na ka prasidejo naujasis sezonas, tikekimes taip pat bus idomus kaip ir kiti

QUOTE(kristynka* @ 2014 01 14, 09:46)
ziurejau
pasirodo Arno nebera, o Meda dar labiau istvirkusi 
Aš tai manau, kad Meda dėl Arno mirties pasakas seka. 

QUOTE(Atlantida* @ 2014 01 14, 14:01)
Na tikėkimės, kad įsivažiuos, nes Meda jau per daug sau leidžianti... kažkaip nebesmagu žiūrėti... labai jau vulgari patapusi...
nežinia, kodėl režisierius mano, kad mums žiūrovams tai labai juokinga.... Ankstesniuose sezonuose buvo žymiai įdomesis personažas, praeitame jau vulgarėjo pakankamai dideliu tempu, o dabar jau pirmoj serijoje - fu....
nežinia, kodėl režisierius mano, kad mums žiūrovams tai labai juokinga.... Ankstesniuose sezonuose buvo žymiai įdomesis personažas, praeitame jau vulgarėjo pakankamai dideliu tempu, o dabar jau pirmoj serijoje - fu....
as tai buvau Medos pasiilgusi, man ji vis tiek patinka

QUOTE(banguole @ 2014 01 14, 11:26)
O su tuo Arnu tai mano manymu lazda perlenkta buvo, kažkokia beryšio scena prie to kapo, Meda išsidirbinėja kaip nenormali 

Tai, kad dar tas kapas Vingio parke

meda tai be skrupulu.Ale kam ta galva kist tarp tu vartu.Ot vista.As tai buciau begus ir nubegus ir lai sedi ten tas istriges.
Jau galvojau galina prades gerti kai kostia meta
beja kaip cia kostia su vilma vestuves planuoja jei kostia su galina???
tikiuos greitai daugiau veikeju atsiras.toks jausmas,kad filmas eina 15min.nu jau trumpos tos serijos ir dar reklamu prigrusta
Jau galvojau galina prades gerti kai kostia meta

beja kaip cia kostia su vilma vestuves planuoja jei kostia su galina???
tikiuos greitai daugiau veikeju atsiras.toks jausmas,kad filmas eina 15min.nu jau trumpos tos serijos ir dar reklamu prigrusta

Tai kad Vilma vestuves planuoja. Kostia matėsi, kaip "apsidžiaugė" ta mintimi.
Dėl tų grotų
Patiko vaidyba. Taip natūraliai suvaidino. Šaunuolė Norkutė
Tiek pirmoj, tiek antroj serijoj buvo vieta, kurioj aš nusijuokiau. Smagu.
Bet tai kai Kostią apkabino jo nauja mašinikė
ir kaip jis ją myli

Dėl tų grotų

Tiek pirmoj, tiek antroj serijoj buvo vieta, kurioj aš nusijuokiau. Smagu.
Bet tai kai Kostią apkabino jo nauja mašinikė

Man tai per poslas, jau perspausta konkreciai. Jei ir toliau taip bus turbut mesiu ziuret. Tas Vovka toks maniakas, Meda irgi gera. Ka as zinau...
Vovka tai toks neestetiškas, nu kam jį iš viso paėmė... Jau Meda tikrai verta geresnio, kad paskui ją lakstytų, o ne toks... riebaluotas... su iškištu liežuviu
Baisu.

Nu dar tokiu pievu, ka dabar rodo tai neteko matyti serialuose
Visiskai nusivaziavo ir toks jausmas, kad rodo vien del to, kad rodyti bele ka. Paziurejau pirma serija, nu galvoju kaip pirma serija tai neuzkabino visai. Paziurejau antra serija ziuriu vel tas pats chaotisku scenu marazmas. Toliau tikriausiai nebeziuresiu
Ir dar toks jausmas, jog visas serialas sukasi apie antra gala, nu toks jau suposlintas, kad fu
kazkaip labai neskanu ziureti i visokius sekso maniakus
Ir zodziai tokie kaip dulkinimasis, tai ka as zinau ar tinkami serialui su zenkliuku +7

Ir dar toks jausmas, jog visas serialas sukasi apie antra gala, nu toks jau suposlintas, kad fu

na,ta meda... realybėj irgi teko matyt taip kekšėjančią moteriškę,kuri pabaigoj visiškai nusikekšėjo... man tai patinka
kažkaip tokį bla bla pažiūri ir nelieka jokio tokio -pamąstykim kaip čia kas

aš tai su tuo serialu atsigaut baigiu po pasmerktų...anas ištisai įtampoj,ištisai apie juodą gyvenimą,o šitas juokingas..vovka tai paimtas dėl juokingos povyzos manau..
nesureikšminu kaip serialo gyvenimiško,bet pailsiu bent per jį..be įtampos toks..