Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys meluoja geriau

Sveikos,

nežiūrėjau kelių serijų ir nesuprantu, ar Robertas Silvestro sūnus ar ne? Gal kas galėtų patikslinti kaip ten baigėsi su DNR tyrimais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2013 04 22, 11:52)
Sveikos,

nežiūrėjau kelių serijų ir nesuprantu, ar Robertas Silvestro sūnus ar ne? Gal kas galėtų patikslinti kaip ten baigėsi su DNR tyrimais? 4u.gif

Ne ne, ne Silvestro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandary @ 2013 04 22, 13:16)
Ne ne, ne Silvestro 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Galėtų Ugnė su tuo kuris ją laikė uždaręs pradėti susitikinėti - neapsiriboti susirašinėjimu . blush2.gif
Atsakyti
Man tai asmeniskai keista kad taip Donce is serialo dingo, negi nebepamatysim mes jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raskae @ 2013 04 25, 11:14)
Man tai asmeniskai keista kad taip Donce is serialo dingo, negi nebepamatysim mes jo doh.gif

va šitas ir man keistai...Dingo kaip į vandenį biggrin.gif
Atsakyti
Jau daug veikėjų iš serialo dingo - ir Kovaldas, ir Vaidotas, dabar Donatas...
Manau, kad dabar Ugnė bus su tuo (nežinau vardo), kuris laikė ja pagrobęs, o vėliau bandė išgelbėti.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 25, 12:07)
Galėtų Ugnė su tuo kuris ją laikė uždaręs pradėti susitikinėti - neapsiriboti susirašinėjimu .  blush2.gif

QUOTE(Jol @ 2013 04 25, 16:36)
Manau, kad dabar Ugnė bus su tuo (nežinau vardo), kuris laikė ja pagrobęs, o vėliau bandė išgelbėti.

Bus bus, Zmonese buvo foto is Marijaus ir Jurgos vestuviu, tai Ugne kartu su juo (irgi nezinau vardo biggrin.gif ) dalyvavo.
Atsakyti
Berods jis Rokas biggrin.gif
Atsakyti
O dvieju sezonu nesu macius paskutiniu.
Nes online labai jau netraukia, o visada megau sita serial - aktoriai labai faini thumbup.gif
O parsisiusti nera is kur? g.gif
Atsakyti
linkomanija.net visada įkelia serijas.
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2013 04 26, 19:11)
linkomanija.net visada įkelia serijas.

aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti