Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių namučiai

QUOTE(leiliuke @ 2013 02 01, 11:43)
na dar gali pamegint romantiska naktele su vyru smile.gif sako padeda smile.gif po sampano taure ir i lova  smileysex.gif

Reiks taip ir daryt (jau pora romantisku nakteliu sia savaite turejom) smile.gif, bet savaitgali reikes pilnai isnaudoti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nors pasakysiu - keistas jausmas, kai toks didelis vaikutis pilvelyje blush2.gif

Sobo, idomu, kuriai is musu privyks greiciau prisisaukti smile.gif

QUOTE(Prince @ 2013 02 01, 12:37)
Sveikutes
Na vakar nuvaziavom i ligonine ,nes jau nebistveriau skausmo,na nieko ,matyt bus koks nervas uzspaustas,nakti sunkiai miegojau,bet tfu tfu tfu siandien gerai jau.Pasiemaiu biulioteni,nes sloguot pradejau doh.gif ,na gerkle nosis,tai varau arbateles,inhaliatoriu drauge atveze,dar vaistuku gerklei ir lova.Tikiuosi viskas bus egrai.Na nera senai taip buve doh.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveik. As tai pasikartosiu, bet man geriausias vaistas nuo persalimo nestumo metu buvo Imbiero medaus ir citrinos derinys (arbata). Bet jau tam tikram laikui tikrai pagereja.

Ale paziurejau i savo parasa. Parasyta "Ruoskit sauskelnes".
Taip ir norisi pasakyti: "Sauskelnes jau paruostos, tu tik ateik" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2013 01 31, 19:00)
Labukas  nestuke.gif
Ziuriu gana aktyvi tema pasidariusi  thumbup.gif Ir nauju  nestuke.gif matau, sveikinimai visoms!

ROTA, as kazka praleidau, kas tau nutike buvo, kad mazylis misinukais maitinosi? Temperatura, bet is kur ji?  blink.gif

Mes jau beveik pripratom namie, jei ne ,,didysis'' brolis, kuris cypia, saukia ir visaip kitaip bando pazadinti sese, tai butu kaifas  biggrin.gif Siaip pirmine reakcija buvo klaiki - paklaikusios, pilnos asaru akytes, pavydas begalinis, bet kita ryta jau svelniai gloste sese ir buciavo i plaukucius  wub.gif Taip kad, Beta, nusiteik, kad nebus lengva, sakau tik is savo praktikos  ax.gif Nieko, atvarysi i svecius, pamatysi  biggrin.gif Nors tau gal bus paprasciau, jei aukle turesi  rolleyes.gif

O mazoji princesyte musu dabar miega  wub.gif prasidejo pilvelio ,,malonumai'', bet duodu Collinox, lyg ir padeda. Vasario 18 d. vaziuosime skiepuko darytis, tai tada pasvers, pamatuos, labai smalsu, kiek mazyle priauga svoriuko. Maitinu pati, tai labai nerimauju, ar jai pakanka to mano pienelio...

Sorry, kad isiverziau su naujienomis pas jus, o ne i mamyciu skyreli  tongue.gif Bet manau ir jums idomu, kaip mes gyvuojame  blush2.gif

Mūsų dukrelė irgi dabar išgyvena stresiuką lengvą tai tikrai. Ojojoj kokie užeina priepoliukai. Tiesiogiai neįvardina, kad tai dėl broliuko - jį tai tikrai tik myluoja ir bučiuoja ir rūpinasi juo. Bet jei dėl ko nors nesusitariam, tai demonstratyviai prieštarauja, - sultis išpila bele kur, daitksu mėto nuo stalo. po sekundės jau gailisi, verkia, atsiprašinėja, kad daugiau to nebus, dar po kiek laiko, vėl tas pats, ir vėl atsiprašo - užburtas ratas. Ir mums jau kantrybė trūksta, bet nieko, atrasim būdą kaip tai įveikti kuo švelniau ir protingiau.
Svarbu, kad su broliuku labai gražiai elgiasi.

Čia kažkas diržo nėštukinio ieško. Kaip tik savo parduodu (tik 18 Lt.)vaistinese 40 lt. Tonus elast GERDA elast 9806 dydis nr. 3. man tai jis padėjo labia. Nešiojau nuo 20 savaites.

Mums irgi jau pilvuko bėdos prasidėjo. Espumizanu vaduojamės. Irgi lyg geriau šiek tiek nuo jo. Mes per 11 dienu buvom priaugę 355 g. bigsmile.gif manau, kad puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2013 02 01, 13:18)
Mums irgi jau pilvuko bėdos prasidėjo. Espumizanu vaduojamės. Irgi lyg geriau šiek tiek nuo jo. Mes per 11 dienu buvom priaugę 355 g.  bigsmile.gif  manau, kad puikiai.

Lietuva, tikrai sauniai laikotes, svoriujas dideja. Ech... Baltas pavydas. Atrodo taip neseniai nestukes Meksikoj sedejom, o dabar is tu keturiu nestukiu as viena belikau nestuke.gif.
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2013 02 01, 13:03)
ka vartojai nuo galvos skausmo?

Paracetamoli isgeriau viena karta, daugiau nereikejo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2013 02 01, 13:18)
Ir mums jau kantrybė trūksta, bet nieko, atrasim būdą kaip tai įveikti kuo švelniau ir protingiau.
Svarbu, kad su broliuku labai gražiai elgiasi.

Tu kaip visada saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2013 02 01, 13:06)
Reiks taip ir daryt (jau pora romantisku nakteliu sia savaite turejom) smile.gif, bet savaitgali reikes pilnai isnaudoti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Nors pasakysiu - keistas jausmas, kai toks didelis vaikutis pilvelyje  blush2.gif

Sobo, idomu, kuriai is musu privyks greiciau prisisaukti  smile.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Sveik. As tai pasikartosiu, bet man geriausias vaistas nuo persalimo nestumo metu buvo Imbiero medaus ir citrinos derinys (arbata). Bet jau tam tikram laikui tikrai pagereja.

Ale paziurejau i savo parasa. Parasyta "Ruoskit sauskelnes".
Taip ir norisi pasakyti: "Sauskelnes jau paruostos, tu tik ateik"  wub.gif

Tikrai tikrai padeda, man is kart po smagumo su vyru, reguliarus saremiai ir prasidejo.. Nors pries tai, irgi buvo, bet paskutini karta buvo suniuko poza, gal tai padejo? Ir ta diena gerai pavaiksciojau, pavargau, pagerk avieciu lapu arbatos smile.gif na tikrai kaip cia tu likai paskutine, i dar toks parasas fainas, as jo jau nebesulaukiau smile.gif

Beje noriu pasidziaugti, kad mes steuklingai, tfu tfu tfu, susitvarkeme savo valgyma tiesiai is papupio be jokiu antspeniu, ir visai atsitiktinai pabandziau, nors skaudejo labai labai, jau buvau geresni buteliuka nusipirkusi, galvojau pamaitinsiu kokia nakti is buteliuko savo maziu.. Bet antspeniai nebuvo isterilizuot, pienas nenutrauktas ir su didele baime daviau papuli, ir ka jus manot, matyt visos tos zaizdeles apgijo gerai,kad aisku man skauda, bet maitinti tikrai galiu be jokiu papildomu priemoniu smile.gif tai dziaugiames issijuose visi trys... Siandien jau visai neblogai, dar maziau skausmelio..
Siaip puikus musu bernuzelis, ramus vyriokas, pavalgo sociai ir miega 3 val., sianakt sakyciau as kokias 5 val ismiegojau, o vyras net neorabudo visai.. Isivaziuojam i ritma, aisku bijome galimu diegliuku..na bet pagostrolauti as tikrai galiu, va ir vakar ir siandien islekiau apsipirkti reikiamu dalykeliu, taip fainai ':)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Pumpule @ 2013 02 01, 18:19)

Beje noriu pasidziaugti, kad mes steuklingai, tfu tfu tfu, susitvarkeme savo valgyma tiesiai is papupio be jokiu antspeniu

Labai dziuagiuosi del Jusu ( tfu tfu tfu ) wub.gif

O mes siandien eisim i baliu doh.gif as geriau paguleciau prie teliko blush2.gif bet reikia mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikutes,na tikriausia kas serga sveiksta.Na tikiuosi ir as jau sveikstu,dar nosis uzgulus,ir sloga,bet tikiuosi greit ji mane palisk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2013 02 02, 11:56)
Sveikutes,na tikriausia kas serga sveiksta.Na tikiuosi ir as jau sveikstu,dar nosis uzgulus,ir sloga,bet tikiuosi greit ji mane palisk doh.gif

Sveikos! savaitgalis toks ramus, tikriausiai visos senbuves gimdo smile.gif

Mano TA liuks. Viskas gerai, bet jokiu baseinu... Beta - kompaniono nebus smile.gif jei ir butu tai matyt dugnu eiciau lotuliukas.gif pilvukas pritrauktu smile.gif

Hemoglobinas 115, tai nebereik jokiu geleziu vartoti.

Na ka, laukiam ziniu, kas si savaitgali pasimate su savo leliukais smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 02 02, 18:54)
Mano TA liuks. Viskas gerai, bet jokiu baseinu... Beta - kompaniono nebus smile.gif jei ir butu tai matyt dugnu eiciau  lotuliukas.gif  pilvukas pritrauktu smile.gif

Nu nebus, tai nebus 4u.gif Eisiu i dusa paplaukiot biggrin.gif Terziau, tau jau laiko kiek daug...... rolleyes.gif Ar perkiesi jau kazka mazuciam ?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 02 02, 17:54)
Sveikos! savaitgalis toks ramus, tikriausiai visos senbuves gimdo smile.gif

Mano TA liuks. Viskas gerai, bet jokiu baseinu... Beta - kompaniono nebus smile.gif jei ir butu tai matyt dugnu eiciau  lotuliukas.gif  pilvukas pritrauktu smile.gif

Hemoglobinas 115, tai nebereik jokiu geleziu vartoti.

Na ka, laukiam ziniu, kas si savaitgali pasimate su savo leliukais smile.gif  wub.gif

na smgumelis 4u.gif
Na baseino man ir jauciu neleis sake plcenta zemai,sake turetu pakilti.
Na guliu jau antra diena lovoje ju bloga doh.gif ,vis ta sloga nepraeina,gerkle jau jau,o nosis uzgulus ir varva.
Atsakyti
laba,
ligoniukams sveikatytes daug daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As vakar buvau TA, tai tonus uzrase ir paleido iki kito penkt, tada tyrimai, tonusai ir siuntimas i klinikas. Tik mastau a sulauksiu pilvukas kaip nukrito, sakes ciut pajudu... Gal zinot pries kiek nukrinta panasiai jis: ar beplanuot kita savaitgali mazosios gimsiuka, si vis dar sergam tai namu aplinkoj atsventem
Atsakyti
As irgi taip laukiu jau to gimdymo, bet nieko. Pilvas labai daznai kieteja. naktys jau kosmaras, nei pasisukti, visas dubuo naktim skauda.
As per pirma nestuma su nusileidusiu pilvuku isvaiksciojau 2 dienas.
Atsakyti