Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys meluoja geriau

QUOTE(Mandary @ 2013 04 04, 12:02)
Uztat Vilmos nuotrauka zurnale ohoho  biggrin.gif

Man keista del jos tos nuotraukos... Gali zurnalas deti tokia nuotrauka? Ka fotografas pakisa, ta ir deda mastau.gif
Atsakyti
na, pasakė, kad kitokių nera ir viskas unsure.gif

bet jei man taip fotografas padarytų, tai aš jį su Š... suėsčiau triniti.gif
visais įmanomais būdais pareklamuočiau jo neprofesiolumą...

Atsakyti
O gal galite papasakoti kaip Jūratė sužinojo apie Ligitą ir kaip reagavo, tiksliau ar supyko ant Roberto? smile.gif nes visą savaitę nemačiau ir jau nebeperžiūrėsiu serijų ax.gif
Atsakyti
nu va Ligitėlė atgavo protą ir iškart nėrė draugei pagelbėti:)
Nežinau, jog Robertėlio mama, Kristina Andriejauskaitė - aktoriaus Girdvainio žmona http://www.lrytas.lt...taip-blogai.htm

O žurnale ,,Žmonės" mačiau, kad Marijus su Jurgita susituoks:)
Atsakyti
Gerai parodė , kokie gali būti santykiai tarp kolegių - gyvačių . Išvadinti ubage , kiaule , išmaukti vyną , tyčiotis iš nuotraukų , pavydėti , kad sugebėjo išleisti knygą .
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Oi gera serija buvo thumbup.gif Prisijuokiau iš Medos lotuliukas.gif Jau taip nepasisekė jai ax.gif
Ir Genadijaus istorija įdomi smile.gif
Atsakyti
bet dailininko piesiniai, tikrai " virs realybes" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vile1897 @ 2013 04 07, 17:05)

Iš kur čia tie "poetai" lotuliukas.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2013 04 08, 21:32)
Oi gera serija buvo  thumbup.gif  Prisijuokiau iš Medos  lotuliukas.gif  Jau taip nepasisekė jai  ax.gif 
Ir Genadijaus istorija įdomi  smile.gif

O man Meda slykstyne sitam sezone,ziauriai nebepatinka schmoll.gif
Del Genadijaus,tai kaip man juokinga buvo,kai Aiste sauke Jurgai,kad jis jos ir kad ji nelystu,nesamone,isvis as pati su tokiu nebebuciau,o cia px biggrin.gif
Atsakyti
"Tikras vyras" svetimą namą nori pasisavinti . Jei turėtų sąžinės paliktų žmonai ir išeitų .
O Meda tai iš vis tapo tikra žiurkė . Vargšė mirštančioji gulbė nuo paprasto peršalimo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 10 balandžio 2013 - 01:01
Jo, Meda ir man labai bjauri šiam sezone. Būt gerai, kad ją kas pamokintų gerų manierų, bendravimo rolleyes.gif kaip dar tas Arnas taikstosi prie jos, kaip siųsčiau aš ją velniop smile.gif

Genadijus (vardas man jo labai juokingas biggrin.gif ) irgi geras Alfonsėlis cool.gif
Atsakyti