Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(1aviada @ 2013 02 06, 08:44)
Sveikos,
prašau mergaitės pagalbos. Valdžia pas mus sumanė pakeisti išvykų su mokiniais tvarką. Ir dabar ar vyksti į ekskursiją, ar eini tik į miesto renginį turi užsipildyti kelionės lapą, kuriame nurodai vaikų gimimo datas, tėvų telefonus, slaugytoja sudeda anspaudukus, kad gali tą vaiką vesti, dar smulkiai aprašai maršrutą, nurodai naudotą literatūrą, sudarai išvykos samatą...

Parašykit, kokia tvarka pas Jus.

Labas, mes sudarome vykstančiųjų sąrašą, rašome programą (tikslai, priemonės, maršrutas), tėvai raštiškai užpildo sutikimus. Tvirtina direktorius.
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2013 02 06, 11:20)
4u.gif Sveiki,
Mes visur keliaujam su direktoriaus įsakymu (pridedamas sąrašas), o už mokinių saugumą aišku atsakingas mokytojas. Dar prieš tai reikia mokytojui pristatyti keliones tikslą ir uždavinius.

Mes irgi taip pat.
Mokykoj karantinas,o aš irgi namie su temperatūra. schmoll.gif Visa laimė,kad leido neimti biuletenio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 06 vasario 2013 - 09:37
QUOTE(R.@usra @ 2013 02 06, 09:20)
4u.gif Sveiki,
Mes visur keliaujam su direktoriaus įsakymu (pridedamas sąrašas), o už mokinių saugumą aišku atsakingas mokytojas. Dar prieš tai reikia mokytojui pristatyti keliones tikslą ir uždavinius.

Mes lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2013 02 06, 10:20)
4u.gif Sveiki,

Ačiū, mergaitės, už atsakymus.
Mes taip pat vykstam su direktorės įsakymu, prieš tai pateikę atitinkamos formos sąrašą. Bet dabar nori tą sąrašą praplėsti pridedant dar kiekvieną kartą telefono numerius, gimimo datas, seselės antspaudus. Nesuprantam, kam to reikia. Dar sutiktume, kad išvažiuojant iš miesto viso to reikia, bet dabar - kiekvieną kartą paliekant mokyklos teritoriją?

O jūs kiekvieną kartą palikdamos mokyklos teritoriją gaunat raštišką tėvų sutikimą?
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2013 02 06, 11:18)

O jūs kiekvieną kartą palikdamos mokyklos teritoriją gaunat raštišką tėvų sutikimą?

Taip, kaskart, kai išeinam iš mokyklos.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Ir pas mus karantinas unsure.gif Mokytojai serga doh.gif O aš namie, su mažute savo ax.gif Gerai, kad leido neit į darbą rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2013 02 06, 10:36)
Mes irgi taip pat.
Mokykoj karantinas,o aš irgi namie su temperatūra. schmoll.gif Visa laimė,kad leido neimti biuletenio

QUOTE(Betukas @ 2013 02 06, 14:46)
Sveikutės  4u.gif

Ir pas mus karantinas  unsure.gif  Mokytojai serga  doh.gif  O aš namie, su mažute savo  ax.gif  Gerai, kad leido neit į darbą  rolleyes.gif

Sveikatos ligoniukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif O mes gerai darbavomės šią savaitę po karantino. Bet kitoj - jau atostogos bigsmile.gif Valdžia dar vis tyli. Gal atostogausim...
O dėl ekskursijų, tai mes kaimiečiai, jei tik pajudam, visur reik transporto ir, jau savaime aišku, kad jam gaut reikia visokios rašliavos. Tik dar ne telefonų nr. (gal jūsiškiai vadovai amerikietiškų standartų siekia). Bet nesuk sau galvos dėl tų nr. - reik ir turėk , tada tik copy - paste ir baigta.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 02 06, 10:39)
Mes lygiai taip pat drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2013 02 06, 16:02)
Bet nesuk sau galvos dėl tų nr.  - reik ir turėk , tada tik copy - paste ir baigta.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 02 06, 17:02)
Bet kitoj - jau atostogos bigsmile.gif Valdžia dar vis tyli. Gal atostogausim...

Mes atostogausime nuo vasario18, atostogų kolkas neatkėlė thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau ūgio liniuotę thumbup.gif Pagaliau rolleyes.gif Tik pas mus ji Norfoj 16 litų g.gif Bet vis tiek gerai mirksiukas.gif
Ačiū už jos užrodymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 02 06, 16:59)
Nusipirkau ūgio liniuotę thumbup.gif Pagaliau rolleyes.gif Tik pas mus ji Norfoj 16 litų g.gif Bet vis tiek gerai mirksiukas.gif
Ačiū už jos užrodymą 4u.gif

Gal jau akcija pasibaigus g.gif Kaip aš taip pigiai gavau g.gif

Visoms sergančioms - SVEIKATYTĖS biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Pas mus aplink visur karantinas, tik mes dirbam tongue.gif Šiandien jau 1 nebuvo. Gal šią savaitę kaip nors išempsim, o kitą - atostogos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2013 02 06, 17:27)
Gal jau akcija pasibaigus g.gif  Kaip aš taip pigiai gavau g.gif

Visoms sergančioms - SVEIKATYTĖS  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Pas mus aplink visur karantinas, tik mes dirbam tongue.gif  Šiandien jau 1 nebuvo. Gal šią savaitę kaip nors išempsim, o kitą - atostogos thumbup.gif

Tokios liniuotės aš ir ieškojau, bet vis niekur neradau mirksiukas.gif

O pas mus vaikai neblogai lanko. Iki atostogų dirbsim pilnu tempu rolleyes.gif
Atsakyti