QUOTE(*Amberr* @ 2013 05 29, 23:22)
Na nebūkite tokios naivios, jokioje Palangoje nefilmuoja, tikite visokiais apsišaukėliais nesveikais.

Hm kas ten žino kaip iš tikrųjų
bet būtų labai smagu jei tai tiesa

Tai kad ne vienoj vietoj skaičiau, kad bus 7 sezonas:)
Taigi vienur paskelbia, kad bus, ir tada ši žinia plinta visur. Patikėčiau tik tuo atveju, jei skelbtų oficiali žiniasklaidos priemonė. O Facebook'o puslapiuose pilna apsišaukėlių. Kad ir Robertėlio puslapyje - negi jį vaidinantis aktorius kiekvieną dieną neturi ką veikti ir rašinės savo personažo vardu facebook'e? Prikuria visokių puslapių fanai, ir nemanau, kad jais reikia tikėti.
Na, aš manau, kad septintas sezonas bus, nes serialas pakankamai populiarus, tačiau nėra oficialių žinių, kad filmuos Palangoje, ir jau taip greitai. Juk dar filmo nenufilmavo...
Na, aš manau, kad septintas sezonas bus, nes serialas pakankamai populiarus, tačiau nėra oficialių žinių, kad filmuos Palangoje, ir jau taip greitai. Juk dar filmo nenufilmavo...
nu va kurs naują serialą, kurio siužete bus penkios moterysl) Kažkas panašaus į MMG ar Seksas ir miestas man skamba http://pramogos.delf...e.d?id=61631935
Ou, kažkas naujo ir įdomaus turėtų būti

Kazkaip emiau nerimauti, kad dar nerode naujo MMG sezono anonso, kuomet rodo naujienas/senas naujas laidas naujojo sezono anonsuose..
Negi jau baiges? Nebebus?
Negi jau baiges? Nebebus?

Serialo gerbejos tikriausiai jau zino, kad po keliu dienu kino teatruose bus pradetas rodyti "Moterys meluoja geriau" filmas. Pati sio serialo neziuriu, bet maciau filmo anonsa, kuris visai mane sudomino. Norejau paklausti ar nuejus paziureti filmo suprasiu ka nors? Ar nebus kokiu sasaju su serialu isskyrus serialo veikejus?