Kritikavau serialą, kad nusivažiavo ir kad nebeturi tos kokybės, kokią turėjo pirmuose sezonuose, matyt labiausiai tokį mano nusistatymą lėmė tai, kad jei serialas anskčiau turėjo atitinkamą pusiausvyrą tarp humoro ir rimtumo, vėlesniuose sezonuose pradėjo linkti į humoro pusę. Bet šiaip atmetus kai kuriuos dalykus, pvz. tikroviškumą, visai įmanoma žiūrėti. Marijus dabar yra labai panašus į tokį kaip 1,2 sezonuose, o jo bandymai atsikovoti Jurgą kaip vienas prie vieno primena Jolantos situaciją. Tik šį kartą aš taip pykau ant Vaidoto, kad visiškai nepykau ant Marijaus už tai ką jam darė. Ir dar nebegaliu jo nekęsti, nes man labai patinka jo šeima(Ugnė ir bet koks jos vaikinas) Sutinku dėl to, kad dažnai vyksta išsiskyrimai susitaikymai. Ugnė su Donatu susiėjo gal 18889524-ąjį kartą. Robertas šį sezoną atrodo suvyriškėjęs, t. y. ne toks vaikiškas kaip anksčiau ir tas man patinka, bet vis tiek šiek priplaukęs(Jūratę deda į bagažinę)

. Margarita nesirodo, bet ir praeitą sezoną jos mažai buvo, manau, kad nereikėjo jos gražinti į serialą, nes be to, kad buvo sugriauta jos laiminga pabaiga, nieko ypatingo su ja neįvyko. Tuo tarpu Margaritos tėvas puikiai prisitaikė seriale. Jis tikrai myli Robertą, kad vadina jį Robertėliu, nors ir nėra jo tėvas. Jūratės afera nestebina, bet man labai gaila Roberto ir Irenos. Maniau, kad Jūratė savo anytai jaučia šioką tokią pagarbą. Pasirodo, klydau. Gaila buvo Vilmos nors ji jau ir turėjo per tiek laiko suprasti, kad Kostiai garažas yra viskas. Galina yra vienas mano mėgstamiausių personažų. Atkakli, valdinga, žiauri ne per geriausios savybės, bet jos scenos visada pralinksmina. Turiu pagirti tą, kas sugalvojo pakeisti ją vaidinusią aktorę ir paskirti į šį vaidmenį Vitaliją Mockevičiūtę. Po trumpo Kostios gyvenimo su Vilma galima suprasti, kad Galina ne visada buvo tokia pabaisa. Pačioje pradžioje ji galbūt buvo labai mylinti ir jautri moteris, bet jos vyro nuolatinė aistra garažui ją išvedė iš kantrybės ir ji nebematė jokio kito būdo kaip agresijos priversti jį prisiminti apie jos egzistavimą. Ligita irgi man patikdavo, bet šį sezoną jos vaidmuo buvo numažintas iki Jurgos patarėjos. Tikiuosi, kad mes pamatysime ką nors daugiau iš jos.
Dabar tai yra ilgiausias lietuviškas serialas aplenkęs "Nekviestą meilę" (558 serijos iki šios dienos), nors serialą nuo pirmų dienų paliko daug aktorių, reitingai išlieka neblogi.