Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys meluoja geriau

Nu jau ta merga kur Robertėlį suviliot bando, tai vajėėė... doh.gif Nepatinka man ji biggrin.gif
Atsakyti
Na kagi paziurejau smarkiai isreklamuota filma MOTERYS MELUOJA GERIAU KRISTINA doh.gif . Nu nesamone kazkokia, gerai, kad uzteko proto neiti i kino teatra. Bredas kazkoks. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Muose @ 2014 04 24, 14:06)
Na kagi paziurejau smarkiai isreklamuota filma MOTERYS MELUOJA GERIAU KRISTINA  doh.gif . Nu nesamone kazkokia, gerai, kad uzteko proto neiti i kino teatra. Bredas kazkoks.  blink.gif

Sutinku. Tai buvo bandymas pasipelnyti iš populiaraus prekės ženklo.

Roberto mama vaizduoja per didelę teisuolę. Kaltina, kad jis visiškai nemoka rinktis žmonos kai atvedė Jūratę. O kur buvo ji? Pati dar labiau buvo užkibus ant Jūratės kabliuko ir tikėjo jos kiekviena dirbtine ašara, ką jau kalbėt apie Feliksą, tad tegu nesivaizduoja kad jinai žino, kokia moteris yra gera, o kokia ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salemm: 26 balandžio 2014 - 22:04
Turėčiau negailėt Ligitos, nes buvo aišku, kad sykį ji su tais vyrais prisižais, bet aš taip nemėgstu Vovkos, kad tikrai užjaučiu, jog dabar visada ji turės ryšį su tuo Šreku.
Atsakyti
QUOTE(Muose @ 2014 04 24, 15:06)
Na kagi paziurejau smarkiai isreklamuota filma MOTERYS MELUOJA GERIAU KRISTINA  doh.gif . Nu nesamone kazkokia, gerai, kad uzteko proto neiti i kino teatra. Bredas kazkoks.  blink.gif

drinks_cheers.gif Tai jau tikrai, nesuprantu, kam reikejo taip pakeisti filmo turini, atrodo, jog svetimi zmones butu. Negalejo kokio kito scenarijaus sugalvot, kaip kokio tesinio.

Kas neziurejo nei vienos serijos ir nuejo filma, gal jiems ir tiko lotuliukas.gif , bet kai ziuri seriala nuo pirmos serijos, tai visiskas briedas.
Atsakyti
QUOTE(salemm @ 2014 05 01, 23:04)
Turėčiau negailėt Ligitos, nes buvo aišku, kad sykį ji su tais vyrais prisižais, bet aš taip nemėgstu Vovkos, kad tikrai užjaučiu, jog dabar visada ji turės ryšį su tuo Šreku.
viskas jai bus gerai. biggrin.gif Svarbu turtingas - bus iš ko pinigus numelžinėt biggrin.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj geras lotuliukas.gif Galina pas Gelažniką tiekėja buvo lotuliukas.gif

Bet keista kad Benediktą parduotuvėj apipirkinėjo, o ne Gariūnuose. Bet jau megztuką vieną atnešė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif su gėlėm doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2014 05 08, 15:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oj geras lotuliukas.gif Galina pas Gelažniką tiekėja buvo lotuliukas.gif

Čia buvo topas thumbup.gif Gerai suvartė biggrin.gif
Atsakyti
Ziurejau sio serialo visus sezonus ir asmeniskai man sis, yra labai nevykes. Nepakenciu Ugnes ir tas Sangailes atsiradimas be rysio. Marijus taip traukia aplinkinius is kaliuzes su visokiais papirkinejimais, o cia sesers istraukt negalejo.
Vaidotas isvaziavo i Ispanija su ta garbane, o cia gryzo pas Kristina lyg niekur nieko, tiesiog tik nelaime buvo nutikus, is komos pabudo.

Man labai buvo gera to sezono pabaiga, kur Kristina atsikovojo vaika is Pauliaus ir liko su Vaidotu, Margarita su tuo fotografu.... galejo tuom ir baigtis. Bet rezisieriai mato reitingus ir kuria pievas.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2014 05 08, 16:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oj geras lotuliukas.gif Galina pas Gelažniką tiekėja buvo lotuliukas.gif

Bet keista kad Benediktą parduotuvėj apipirkinėjo, o ne Gariūnuose. Bet jau megztuką vieną atnešė lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif su gėlėm doh.gif  lotuliukas.gif

Gariunai reklamos neuzsake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2014 05 09, 11:33)
Ziurejau sio serialo visus sezonus ir asmeniskai man sis, yra labai nevykes. Nepakenciu Ugnes ir tas Sangailes atsiradimas be rysio. Marijus taip traukia aplinkinius is kaliuzes su visokiais papirkinejimais, o cia sesers istraukt negalejo.
Vaidotas isvaziavo i Ispanija su ta garbane, o cia gryzo pas Kristina lyg niekur nieko, tiesiog tik nelaime buvo nutikus, is komos pabudo.

Man labai buvo gera to sezono pabaiga, kur Kristina atsikovojo vaika is Pauliaus ir liko su Vaidotu, Margarita su tuo fotografu.... galejo tuom ir baigtis. Bet rezisieriai mato reitingus ir kuria pievas.

VISIŠKAI PRITARIU.
Atsakyti
Aš tai neieškau šitame seriale gelmės ir didelės logikos. Tiesiog jis mane atpalaiduoja kaip niekas kitas biggrin.gif
Atsakyti