Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys meluoja geriau

Nustebino Robertėlis, kad pabėgo nuo Ligitos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mane prajuokino Robertėlio frazė Ligitai "Dievas mato nenorėjau" lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va Vilmutė bus garsi virėja. O Meda kokia pavyduolė, liks be nieko, o liks:)
Galėtų Margo grįžti, norisi trijų draugių nuotykiųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2013 03 20, 22:34)
nu va Vilmutė bus garsi virėja. O Meda kokia pavyduolė, liks be nieko, o liks:)
Galėtų Margo grįžti, norisi trijų draugių nuotykiųsmile.gif

Mane Medos personažas pradėjo erzinti šiek tiek..Galėtų ji kur nors išvykti, o verčiau Margarita grįžtų..
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2013 03 20, 15:53)
Kvietkutė Ilona

aciu
Atsakyti
Robertelis - nesitikejau kad pasiulys isvalyma biggrin.gif
Vilma - dziaugiuosi kad jei sekasi thumbup.gif
Meda - kad ir sako kad jei drauges, bet vistiek visko joms pavydi, zemina jas, meluoja
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 03 20, 23:15)
Mane Medos personažas pradėjo erzinti šiek tiek..Galėtų ji kur nors išvykti, o verčiau Margarita grįžtų..

Mane jau ne šiek tiek lotuliukas.gif tokia bjauri pasidarius,visko pavydi,apšneka,fee ...tokią draugę turėti doh.gif
Atsakyti
Robertėlis matyt pareikš, kad naujas namas kam netinka, kad pasislėpt galėtų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2013 03 21, 06:57)
Mane jau ne šiek tiek lotuliukas.gif tokia bjauri pasidarius,visko pavydi,apšneka,fee ...tokią draugę turėti doh.gif

lotuliukas.gif
Na, jos britkumas jau daug kam kliūna, tokia "madam Fifi" schmoll.gif Kaip mano draugė sakė, jei per seriją Medos neparodė ar labai mažai parodė - reiškiasi pavykusi serija thumbup.gif

Tokios draugės ir primokėtų man nenorėčiau doh.gif Išdavystė garantuota..nemoka liežuvio už dantų laikyti..
Atsakyti
Tik del Kostes ziuriu dar,nes siaip jau issiseme ,manau ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 03 23, 11:32)
Tik del Kostes ziuriu dar,nes siaip jau issiseme ,manau ax.gif .

jau net nejuokinga su Koste, perlenkta lazda doh.gif darosi nuobodus serialas. g.gif
Atsakyti
Galina Kostei: "Eik skust bulvių, vabale" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti