Merginos, gal galite apšviesti,
ką reiškia tokie skaičiai dydžių lentelėse, pvz prie rankų ilgio tarkime 34, tai čia dar reikia iš kažko dauginti ar kaip?
QUOTE(Taurė @ 2013 01 28, 17:20)
Kalbat apie ae.com džinsu dydzius, tai man irgi iprastas 4 netiko. Per slaunis normaliai, bet kai pilvas striju istampytas, susisegus isirezia. Nors ir neturiu lasinio ant pilvo, bet oda pertempta mano, minksta, todel jokiais budais negaliu detis rezianciu dinsu, nes atrodys, kad turiu galbejimo ratuka.
6 laisviau gulti ir vietos palei juosmeni daug, galima kumsti ikisti, bet pats modelis labai geras, kad ir didoki, bet neissitampo ir gerai guli, neatsivepia. Palei slaunis neissitampo pati medziaga, tai irgi neatrodau kaip su perdideliais. Mano diznsiukai is A raides modeliukas, ne skinny.
6 laisviau gulti ir vietos palei juosmeni daug, galima kumsti ikisti, bet pats modelis labai geras, kad ir didoki, bet neissitampo ir gerai guli, neatsivepia. Palei slaunis neissitampo pati medziaga, tai irgi neatrodau kaip su perdideliais. Mano diznsiukai is A raides modeliukas, ne skinny.
Pas tave Artistai Tauryte, o kiek cm per uzpakaliuka ? kad 6 dydzio reikia ?
QUOTE(proksi @ 2013 01 28, 08:33)
Per kurią vietą pamatuoti savo teliką ?
QUOTE(gamute @ 2013 01 28, 16:02)
Sveikos, merginos,
nelb turiu laiko perskaityti visos temos
gal zinot, ar pirks snd is Crocs su 20 proc nuolaidele?
nelb turiu laiko perskaityti visos temos
Neturim tokio kodo...
QUOTE(Taurė @ 2013 01 28, 16:36)
kai prie laiškų prieisit mano žinutę apie macys kodą pračekinkit, kąąąąąąąąąą
QUOTE(Taurė @ 2013 01 28, 17:36)
Ji ten kažkaip žino skirtumus tarp klubų ir plačiausiosios
QUOTE(Taurė @ 2013 01 28, 17:36)
kaip visada per placiausia
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2013 01 28, 17:48)
skaitau mano mintis
QUOTE(happy @ 2013 01 28, 16:03)
Vakar jau nupirko, bet nesunku takoduka gaut, reik tik su nauju dar crocs.com puslapyje neregistruotu emeilu prisiregistruot ir atsius koduka kaip naujam klientui
Atrodo, jau gavau:)))
Man tai tas klubu cm tasymas nelabai informatyvus, su bendradarbe per uzpakali cm labai panasiai, bet dzinsu dydziai tarp musu skiriasi beveik 2 dydziais. Viena yra storiausia vieta, bet visa kita ant kiek siaureja einant aukstyn link liemens.
QUOTE(tyli upė @ 2013 01 28, 08:48)
Ji ten kažkaip žino skirtumus tarp klubų ir plačiausiosios
ir visam svietui paskelbt savo teliko istrizaine ? Ziaurios jus panos, einu matuotis
QUOTE(Taurė @ 2013 01 28, 17:55)
ir visam svietui paskelbt savo teliko istrizaine ? Ziaurios jus panos, einu matuotis 
Tauryte, mes cia jau kiekviena beveik kitu dydzius zinom
QUOTE(proksi @ 2013 01 28, 17:50)
kaip visada per placiausia 
Papildyta:
skaitau mano mintis
tik kazkodel ne kiekviena skaito prie size charto paaiskinimus
kad usa matuojama fullest part, t.y. placiausia storiausia uzpakaliuko vieta, o pas mus yra mada klubu kaulus matuoti, todel paskui ir buna s..... su dydziais 
Papildyta:
skaitau mano mintis
Nes šiaip ir logiška, kad rūbų matmuo turėtų atitikti plačiausią vietą.. kur ji bebūtų, tiksliai ties anatomijos vadovėliuose nurodyta klubų linija ar žemiau.. Man irgi keista, kaip tokioj vietoj problemos sukyla
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2013 01 28, 17:55)
Oi
Čia dar ne tokių intymių aprašymų galima rasti.. baisiai čia, įstrižainė