Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių namučiai

QUOTE(Murauskė @ 2013 02 04, 17:55)
Prisiduodam rolleyes.gif
02.01 11.25 val planine tvarka po CP gimė 3980 g ir 54 cm ūgio bernužėlis  wub.gif
Šiandien jau grįžom namučio.Viskas kol kas puiku  smile.gif

toks vyrukas is stuomens ir is liemens thumbup.gif
dideli dideli sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Murauske, sveikinu, koks rubuiliukas tavo vaikutis thumbup.gif sėkmės ir parašyk kaip sekasi pratinti dukrytę prie broliuko ?
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2013 02 04, 17:25)
Ar jums jau labai matosi pilvukas?  ax.gif  as taip laukiu kada jis isryskes, nes dabar nesuprantu ar cia lasinuku padaugeje (nors nepriaugau dar ne gramo) ar cia jau ir lenda mano pilvelis  biggrin.gif

Pats pilvukas tikrai nesimato, tik paryškėjo lašinukų juosta ant pilvuko blush2.gif o svoris mano toliau sau krenta bigsmile.gif , nes yra iš ko, be to valgyt noriu nedaug ir tai liesiau, daržoves, vaisius, salotas kremtu. Nu, dar bandelių niekaip negaliu atsisakyt doh.gif
Įsivaizduoju, kaip lauki pilvuko wub.gif tuoj pasirodys, ir judesiukai pabumsens wub.gif
Sveikinu naujas mamytes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

As kazkaip jauciuosi paskutiniem dienom nekaip jau toks jausmas kad as sveriu tona kokia nors ir nepriaugau svorio, sunku keltis is lovos, paprasciausiai stotis. Vaikas stumdosi o kaip isiremia i sonkaulius tai nors tu ka doh.gif net skauda, pilvo apacia kartais patempia o atsistojus taip ir traukia prie grindu ji, toks jausmas kad vaikas jau su galva isiremes man spaudziasi zemyn, pilvas pradejo kieteti net besiverciant lovoje ant kito sono neziurint i tai kad vartoju Disporali, zodziu man jau taip sunku kad noriu gimdyti nors man dar ir anksti ax.gif

QUOTE(Murauskė @ 2013 02 04, 16:55)
Prisiduodam rolleyes.gif
02.01 11.25 val planine tvarka po CP gimė 3980 g ir 54 cm ūgio bernužėlis  wub.gif

Sveikinimai susitikus su suneliu wub.gif ramiu nakteliu ir upeliu pienelio wub.gif

sniege555 - su gerais tyrimu rezultatais tave drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irute1984: 04 vasario 2013 - 18:01
QUOTE(tani301 @ 2013 02 04, 12:22)
Sveika,
pasidalinsiu savo patirtimi. Su praeitu  nestuke.gif  man buvo labai dazni patepliojimai ,suciaudedavau ir is kart i ligonine , ten patikrindavo, kas mazius vystosi ,paguldydavo ,kaip ir visoms magnio 3 kartus po tab duodavo ir sakydavo gulimas rezimas kuo daugiau. ir viskas. Pas mane buvo visiska placentos pirmeiga- todel ir patepliodavo . o kas pas tave? jei gulejai jau - ka sake praeita karta?

pradzioj buvo placenta zemai, dabar jau pakilus kazkiek. o tepliojimas pasirodo del pienliges... svarbiausia nieko tokio, gydysimes wink.gif

QUOTE(sniege555 @ 2013 02 04, 13:36)
Sveikos nėštulytės  nestuke.gif
Seniai rašiau... bet visad skaičiau. Tokie nekalbadieniai...  blush2.gif
Aš gavau gerus genetinių tyrimų rezultatus, ačiū D.
O kaip, Juodoji Venera, tavo rezultatai? Viskas ok manau  rolleyes.gif

Tani, ačiū , kad patekau į sąrašą  4u.gif

sveikinimai su tyrimais thumbup.gif

QUOTE(Juodoji_Venera @ 2013 02 04, 16:25)
Ar jums jau labai matosi pilvukas?  ax.gif  as taip laukiu kada jis isryskes, nes dabar nesuprantu ar cia lasinuku padaugeje (nors nepriaugau dar ne gramo) ar cia jau ir lenda mano pilvelis  biggrin.gif

man pilvukas matesi kazkur nuo 15sav, toks nedidukas

Prisiduodam rolleyes.gif

nyuosirdziausi sveikinimai!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Prisiduodam rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinimai! Ne mazas bernuzelis! Daug pienelio, ramiu nakteliu
Atsakyti
Murauske, sveikinimai susitikus su bernuzeliu. Tikrai druts vyras.
Atsakyti
Prisiduodam rolleyes.gif

Sveikinimai didziausi!!! Toks dziaugsmas jums, neispasakytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2013 02 04, 16:55)
Prisiduodam rolleyes.gif

Murauske, sveikinu wub.gif Įsivaizduoju, kaip smagu ir gera turėti savo turtą ant rankelių wub.gif Man net graudu, pagalvojus, kokie laimingi jūs turėtumėte būti wub.gif
Atsakyti
sniege555, Juodoji_Venera dziaugiuosi, kad Jusu tyrimai geri thumbup.gif

Prisiduodam rolleyes.gif

thumbup.gif koks stipruolis , sveikiname user posted image
Atsakyti
Murauske, dideliausi sveikinimai thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2013 02 04, 18:18)
Murauske, sveikinu, koks rubuiliukas tavo vaikutis  thumbup.gif  sėkmės ir parašyk kaip sekasi pratinti dukrytę prie broliuko ?

Dar kartelį ačiū visoms už sveikinimus wub.gif
O sesę pratint nėra lengva.Nors jai brolis-kaip ir brolis,ta prasme,prieina,kalbina,komanduoja,paglosto ir pan.Tik jau vyksta kova dėl mūsų dėmesio,mūsų kantrybės išbandymai-noriu to, o ne ano,sunku,žinok.Šiandien ryte su tokiu " trenksmu" išėjo į darželį,kad baisu,atrodo,ir gaila vaiko,bet iš kitos pusės pagalvojus,reikia vis tiek turėti tam tikras ribas,kur yra vaikų norai ir pageidavimai, o kur šiokia tokia pareiga tėvams.Nežinau,stengsiuos kuo daugiau,kiek bus įmanoma,skirti laiko jai,nenuskriausti dėmesiu,bet kartu ir jinai vis tiek turės suvokti,kad atsirado dar vienas šeimos narys,su kuriuo reikės dalytis viskuom smile.gif
Atsakyti