nežiūrėjau kelių serijų ir nesuprantu, ar Robertas Silvestro sūnus ar ne? Gal kas galėtų patikslinti kaip ten baigėsi su DNR tyrimais?
Sveikos,
nežiūrėjau kelių serijų ir nesuprantu, ar Robertas Silvestro sūnus ar ne? Gal kas galėtų patikslinti kaip ten baigėsi su DNR tyrimais?
QUOTE(Siurbelyte @ 2013 04 22, 11:52)
Sveikos,
Ne ne, ne Silvestro
Galėtų Ugnė su tuo kuris ją laikė uždaręs pradėti susitikinėti - neapsiriboti susirašinėjimu .
Man tai asmeniskai keista kad taip Donce is serialo dingo, negi nebepamatysim mes jo
QUOTE(raskae @ 2013 04 25, 11:14)
Man tai asmeniskai keista kad taip Donce is serialo dingo, negi nebepamatysim mes jo 
va šitas ir man keistai...Dingo kaip į vandenį
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 25, 12:07)
Galėtų Ugnė su tuo kuris ją laikė uždaręs pradėti susitikinėti - neapsiriboti susirašinėjimu . 
QUOTE(Jol @ 2013 04 25, 16:36)
Manau, kad dabar Ugnė bus su tuo (nežinau vardo), kuris laikė ja pagrobęs, o vėliau bandė išgelbėti.
Bus bus, Zmonese buvo foto is Marijaus ir Jurgos vestuviu, tai Ugne kartu su juo (irgi nezinau vardo
Berods jis Rokas
O dvieju sezonu nesu macius paskutiniu.
Nes online labai jau netraukia, o visada megau sita serial - aktoriai labai faini
O parsisiusti nera is kur?
Nes online labai jau netraukia, o visada megau sita serial - aktoriai labai faini
O parsisiusti nera is kur?