Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių namučiai

Tani
Labai uzjauciu cray.gif Niekas negali pasakyti kodel tokie dalykai atsitinka ir atrodo tikrai neteisinga.
Stiprybes jums viska istverti ir judeti i prieki. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2013 02 11, 14:43)
Tik gydytoja sako: taigi jusu terminas iseina 02.13...... as sedziu nesupratusi. Sakau: "cia 02.13 i stacionara atvaziuot?", o ji "ne, jusu gimdymo terminas 02.13, as nezinau, kas cia jums toki termina ir kodel uzrase". Tai atvykit kita karta po savaites.
As sedziu pasimetusi ir nieko nesuprantu. Kaip gali buti terminas 02.13  g.gif
Nu bet galvoju, gal ir gerai, kad sia savaite dar neskatins, dar turi laiko mazius pats islysti. Bet jau galvojau, kad treciadieni guldys, o pasirodo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

ot tai naujiena biggrin.gif bet gerai, kad ramiai gali laukti toliau, nepergyvendama, kad veiksmo dar nera 4u.gif
Atsakyti
Orchidėja, na kas čia per naujiena? tongue.gif Juk tu plius/minus žinai savo O datą, tai kaip dabar ji gali tiek nusikelti???
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 02 11, 16:53)
Orchidėja, na kas čia per naujiena?  tongue.gif Juk tu plius/minus žinai savo O datą, tai kaip dabar ji gali tiek nusikelti???

As savo O data tiksliai zinau smile.gif
Bet kazkaip neapsiverte liezuvis paklausti: "o tai kaip jus skaiciuojat". Ir dar pagalvojau, kad gal ir geriau namie but negu stacionare. Ir gal dar per sia savaite viskas naturaliai prasides.
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2013 02 11, 16:22)
As savo O data tiksliai zinau smile.gif
Bet kazkaip neapsiverte liezuvis paklausti: "o tai kaip jus skaiciuojat". Ir dar pagalvojau, kad gal ir geriau namie but negu stacionare. Ir gal dar per sia savaite viskas naturaliai prasides.

lotuliukas.gif Turbūt su skaičiavimo mašinėle thumbup.gif
O tu nenori savo ginei pasiskambinti, sužinosi, ką ji apie tai mano? Nes jei tavo terminas tik 13, tai tu dar 2 sav. gali nešiot nestuke.gif .
Ir kaip tu jautiesi pati? Jei turi jėgų, bandyk toliau natūraliai skatintis: plauk grindis, laipiok laiptais, galbūt galima ir ant to gimnastikos kamuolio pasisupti - pašokinėti (jei placenta nėr žemai) ir jei lėlytė jau įsistačius į tinkamą padėtį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 02 11, 17:44)
lotuliukas.gif Turbūt su skaičiavimo mašinėle  thumbup.gif
O tu nenori savo ginei pasiskambinti, sužinosi, ką ji apie tai mano? Nes jei tavo terminas tik 13, tai tu dar 2 sav. gali nešiot  nestuke.gif .
Ir kaip tu jautiesi pati? Jei turi jėgų, bandyk toliau natūraliai skatintis: plauk grindis, laipiok laiptais, galbūt galima ir ant to gimnastikos kamuolio pasisupti - pašokinėti (jei placenta nėr žemai) ir jei lėlytė jau įsistačius į tinkamą padėtį  g.gif

Kazkaip tingiu savo ginei skambint, bet gal reiks. Nors is esmes galvoju, kad niekas labai nepasikeis smile.gif
O su jegom pas mane taip keistai - sunku vaiksciot, kluba skauda - bet vis tiek stengiuosi prasivaikscioti.
Placenta tai teisingoj vietoj, bet galvyte, tai neisistaciusi.
Vis tiek reik kazkaip bandyt skatintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2013 02 11, 12:04)
Mergytes,ateinu su blogom naujienom man....mano leliukas nustojo vystytis verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif .....ir is darbo mane siandien irgi atleido... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Tani, stiprybes jusu seimai, labai apgailestauju, laikykites... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(orchideja88 @ 2013 02 11, 14:43)
Tani, kazkaip sunku patiket, kaip tau sitaip nutiko... laikykis...  4u.gif
O pas mane siandien idomybes  blink.gif
Buvau VGN konsultaciniame centre apziurai. Siaip viskas taip pat, kaip ir paskutinius kartus, vaiko tonai puikus, galvyte nenusileidusi, atsidarymas 0, kaklelis standus, svoris apie 3800 g. Tik gydytoja sako: taigi jusu terminas iseina 02.13...... as sedziu nesupratusi. Sakau: "cia 02.13 i stacionara atvaziuot?", o ji "ne, jusu gimdymo terminas 02.13, as nezinau, kas cia jums toki termina ir kodel uzrase". Tai atvykit kita karta po savaites.
As sedziu pasimetusi ir nieko nesuprantu. Kaip gali buti terminas 02.13  g.gif
Nu bet galvoju, gal ir gerai, kad sia savaite dar neskatins, dar turi laiko mazius pats islysti. Bet jau galvojau, kad treciadieni guldys, o pasirodo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mano paskutines menesines buvo 04.29, pagal visas skaiciuokles mano gimdymo data buvo 02.03, o pagal gydytoja - 02.05+ 4 dienos, tai gaunasi 02.09, nesuprantamas man tas skaiciavimas... Na bet gal jusu maziukui kaip tik reikia dar tu keliu dieneliu ir islys pats, be jokiu skatinimu smile.gif
Atsakyti
TANI, tikrai kartais gyvenimas labai neteisingas... verysad.gif verysad.gif
Laikykitės kartu, viskas dar bus gerai... O cia genetike taip pamatė, ar pati kazka jautei gal? Sorry, jei per giliai lendu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergyte_82: 11 vasario 2013 - 19:53
Orchideja, vistiek linkiu issilukstenti jau sia savaite 4u.gif

Sobo, kaip tu ????
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2013 02 11, )
Mano paskutines menesines buvo 04.29, pagal visas skaiciuokles mano gimdymo data buvo 02.03, o pagal gydytoja - 02.05+ 4 dienos, tai gaunasi 02.09, nesuprantamas man tas skaiciavimas... Na bet gal jusu maziukui kaip tik reikia dar tu keliu dieneliu ir islys pats, be jokiu skatinimu smile.gif

Tai turbut ir man dabar kazkokiu nesuprantamu metodu paskaiciavo. Mano paskutines mmm buvo 05.05, tai nu veliausiai 02.09 gaunasi, jeigu ciklas butu 28 dienos, bet mano ciklas - 25.
Nu zodziu dzin, gal net bus geriau ir vaikutis ramiai ateis kazkada sia savaite smile.gif

QUOTE(Shira @ 2013 02 11, 21:23)
Orchideja, vistiek linkiu issilukstenti jau sia savaite

Aciu uz gerus palinkejimus blush2.gif

O Sobo, asmon nesigirdi, tai gal jau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2013 02 11, 11:04)
Mergytes,ateinu su blogom naujienom man....mano leliukas nustojo vystytis verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif .....ir is darbo mane siandien irgi atleido... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

uzuojauta verysad.gif

QUOTE(cukryte28 @ 2013 02 11, 12:28)

Kaip blogai miegojau, persekioja kosmarai istisas naktis doh.gif  kada jie baigsis g.gif  Vyra isleidau ryte i darba ir toliau miegojau iki 12 val. blush2.gif  Reikia gal iseiti i lauka gryno oro ikvepti, kad smegenis pravedintu.

na manyciau reikia jau galvyte pravedinti wub.gif
Sveikutes 4u.gif
MB ir isvaziavo i Vilniu tai neuzmigau ilgai,bus ir sunki savaite,nes kai jis isvyksta man kazkaip liudna buna smile.gif
Atsakyti
Mergaites kaip yra jei neatitinka gimdos aukstis?ar tai blogai.Na gine neuzakcentao sito reikalo g.gif
Atsakyti