Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių namučiai

QUOTE(Dovi2003 @ 2013 02 06, 23:01)
Normalu tai, bet aisku neiprasta. Mane jos buvo gerokai isgasdinusios tai net ginei pareiskiau kad man vandenys bega  blush2.gif  Tad apziurejo viska rimtai, nors seip nelysdavo, pasake kad kad kietas gerai uzsidares kaklelis  ir buciau rami, tai po to nusiraminau  4u.gif Seip atsimenu irgi panasei virs  20 sav buvo kai ju smarkiai pagausejo, po to ties 30 biski apmazejo, bet iklotukus tuo tarpu tai po kokius 3 per diena pakeisdavau  doh.gif

Zodziu neijaudink  4u.gif

Man prirase kruva tyrimu, bet bijau eiti i poliklinika , tais gripais gasdina  doh.gif  gal nieko jei pora sav dar plauksiu  blush2.gif

Ziurint kokius cia tyrimus tau prirase, jeigu siaip tik tuos nestuminius kraujo, tai tikrai nieko tokio jei saugodamasi biski palauksi ax.gif mano nestumo kortele uzvede tik 18 nestumo savaite ir tik tada tyrimus prirase, o as juo pasidariau tik pries savaite, nieko cia blogo tame. Bet cia priklauso nuo tyrimu. smile.gif
O del tu vandenu, tai mane prajuokinai, taip dar nebuvau pagalvojusi, matyt per mazai apie tai galvoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 02 07, 00:14)
Ziurint kokius cia tyrimus tau prirase, jeigu siaip tik tuos nestuminius kraujo, tai tikrai nieko tokio jei saugodamasi biski palauksi  ax.gif mano nestumo kortele uzvede tik 18 nestumo savaite ir tik tada tyrimus prirase, o as juo pasidariau tik pries savaite, nieko cia blogo tame. Bet cia priklauso nuo tyrimu.  smile.gif
O del tu vandenu, tai mane prajuokinai, taip dar nebuvau pagalvojusi, matyt per mazai apie tai galvoju  biggrin.gif

Aha tuos nestuminius krauja, gliukoze, paselius, hepatitus dar ten bet ka. Blogiausia kad reikia nevalgius is ryto eiti , o man jei nepavalgau, nors ir kai pavalgau bet maziau bet tampo skrandi, jei nepavalgau tai isvis viaukcioju ziaupcioju fui fui... tikrai dar biski neisiu tikiuosi pageres...

Tai ir gerai kad negalvoji taip, reiskias normalus zmogus esi o ne paranojike kaip as lotuliukas.gif Su pirmu nestuke.gif man tie vandenys tai cia menkniekis jau palyginti su tuo kaip is pradzio paranoja buvo paemus: pvz Progesterona ir HCG dariau kokius 6 kartus doh.gif vis vaidenosi kad jei nepaziuresiu tai jis nukris ir as persileisiu blush2.gif dar i echo eidavau kas 2 sav, kadangi jau budavo geda eiti pas savo gine tai registruodavausi pas bet ka mieste doh.gif Paziureti ar sirdele tebeplaka blush2.gif

Gal tik kokia 30 sav apsiraminau su savo nesamonem. Dabar kazkaip visiskai kitaip. Ramiau viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 02 07, 10:31)
Aha tuos nestuminius krauja, gliukoze, paselius, hepatitus dar ten bet ka. Blogiausia kad reikia nevalgius is ryto eiti , o man jei nepavalgau, nors ir kai pavalgau bet maziau  bet tampo skrandi, jei nepavalgau tai isvis viaukcioju ziaupcioju fui fui... tikrai dar biski neisiu tikiuosi pageres...

Tai ir gerai kad negalvoji taip, reiskias normalus zmogus esi o ne paranojike kaip as  lotuliukas.gif Su pirmu  nestuke.gif  man tie vandenys tai cia menkniekis jau palyginti su tuo kaip is pradzio paranoja buvo paemus: pvz Progesterona ir HCG dariau kokius 6 kartus  doh.gif  vis vaidenosi kad jei nepaziuresiu tai jis nukris ir as persileisiu  blush2.gif  dar i echo eidavau kas 2 sav, kadangi jau budavo geda eiti pas savo gine tai registruodavausi pas bet ka mieste  doh.gif Paziureti ar sirdele tebeplaka  blush2.gif 

Gal tik kokia 30 sav apsiraminau su savo nesamonem. Dabar kazkaip visiskai kitaip. Ramiau viskas  ax.gif

Kas čia per pasėliai? Pirmuosiuose tyrimuose tokių nebūna gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 02 07, 11:31)
*Aha tuos nestuminius krauja, gliukoze, paselius, hepatitus dar ten bet ka. Blogiausia kad reikia nevalgius is ryto eiti , o man jei nepavalgau, nors ir kai pavalgau bet maziau  bet tampo skrandi, jei nepavalgau tai isvis viaukcioju ziaupcioju fui fui... tikrai dar biski neisiu tikiuosi pageres...

**kadangi jau budavo geda eiti pas savo gine tai registruodavausi pas bet ka mieste  doh.gif Paziureti ar sirdele tebeplaka  blush2.gif 

***Gal tik kokia 30 sav apsiraminau su savo nesamonem. Dabar kazkaip visiskai kitaip. Ramiau viskas  ax.gif

* as zinok irgi taip pat tik dar blogiau.As tiesiog pradedu alpti jei nevalgius iskeliu koja lauk.Pasakiau ta gydytojai, kad nevalgius ir nenualpus netempsiu net iki kliniku priduoti kraujo, tai sake galiu is ryto suvalgyti koki skrebuti.Kazka visiskai kad butu be cukraus.Tai taip ir dariau, tyrimai parejo geri.Pabandyk gal ir tu taip.
** lotuliukas.gif Oi negaliu lotuliukas.gif Matai, as tai tiek uzsitrizniojus buvau, kad man vienodai saule sviesdavo ka apie mane gydytoja galvoja, nes is tos baimes, kad nestumui kas negerai, pamirsdavau visas gedas ir kitus su tuo susijusius jausmus biggrin.gif Isistatydavau kaules akis, paskambindavau be perspejimo gydytojai, paklausdavau kurioj klinikoj siandien dirba ir pasisiulydavau atvaziuot biggrin.gif Laukdavau po valanda ir daugiau bet laiminga vel pamacius sirdele.Sitas cirkas irgi tesesi iki beveik 30 sav.
***sita nestuma ir man ramiau.Be to, turim dopleri, tai kai tik kokia paranoja, is karto isijungiu aparaciuka ir klausau sirdeles issiviepus visa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 02 07, 11:35)
Kas čia per pasėliai? Pirmuosiuose tyrimuose tokių nebūna gi  biggrin.gif

Na tikrai irasyta slapimo paselis ax.gif

Panevezy buna tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2013 02 07, 11:47)
***sita nestuma ir man ramiau.Be to, turim dopleri, tai kai tik kokia paranoja, is karto isijungiu aparaciuka ir klausau sirdeles issiviepus visa  biggrin.gif

O is kur gauti ta daikta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovi2003: 07 vasario 2013 - 10:48
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 02 07, 10:47)
Na tikrai irasyta slapimo paselis  ax.gif

Panevezy buna  tongue.gif

Buna ir Klaipedoje mirksiukas.gif ,man per pirmus tyrimus dare
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 02 07, 12:50)
Na tikrai irasyta slapimo paselis  ax.gif

Panevezy buna  tongue.gif
Papildyta:
O is kur gauti ta daikta?

Taip, taip daro slapimo paseli. Ziuri ar neauga kokios zarazos slapime. Cia turbut nuo gines priklauso.
Atsakyti
Labukas nestuliukes 4u.gif

Irute nu duoda tavo slapukas biggrin.gif bus didele staigmena kai leliukas gims, smagumelis thumbup.gif

Sveikos prisijungusios naujosios nestukes 4u.gif lengvu jums menesiuku wub.gif

Irmuciukassss jau turbut supuoja savo leliuka ant ranku wub.gif

orchideja888, sobo, Asmon kaip jus laikotes? ar dar nesiruoset byreti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drovute: 07 vasario 2013 - 11:04
QUOTE(aushen @ 2013 02 06, 13:57)
na va prasidejo vel linksmumai su skrandziu-bet dabar kitaip,ne rugstys-nieko i burna isideti negaliu-nevirskina visai-guzas ziaurus stovi,o valgyt norisi-jai prikemsu vemiu viska lauk.....nebezinau ka daryti,nes tada ir savijauta bloga ir visa kita unsure.gif mineralinis persilpnas gazas-kola vakar biski padejo,visa skarbonke isgeriau-betgi nerysi tos kolos isvien verysad.gif

Man nuo praeitos savaites irgi skrandis streikuoja doh.gif tai 2 kartus paprasiau pas vyra ~ 100-150 gr alaus blush2.gif man padejo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2013 02 07, 10:35)
Kas čia per pasėliai? Pirmuosiuose tyrimuose tokių nebūna gi  biggrin.gif

Man dare ir pirma ir per antra nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2013 02 06, 16:31)
Tos, kurios susidure nestumo metu su grybeliu, kokias zvakutes naudojote?

As vartojau Macmiror bet man gine israse, gal nueik anksciau g.gif negerai paciai gydytis unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(irute1984 @ 2013 02 06, 18:29)
Sveikutes smile.gif

Sian buvau echo na ir ka jus manote, mano pilvinukas/e ir toliau nepasirode atsuko dupce mums i ekrana ir virkstele tarp koju ir nieko nesimato  biggrin.gif o taip viskas gerai jau sveriam apie  2 kg, vandenu norma, pagal visus ismatavimus esam didesni negu pagal mmm nustatyta smile.gif Taigi jau manau kad iki galo ir liksime zali wink.gif

thumbup.gif kaip i pas mane buvo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(juroszuvedra @ 2013 02 06, 18:45)

galit spalvinti melynai -turesim berniuka  thumbup.gif

melyni sveikinimai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 02 06, 19:58)

Na nestukes, jungiuosi i jusu buri, Data Rugsejo 10, bet sake dar kitakart perskaiciuos, kadangi mmm taip ir nebuvau susirgus po pirmojo gimdymo tai sunkiau joms ten skaiciuoti  ax.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif lengvu meneseliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2013 02 07, 12:03)

orchideja888, sobo, Asmon kaip jus laikotes? ar dar nesiruoset byreti? mirksiukas.gif

Mes 2in1. Siandien sustresavau ir nulekiau iki VGN, tai gimdymo veiklos 0, atsidarymas 0, vaisius didelis. Dabar sake pirmadieni atvaziuot, jei neprasides gimdymas.
Tai zodziu man stresas, kad gimdymas pats neprasides (nes tiek vaikstau paskutiniu metu, tiek viska irgi darau, kad skatinti, o viskas per niek).
Tai man piesiasi istorija, kad reikes skatinti ir dar vaikas didelis, tai jauciu atsikankinsiu normaliai, o galu gale bus CP, nes pvz paaiskes kad dubuo per siauras.
Tai dabar stresuoju. Noreciau ikalt ko nors.
O judet nuo vakar dar sunkiau pasidare.
Atsakyti