Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys meluoja geriau

Na tas klubas tai tikrai nesąmonė biggrin.gif Jokio aiškaus scenarijaus, susirenka ir kalba bele ką... Ir vakar, ir užvakar bandžiau žiūrėti, bet iki galo neiškenčiau ir perjungiau kitą kanalą doh.gif Girdėjau dar prieš Naujus ir po jų rodys, bet manau nežiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
Turbut jau dauguma mate bet atejaupasidiaugti nuo 13 d. prades rodyti seriala per tv3 thumbup.gif
Atsakyti
Naujųjų išvakarėse pamačiau MMG anonsą, kaip apsidžiaugiau bigsmile.gif laukiam laukiam dabar bigsmile.gif

O tas mmg klubas lotuliukas.gif kas per briedas?
Mačiau ir aš filmą, man jis patiko. rolleyes.gif
Atsakyti
Laukiam laukiam naujo sezono MMG 4u.gif
tas klubas nesąmonė, aišku, buvo ir tikrai linksmų vietų, bet jeigu ir žiūrėdavau tai tik del to jog per kitus kanalus nieko nerodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Muose @ 2014 01 02, 01:18)
Turbut jau dauguma mate bet atejaupasidiaugti nuo 13 d. prades rodyti seriala per tv3  thumbup.gif

Valio valio valio!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na, tai kas vakar žiūrėjo? biggrin.gif

Ai, man tai toks for fun, patinka biggrin.gif Geros nuotaikos dozė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2014 01 14, 08:28)
Na, tai kas vakar žiūrėjo? biggrin.gif

Ai, man tai toks for fun, patinka biggrin.gif Geros nuotaikos dozė biggrin.gif

ziurejau thumbup.gif pasirodo Arno nebera, o Meda dar labiau istvirkusi doh.gif
Atsakyti
Ar cia tik man serija labai trumpa pasirode - nespejau nei isijaust pradet biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
aš tai niekaip neatsimenu-kas ir kada tam Arnui nutiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2014 01 14, 12:04)
aš tai niekaip neatsimenu-kas ir kada tam Arnui nutiko g.gif

Tai kad nieko ir nenutiko berods praeitam sezone, užtat ir parodė šiam, kad tipo žuvo, na, su ta mintim, kad nebebus jo..man taip atrodo rolleyes.gif

O serija išties tokia trumpa, kad šakės doh.gif

Vovka durnius lotuliukas.gif

O su tuo Arnu tai mano manymu lazda perlenkta buvo, kažkokia beryšio scena prie to kapo, Meda išsidirbinėja kaip nenormali schmoll.gif
Atsakyti
Ech, visada kai pradeda rodyti naują sezoną, tenka laukti kol įsivažiuos ir bus įdomu žiūrėti smile.gif
Atsakyti
Na tikėkimės, kad įsivažiuos, nes Meda jau per daug sau leidžianti... kažkaip nebesmagu žiūrėti... labai jau vulgari patapusi...
nežinia, kodėl režisierius mano, kad mums žiūrovams tai labai juokinga.... Ankstesniuose sezonuose buvo žymiai įdomesis personažas, praeitame jau vulgarėjo pakankamai dideliu tempu, o dabar jau pirmoj serijoje - fu....
Atsakyti