulesiu doh.gif ner jegu visai
Atsakyti
As jau ir karsciuoju user posted image saviskiau pasakiau, kad pas mane lovos rezimas user posted image

QUOTE(Murauskė @ 2013 01 30, 10:10)

O mane,merginos,pagaliau penktadienį lukštens  yahoo.gif Nebesulaukiu jau  lotuliukas.gif Taip kad,ko gero,02.01 gims mūsų vaikinas  smile.gif

clap.gif clap.gif clap.gif kaip faina wub.gif
Atsakyti
Kiek naujienu!!!
Visu pirma Pumpule - didziausi sveikinimai! Istorija nuostabi ir toliau linkiu augti bei stipreti ir kad neuzkluptu jokios ligos. O kaip su ta gelta? Ji baigesi?

Rota - tu jau namie tikiuosi??

Orchideja, tu gal jau pagimdei? smile.gif

Lietuva - fuu, kad ne tas kudikeliu virusas. Laikykites!

Kiek jusu cia serganciu.. uzjauciu mergaites ir sveikatos sveikatos!!!

O mes augam.. valandom.. Jau batu nebeuzsidedu pati... Teko per sitas dienas ir sventeje grazioje sudalyvauti, bet deja, sekmad turejau isvaziuoti i laidotuves.. Va toks tas banguotas gyvenimas.. viena diena linksmybes, kita liudesys..

Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2013 01 30, 13:39)
As jau  ir karsciuoju user posted image  saviskiau pasakiau, kad pas mane lovos rezimas user posted image
clap.gif  clap.gif  clap.gif kaip faina  wub.gif

o pas gydytoja kreipeisi? nestukei yra labai rizikingai temperaturos tureti. Man dakrete sake kad jei sukils tempa buti pasirodyti terapeutui ir skirti gydima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 01 30, 14:51)
O mes augam.. valandom.. Jau batu nebeuzsidedu pati... Teko per sitas dienas ir sventeje grazioje sudalyvauti, bet deja, sekmad turejau isvaziuoti i laidotuves.. Va toks tas banguotas gyvenimas.. viena diena linksmybes, kita liudesys..

Terze, gaila, kad teko sudalyvauti laidotuvese....Deja, bet buna ir taip.

Sakai putiesi biggrin.gif Noreciau tave pamatyti pries gimdyma biggrin.gif As dar beveik tokia pat vaikstau verysad.gif Jau noreciau nescia vaidint, bet nelabai itikinamai atrodau biggrin.gif Vis dar galiu miegoti ant pilvo doh.gif nu bet viena diena, po kokios 25 savaites tureciau ir as pradet didet rolleyes.gif

Mergiotes, sveikit nesirkit, negalima schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 30 sausio 2013 - 14:46
Mergyte laikykis 4u.gif Na man tai nugara nepraeina darbe nuo vienos kedes prie kitos kedes.Arbatas pliumpiu doh.gif
Atsakyti
Murauske o tave skatins ar CP?
As siandien po TA, zadejo echo daryt bet nebedare verysad.gif . Jei iki 02.06 nepagimdysiu israse siuntima i Kauna, tipo man su GD bus ten geriau. O jei jau prasidetu gimdymas tai gimdyt Klp. Tai nelabai as suprantu savo gyd koks skirtumas kur gimdysiu, jei prasidetu staiga jai jau ir Klaipedoje butu gerai.Tai labai noriu pagimdyt iki to termino smile.gif reiks imtis tokiu pat priemoniu kaip ir Pumpule. O siaip svoris jau nebeauga, vaisiaus sirdute kaip is knygos. Svoris maziuko apie 3500g.
Ligoniukems visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Beja Shira kaip tau sekasi su GD? Ar buvai pas gydytoja, ka sake?
Irmuciukasss ar tu dar nesubyrejai?
Atsakyti
Sveikutes dar karteli. 4u.gif Sakykyte, o magnio virsijimas labai blogai nestumo pradzioje? Ar geriau nevirsyti dienos normos?
Atsakyti