Man darė epidūra kai ties 7cm sustojo veikla. Bet epidūrą padarė taip, kad veiktų tik valandą, o per tą laiką leido skatinamuosius. galiu pasakyti, kad neiko malonau stame epidūre nėra. Sarėmiai sumažėja tikrai, tačiau per kiekvieną saremį jauti kaip didelis pagalys tai į šiktą durią... Visa drebėjau ir negalėjau pajudėti. Visa buvau nutirpusi ir per tą laiką galvojau o kaip dabar reikės stumti, kad aš neiko nejaučiu... O kai pradėjo epidūro poveikis - vaikas jau pradėjo lįsti, o dar tebuvo 9cm. Daktaras tada su ranka kai pradėjo kaklelį atidarinėti su kiekvienu saremiu galvojau nuprotėsiu. Tikrai jau su dievais kalbėjau. Viena laimė, kad išstūmiau per 15-20min. ir nereikėjo su TOKIAIS skausmais dar kankintis valandų valandas... Bet vistiek gimdymą prisimenu kaip šventę
Skausmas labai greitai užsimiršta.

QUOTE(Levanda81 @ 2013 02 08, 12:08)
Daktaras tada su ranka kai pradėjo kaklelį atidarinėti su kiekvienu saremiu galvojau nuprotėsiu. Tikrai jau su dievais kalbėjau. Viena laimė, kad išstūmiau per 15-20min. ir nereikėjo su TOKIAIS skausmais dar kankintis valandų valandas... Bet vistiek gimdymą prisimenu kaip šventę
Skausmas labai greitai užsimiršta.

Vaje, kaip siurpiai nuskambejo

QUOTE(orchideja88 @ 2013 02 08, 12:02)
Nu ir issidiskutavot jus cia apie gimdymus
ech, as dar neturiu patirties, kuria galeciau pasidalinti, bet tikiuosi, kad neuzilgo jau galesiu. Ech, va kad ir man taip nuvaziuoti su 7 cm i ligonine

Patikek, kad cia dar ne pats geriausias variantas. Stai viena is mamyciu skyrelio su 9 cm atvaziavo, tai net neleido persirengt ir doku nepilde

O seip as pries gimdyma didziule paranoja turejau. Mano labai gera drauge leptelejo, kad dukros atseit gimdo kaip mamos. Ji ir pagimde kaip mama, labai greit ir sklandziai, tuo tarpu su mano mama (su kuria mes labai labai panasios) buvo visiskai blogas variantas, nubego vandenys, pagulde i gimdykla, mazai jai ten kas dares, gulejo sau kol pasikeitus pamaina susisgribo kad jau bevandene vaisiaus busena vos ne para laiko, puole nezmoniskais tempais skatinamuosius varyt, ko pasekoje mamai truko gimda ir vos nemire nukraujavus o as uzdusus gimiau, mane gaivino.... na supratau kad dabar jau ne rusu laikai ir kitoks poziuris i gyvybe ir aplaidu darba, bet bijojau tikrai labai...
Tad kai man pasake apie ta itaiga su veidrodziu taip ir dariau, man padejo

Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2013 02 08, 11:59)
Nu tikrai

Stai ka as toj gimdykloj veikiau

Papildyta:
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2013 02 08, 12:21)
Nera tie gimdymai taip blogai, nesigazdink

O pvz as tai labai noriu gimdyt

Papildyta:
QUOTE(orchideja88 @ 2013 02 08, 12:02)
Patinka man tavo liniuote

QUOTE(Dovi2003 @ 2013 02 08, 11:30)
Nera tie gimdymai taip blogai, nesigazdink
Kitaip niekas nenoretu antrakart gimdyt ir visi turetu max po 1 vaika

Kaip ir sakiau skausmas pasimiro greitai - jau kelios minutes po gimdymo. Man kai siuvo ko igero buvo skaudziau nei saremiai

Nors as turiu drauge, kuri del gimdymo daugiau vaiku nebenori... Bet cia tokiu reta manau.
QUOTE(Levanda81 @ 2013 02 08, 13:47)
Nors as turiu drauge, kuri del gimdymo daugiau vaiku nebenori... Bet cia tokiu reta manau.
Tokia drauge ir as turiu
Nu ka pas mane juodas periodas, niekaip is bedu neislipam

QUOTE(Drovute @ 2013 02 08, 12:14)
Tokia drauge ir as turiu
net nezinau kuo cia viskas baigsis
tik bijau blogiausio, o atrodo, kad toks ir bus finalas visu nesekmiu

Nu cia dabar Drovute kas nutiko??? Gi tuoj susitiksi su taip lauktu stebukliuku, turetu visai kitokios nuotaikos but

Sveikos!!
Ikisau nosi paziureti, ar jau turim leliuku
Drovute - kas cia dabar? Tikiuosi bent su sveikata viskas ok???
Del tu gimdymu noreciau ir as pasisakyti. Kai buvau jauna ir grazi
, visada sakydavau, kad as noriu pati pagimdyti, isjausti ka tai reiskia... Ejo metai, o pastoti negalejau. Tada ta minti pamirsau, koks pagimdyti, kai negali pastoti...Dabar, kai mums prognozuoja CP, nesuku galvos. Kaip gyd pasakys, taip darysim. Lieps gimdyti, gimdysim, darys CP-nesipriesinsim. Nors kuo toliau, tuo labiau galvoju, kad CP man butu priimtinesnis. Ir ne del skausmu, o del vaikuciu sveikatos. Jau tu jaunystes ambiciju nebera, kai viska "galiu pati".
Dar noreciau pasidziaugti sios nakties ispudziais. Mano berniukas guli horizontaliai pilvuky, o mergyte vertikaliai. Nes pagal echo visada berniukas apacioj, tai speju, kad taip ir yra. Naktim blogai miegu, vartausi daznai, nes skauda klubus. Nakti, eilini karta verciuosi, ir uzciuopiu vaikucio galvute arba siknyte, toki apvalu issikisima pilvo apacioj
. paglosciau...tada svelniai persiverciau i kita puse. Mano vaikiukas is paskos, padare kuli ir apsiverte vel i kita puse. Nes ant to sono kur as guliu, ant to sono jis sedi.. bent taip suprantu. Tada palaukiau kiek tai laiko, kol jis isitaisys, rankytes kojytes susideliojo ir vel uzmigo. Tada man vel skausmai. Na-turiu verstis. O nenoriu vaiko zadinti
Ir taip suspaude sirdute, kad vel as ji prizadinsiu ir jis vargsas vel versis. Akurat. Ta galvyte-siknyte vel persisuko i ta puse, ant kurios atsiguliau.. Kazkaip tiek emociju uzpludo.. O mergyte, kuri guli sau vertikaliai, panasu, kad jai jokio skirtumo, ar jai ant to sonelio, ar ant kito
Ikisau nosi paziureti, ar jau turim leliuku

Drovute - kas cia dabar? Tikiuosi bent su sveikata viskas ok???
Del tu gimdymu noreciau ir as pasisakyti. Kai buvau jauna ir grazi

Dar noreciau pasidziaugti sios nakties ispudziais. Mano berniukas guli horizontaliai pilvuky, o mergyte vertikaliai. Nes pagal echo visada berniukas apacioj, tai speju, kad taip ir yra. Naktim blogai miegu, vartausi daznai, nes skauda klubus. Nakti, eilini karta verciuosi, ir uzciuopiu vaikucio galvute arba siknyte, toki apvalu issikisima pilvo apacioj

Terze, kaip mielai aprasei

Oj megytes, liudna man
, turiu problemu su teciu, MB su savo teciu turi problemu, dar ir masinos genda, reik i metalo lauza priduot, financu 0,... zodziu... nenesa man nervai
nu va nubraukiau asarele..., galvoju, kad sekmadieni kinu naujieji metai, tai gal kas pasikeis i gera puse, o siaip tai man horoskopas sake, kad vasaris man itin blogas menuo, bet as horoskopais netikiu, o va se kad nori

Drovute, vasaris tau patsgeriausias menuo juk susitiksi su savo svajoniu suneliu!!! Netikek taips horoskopais
atsimink, juoda visada buna pries balta

Terze
Kokia vis delto laime tureti tuos zmogeliukus pas save, ka ?
Drovute, problemos yra toks dalykas, kuris vienaip ar kitaip issisprendzia.Laikykis, tikriausiai viskas uzkniso, tai ir atrodo gal kur kas blogiau nei is tiesu.Viskas tikrai susitvarkys, pamatysi

Drovute, problemos yra toks dalykas, kuris vienaip ar kitaip issisprendzia.Laikykis, tikriausiai viskas uzkniso, tai ir atrodo gal kur kas blogiau nei is tiesu.Viskas tikrai susitvarkys, pamatysi

Aciu merginos, tie musu mazieji zmogeliukai tikras dziaugsmas
Drovute - aisku, ne kas, ka parasei, bet ir neskamba labai blogai... Visi gyvi, detaliu nezinau, bet labai tikiuosi bus sveiki ir dziaugsis tavo vaikuciu!!! Dabar belieka kaupti savyje jegas, stiprybe, nes jau mazasis greit pamatys mamyte su sypsena nuo vienos ausies iki kitos!!! O masinos, pinigai.. tikiuosi su laiku sugris, zinau, nelengva, bet kai nera kaip kitaip reikia ties tuom neuzsiciklinti, o galvoti, kad bus zyymiai geriau, pagimdysi, pabusi su leliuku, jausi, kada gali grizti i "rinka" ir grisi, bus lengviau.. o gal jau net ir iki to laiko atsiras pokyciu kazkokiu ir nebus viskas taip liudnai..To ir linkiu!!!

Drovute - aisku, ne kas, ka parasei, bet ir neskamba labai blogai... Visi gyvi, detaliu nezinau, bet labai tikiuosi bus sveiki ir dziaugsis tavo vaikuciu!!! Dabar belieka kaupti savyje jegas, stiprybe, nes jau mazasis greit pamatys mamyte su sypsena nuo vienos ausies iki kitos!!! O masinos, pinigai.. tikiuosi su laiku sugris, zinau, nelengva, bet kai nera kaip kitaip reikia ties tuom neuzsiciklinti, o galvoti, kad bus zyymiai geriau, pagimdysi, pabusi su leliuku, jausi, kada gali grizti i "rinka" ir grisi, bus lengviau.. o gal jau net ir iki to laiko atsiras pokyciu kazkokiu ir nebus viskas taip liudnai..To ir linkiu!!!