Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių namučiai

QUOTE(tani301 @ 2013 02 10, 21:49)
Nieko nepasirašiau ,BET man baigėsi bandomasis laikotarpis kaip tik antradieni... kaip nesinori pyktis..taip norėjau sažiningai atidirbti ,padaryti daug gero įmonei ,juk neplanavau  nestuke.gif ...čia gi tikras stebuklas man....o jie taip slapta..net neprenėšė man raštu ,nekelia ragelio...siaubas kas ten per žmonės pasirodo

Tai labai gerai, kad bandomasis pasibaige, taigi sentimentus i sali ir rupinkis savim dabar.Nes kaip matai, darbdavys rupinasi savo interesais, taigi tu savo ruoztu privalai pasirupintai savaisiais mirksiukas.gif Drasiau drambly ir nedrebink kinku kai nesi pazyma biggrin.gif Tu neprivalai bogai jaustis neleisdama saves nescios atleisti, tu nieko blogo nepadarei 4u.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif ne taip jums parašiau apie savo bandomąjį laikotarpį....jis baigiasi TIK antradienį...ir jie pasakė man tel ,kad netinku jiems( nors įtariu ,kad mano kolegė perspėjo juos ,kad aš nestuke.gif )......
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2013 02 10, 23:11)
bandomasis dar nesibaigė, jis tik antradienį baigiasi:( .... va šito ir bijau.bet kaip mano mylimas vyras sako - velniai nematė tokio darbo ir tokių darbdavių jei aš likusį laiką iki gimdymo atostogų jausiu įtampą...svarbiausia juk mažius. Negalima viską matuoti pinigais,bet kokia kaina... kaip bus -taip turi ir būti mirksiukas.gif
Rytoj parašysiu ir būtinai pasidalinsiu su jumis ,mergaitės wub.gif

Stiprybės tau. Siaubas kai pagalvoju, negi žmonėms nieko švento nėra? Juk čia toks gėris - stebuklas - kūdikėlis. Suprantu, verslas verslu, bet taip norisi, kad visi žmoniški būtų, o ne kažkokie akmeninėm širdim.

Aš neatsidžiaugiu, kad pas mane darbe viskas ne taip. Ankstesnis darbdavys buvo man kaip tėtis. Dabartinė - kaip mama. Negaliu nei vieno žodelio blogo pasakyti. Tada ir atmosfera gera ir noras dirbti yra.

Tiesa, dar nepasiilgau darbelio ir ramiai sau nusiteikusi sūnuką iki 2 metukų auginti, o jei tik finansai leistų, tai ir iki 3 metukų.

sėkmės visoms tuoj tapsinčioms mamomis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 10 vasario 2013 - 21:31
QUOTE(tani301 @ 2013 02 10, 22:19)
ne taip jums parašiau apie savo bandomąjį laikotarpį....jis baigiasi TIK antradienį...ir jie pasakė man tel ,kad netinku jiems( nors įtariu ,kad mano kolegė perspėjo juos ,kad aš nestuke.gif )......

kaip suprasti - pasake telefonu? g.gif jei turi laikina nedarbinguma ar esi atostogose, taves atleisti negali (DK 131 str.) o jei atejus i darba is karto pateiksi pazyma apie nestuma, taves vel gi negales atleisti nors dar ir bandomasis laikotarpis (DK 132 str.)
Atsakyti
QUOTE(prakriti @ 2013 02 10, 22:43)
kaip suprasti - pasake telefonu?  g.gif jei turi laikina nedarbinguma ar esi atostogose, taves atleisti negali (DK 131 str.) o jei atejus i darba is karto pateiksi pazyma apie nestuma, taves vel gi negales atleisti nors dar ir bandomasis laikotarpis (DK 132 str.)

drinks_cheers.gif reikia už save (ir ne tik - juk ne viena esi) kovoti, teises žinoti ir nenusileisti. Aišku, nemalonūs tokie išgyvenimai bet kuriai nestuke.gif -kei, bet valią į kumštį, nervus į konservus mirksiukas.gif Mes su tavimi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas damos 4u.gif

Tani, buk vyras, mes su tavim biggrin.gif drinks_cheers.gif

Jolantulia, sveika prisijungus, jau senai buvo laikas mirksiukas.gif 4u.gif

ziurekit, ka sugalvojau savo naujam zmogui nupirkt:
http://www.zemuogiup...;product_id=271

Nezinau ar jam patiktu, bet as tai ten miegociau biggrin.gif Ga turit kas nors ka nors panasaus ar girdejot kas turi ir kokiu atsiliepimu yra ?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Beata bigsmile.gif labai idomus daiktas, tik va ar vaikas is ten neiskris g.gif Bat as irgi ten miegociau biggrin.gif

Jolantulia sveika prisijungus, lengvu tau menesiuku 4u.gif

tani301 nu nemaloni tavo situacija, laikykis mergyt 4u.gif

As dar negimdau, bet sia nakti ir vel visa prasikankinau su maudimu kaip pries memes doh.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

QUOTE(asmon @ 2013 02 10, 11:49)
laba,
as dar negimdau, kaip kitos?  ax.gif
Kodel klausi del zvakuciu gi duoda ligonineje, argi ne?

Su pirmu CP tikrai dave, bet va drauge gimde VGN, tai turejo savu ir kazkokiu ne visai tu doh.gif vaistineje pardave vietoje Diclafenaco, o pasirode maitinancioms negalima verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Drovute @ 2013 02 10, 14:57)
sesuo grista is Londono penktadieni, tai dar mane su pilvuku nori pamatyti smile.gif

Ir mano labai norejo mus pamatyti nestuke.gif dabar pergyvena, kaip as cia be jos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sniege555 @ 2013 02 10, 17:02)
Aha... Ir aš nesąmones sapnuoju  doh.gif gal čia koks mėnulis kaltas? Na, ką gi dabar apkaltinus?  tongue.gif

drinks_cheers.gif as irgi doh.gif tik jau koki menesi ar daugiau, gydytoja sake, kad tai del nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(jolantulia @ 2013 02 10, 19:40)
Tuk tuk, kraustausi pas jus po truputi  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Priimsit?  mirksiukas.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 11 vasario 2013 - 09:50
QUOTE(Drovute @ 2013 02 11, 10:09)
Beata  bigsmile.gif labai idomus daiktas, tik va ar vaikas is ten neiskris g.gif Bat as irgi ten miegociau biggrin.gif

Na, jeigu sukurtas kudikiams, tai reik manyt, kad neiskrenta.Be to, kai jau vaikas sedes, ropos ar dar kaip kitaip gales judeti/migruoti tai bet kokiu atveju jau ten nebus.Manau iki pusmecio drasiai.Zodziu pirksiu sita geri ir tikiuosi mazas ten tikrai miegos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2013 02 10, 22:11)

Laikykis console.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Na ziuriu naujienu dar nera,niekas nebyra 4u.gif

Na kaip merginos po savaitgalio,as tai vakar prie juros tiek pisivaiksciojau toks oras superinis.
Man kazko pilvuka paniezti,galvoju gal netinka megstinis kur nesioju dirgina,,ar tempiasi g.gif ,nes tokia sudirgusi oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 02 11, 10:00)

ziurekit, ka sugalvojau savo naujam zmogui nupirkt:
http://www.zemuogiup...;product_id=271

Koks fainas wub.gif
Atsakyti