Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys meluoja geriau

QUOTE(Ramunita @ 2014 02 08, 11:07)
ta prasme kam paranoja? Ugnei? ar tai mano draugei? nu šiaip,kai žmonės savim nepasitiki,kai yra daug patyrę nusivylimų tai taip ir elgiasi. Ugnė jauna dar (na tas personažas turiu omeny),todėl tokia karštakošė, paskui turėtų nuslobt viskas. Bet tikrai yra tokių  žmonių. Dažniausiai (bet ne visada) ne iš gero gyvenimo...
Aš tai kažkaip paanalizuoju kodėl tas personažas būtent toks. Ugnei randu pateisinimą,man jos isterijos nei kiek neperdėtos. Sakyčiau netgi labai gerai suvaidinta mirksiukas.gif

Ugnei biggrin.gif neturiu teises ka sakyt apie tavo drauge mirksiukas.gif

kad jau merga (Ugne) metuose, bet elgiasi, tai ne pagal metus. ir jau labai aikstinga panele, dar kazkiek su braskemis Donce sulaikydavo ja. kiek jis sokinedavo apie ja - Ugnyte , Ugnyte, o ta ozka - lauk,debilas, skyrybos, kaip uzsikirtusi plokstele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2014 02 08, 21:12)
Ugnei  biggrin.gif  neturiu teises ka sakyt apie tavo drauge  mirksiukas.gif

kad jau merga (Ugne) metuose, bet elgiasi, tai ne pagal metus. ir  jau labai aikstinga panele, dar kazkiek su braskemis Donce sulaikydavo ja. kiek jis sokinedavo apie ja - Ugnyte , Ugnyte, o ta ozka - lauk,debilas,  skyrybos, kaip uzsikirtusi plokstele  doh.gif

nu tai ta mano draugė panaši smile.gif todėl ir sakau,kad yra tokių žmonių,taip jie labai užknisa,bet yra tokių ir tiek smile.gif gerai tiems,kurie su va tokiais tik filme susipažįsta,o va įsimylėt tokį žmogui,tai... bet kažkaip jie susiranda tų,kurie va taip va taikosi su jų psichais smile.gif
Atsakyti
Nereali serija sio vakaro biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
pokolkas man seriale vis primena apie mirti. prasidejo Arno mirtimi , o cia jau Galina vaidina mirti. O dar cololo, vainikas. ir kazkaip isjuokia tas visas mirtis blink.gif g.gif
Atsakyti
gal galit patarti per kur galėčiau pažiurėt serialą (šį ir kitus) išskyrus tv3play, nekrauna man to puslapio po jų atnaujinimo, o jei pakrauna pagaliau, tai stringa kas 1 sekunde verysad.gif youtubej irgi nerandu šio sezono verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(taipbuna @ 2014 02 13, 14:19)
gal galit patarti per kur galėčiau pažiurėt serialą (šį ir kitus) išskyrus tv3play, nekrauna man to puslapio po jų atnaujinimo, o jei pakrauna pagaliau, tai stringa kas 1 sekunde  verysad.gif youtubej irgi nerandu šio sezono verysad.gif

Man irgi tas pats, strigineja kas sekunde . unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Gal pagaliau Kostas su Vilma susieis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taipbuna @ 2014 02 13, 14:19)
gal galit patarti per kur galėčiau pažiurėt serialą (šį ir kitus) išskyrus tv3play, nekrauna man to puslapio po jų atnaujinimo, o jei pakrauna pagaliau, tai stringa kas 1 sekunde  verysad.gif youtubej irgi nerandu šio sezono verysad.gif

http://www.filmai.in...-season-07.html
Atsakyti
Ziuriu ziuriu ir negaliu, taip pikta ant Vaidoto. Tikiuos liks nuogas basas ir nemylimas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare.L @ 2014 02 27, 22:21)
Ziuriu ziuriu ir negaliu, taip pikta ant Vaidoto. Tikiuos liks nuogas basas ir nemylimas.  doh.gif

drinks_cheers.gif
Viename sezone meile didziausia, kitame jau su kitomis, sekancio pabaigoje vel susieina, o paskui sezono pradzioje issiskiria neaisku del ko doh.gif

Bet siaip serialas isivaziuoja thumbup.gif Pradeda vel patikt, yra ir is ko pasijuokt thumbup.gif

Siame sezone nebuvo filmuota Sventojoje - Kursiu kaime g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2014 02 27, 23:24)
drinks_cheers.gif
Viename sezone meile didziausia, kitame jau su kitomis, sekancio pabaigoje vel susieina, o paskui sezono pradzioje issiskiria neaisku del ko  doh.gif

Bet siaip serialas isivaziuoja  thumbup.gif Pradeda vel patikt, yra ir is ko pasijuokt  thumbup.gif

Siame sezone nebuvo filmuota Sventojoje - Kursiu kaime  g.gif  biggrin.gif

Man ir patinka šis serialas:)
O Vaidotas doh.gif
Atsakyti
Bus labai liūdna jei Kristina išvažiuos ir daugiau neberodys sad.gif Margo ir neberodo, net turbūt ir nerodė šiam sezone g.gif
Atsakyti