Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(tyli upė @ 2013 01 28, 17:56)
biggrin.gif  Viskas taip.. man tiesiog juokingas tas nuolatinis tikslinimasis..

Nes šiaip ir logiška, kad rūbų matmuo turėtų atitikti plačiausią vietą.. kur ji bebūtų, tiksliai ties anatomijos vadovėliuose nurodyta klubų linija ar žemiau.. Man irgi keista, kaip tokioj vietoj problemos sukyla biggrin.gif Nes nu logiška ir matuoti ten, kur daugiausiai centimetrų susikaupę ax.gif

taciau nevisos ta zino, ir tada buna liaupsu su dydziais, kadangi isbandziau liaupsus su dydziais, imuosi taktikos pasitikslinti tongue.gif
Atsakyti
as irgi turiu vienus ae dzinsus, tuos kur labai tamposi, tai man jie geri ir net per liemeni galetu vos maziau butu nes be dirziuko neiseina nesioti biggrin.gif pas mane pats liemuo 68 cm o per storausia vieta 98 cm tai emiau 4 dydi, nu aisku netikiu kad i mazesni ilisciau , cia matyt todel kad liemuo palyginus su uzpakaliu siauras biggrin.gif dabar vel laukiu kitu ae bet ten medziagos sudetis kita tai jau baisu ar ilisiu lotuliukas.gif ai as jei ka pasikudinsiu keliai cm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 01 28, 15:55)
ir visam svietui paskelbt savo teliko istrizaine ? Ziaurios jus panos, einu matuotis  doh.gif

Oi lotuliukas.gif Mes cia jau skersai isilgai issimatave ir apsiskelbe lotuliukas.gif
Atsakyti

Renkame 4u.gif
Talbots
NIKE
Express
Gap -30%
Isaay -40% kodukas site40
Landsend-25%
HAUTELOOK
Shoemetro
Charloterusse
Toms
Toms
Sierratradingpost kodas -35% EEH6554S
Venus
Loft
Tanforless
BonTon
ChildrensPlace -25%
Belk
RL
Uniformadvantage
Zennioptical
Target
Uniquelyemu
JcrewFactory
Aeropostale
Macys

Temos išparduotuvė 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 01 28, 16:50)
kaip visada per placiausia smile.gif
Papildyta:
skaitau mano mintis smile.gif  tik kazkodel ne kiekviena skaito prie size charto paaiskinimus smile.gif kad usa matuojama fullest part, t.y. placiausia storiausia uzpakaliuko vieta, o pas mus yra mada klubu kaulus matuoti, todel paskui ir buna s..... su dydziais  tongue.gif

Man kaip turinčiai vieną iš specialybių siuvėjos išvis juokingas tas matavimas - per klubus ir per plačiausią vietą. Nėra tokių matavimų. Yra vienas - per klubus, kuris matuojamas per plačiausią vietą. niekada jokiuose mokymuose ar jokiam matavimų paveikslėlyje nemačiau, kad būtų matuojama kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2013 01 28, 16:07)
Oi lotuliukas.gif Mes cia jau skersai isilgai issimatave ir apsiskelbe lotuliukas.gif

aga, cia jau ziuriu ir slaunu apmtis rasyti pradejo biggrin.gif Tuoj koju ilguma dar pamatuosim ir jau gana bus irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pum@: 28 sausio 2013 - 16:54
QUOTE(Akviliuks @ 2013 01 28, 16:11)
mergytes, gal kuri turit vaikuciams sorel batukus zieminius? mane domina ar jie atitinka dydi ar kaip?

4u.gif

o kurie siltesni mazyliams - sorel ar columbia?
help! 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Taurė arba nuėjo metro pirkti,arba pasimatavo -ir nualpo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 01 28, 19:07)

bigsmile.gif drinks_cheers.gif Aš apie antrą variantą pagalvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, kada sierra imsit? Dar negavau patvirtinimo, kad pajamta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2013 01 28, 15:23)
Mergaites, matet? Vitacost duoda -15 vitaminams su koduku VHMS13 bigsmile.gif http://www.vitacost.com/
Gal parinktumet? 4u.gif

prisijungiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 01 28, 19:07)

Aga, tikrai dingo tongue.gif
o as siandien masazini lanka nupirkau, tikiuosi iki vasaros sumazinti savo apimtis, o tada vel is naujo dzinsus is ae rinksiu tongue.gif
Atsakyti