Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Pas mus jau paskelbė karantiną.
Atsakyti
o mes jau rytoj griztam po karantino...
net idomu, kiek susirinks vaiku smile.gif o nuo 13 d. atostogos clap.gif
mano nuosavi vaikuciai irgi sirgt pradejo... tikriausiai pati is mokyklos virusa parnesiau, nes ir koscioju ir niekaip neissikoscioju... doh.gif
Atsakyti
Ačiū labai. Kaip gera, kai kažkas padeda. Va čia tai vyksta tikras ir nuoširdus bendravimas ir bendradarbiavimas 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2013 02 05, 21:26)
Sveikutės. Aš visiškai neturiu kada prisėsti prie kompiuterio, turiu namų mokymą, tai grįžtu pervargusi, nieko nebesinori blush2.gif Sakykit, gal kas žinote apie atestaciją metodininkui. Girdėjau, kad nuo vasaros bus labai dideli reikalavimai, nes neturi pinigų mokėti padidintiems atlyginimams. Aš ruošiausi kitais mokslo metais, bet dabar nežinau ar verta pradėti, o apsispręsti turiu greitai.

apie atestaciją atsiųsta 2 pašte sausio 8 dienos laiške

mes šiandien jau dirbame po karantino, tik aš sėdžiu namuose su mažiumi doh.gif

gal, merginos, ką turite (pateiktis) apie vasario 16-ąją, peržiūrėjau 1 ir 2 paštą, tai nieko neradau arba nemoku ieškoti...
Atsakyti
O prie ko reikia ieškoti tų įsivertinimo vazonų ax.gif

O aš rytoj vedu parodomą pamoką. Vaikai serga, aš pati vaikštau ant ribos. Neapsisprrendžiu ar sveika ar serganti doh.gif Bet tunelio gale šviesa yra - kitą savaitę atostogos ir grįžtam tik 20 d thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(editaite @ 2013 02 06, 23:05)
gal, merginos, ką turite (pateiktis) apie vasario 16-ąją, peržiūrėjau 1 ir 2 paštą, tai nieko neradau arba nemoku ieškoti...

Kažką turėjau iš tų Panevėžio konferencijos diskų. Ar jie yra pašte?
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 02 06, 21:11)

neužmačiau... nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2013 02 06, 23:18)
neužmačiau... nežinau g.gif

Tokiu atveju reiks palaukti. Viską turiu darbe
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2013 02 06, 21:05)

Ačiū, radau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2013 02 06, 22:05)

Nusiunčiau, ką radau savo lobyne. Prisitaikyti galima. Iš kelių skaidrių susirinksi tai, kas reikalinga ir naudinga. Tikiuosi.
Atsakyti
[
Papildyta:

[/quote]

Nekantriai lauksim tų diskų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 02 06, 22:11)
O prie ko reikia ieškoti tų įsivertinimo vazonų ax.gif

Radau savo paste, jei ka permesiu tau pastan, nes musiskiuose neradau, gal nemokejau ieskoti g.gif bet ten ne visai isivertinimo, ten greiciau mokytojos vertinimas, bet mes juos auginsime, tegu dziaugiasi savo rezultatais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2013 02 07, 00:03)
Radau savo paste, jei ka permesiu tau pastan, nes musiskiuose neradau, gal nemokejau ieskoti g.gif bet ten ne visai isivertinimo, ten greiciau mokytojos vertinimas, bet mes juos auginsime, tegu dziaugiasi savo rezultatais mirksiukas.gif

Tinka, imesk daiva.imb@gmail.com Jei ne šiais metais panaudosiu, tai gal kitais tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 06 vasario 2013 - 22:10