Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 03 21, 21:34)
Su mokinių registru yra dirbančių?

Yra smile.gif
Atsakyti
Kaip gali būti, kad kai kuriems vaikams nėra priskirti bylos numeriai? Ar galiu kažkaip pati priskirti, ar rašyti administratoriams jų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -čiobrelis-: 22 kovo 2013 - 09:18
Na pas mus visiems priskirtas. Kai tik įvedinėjom ir priskirdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2013 03 22, 15:06)
Na pas mus visiems priskirtas. Kai tik įvedinėjom ir priskirdavo  g.gif

Tai va, skiria šiaip automatiškai ir atrodo, kad visiems priskiria. O dabar pradėjau žiūrėti, vienoje klasėje dauguma mokinių be bylų nr. kažkodėl g.gif
Atsakyti
sveikos ir as dirbu su mokiniu registru. Na tikrai turetu bylos nr. buti priskirtas automatiskai.
Atsakyti
QUOTE(office @ 2013 03 22, 18:50)
sveikos ir as dirbu su mokiniu registru. Na tikrai turetu bylos nr. buti priskirtas automatiskai.

Turėtų, bet kažkodėl nėra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -čiobrelis-: 25 kovo 2013 - 14:26
Sveiki,

kaip atrodo Trumpo saugojimo bylų sąrašas?
Kokiame istatyme yra jo priedas smile.gif

Ir beje jei pas mus nebuvo tokiu sarasu, man užvesti nauja?

Dėkui
Atsakyti
O kaip dabar dėl atostogų, jei pagrindinis darbas sekretorės, o papildomai turiu pamokas kelias, tai kaip yra su atostogom? Pedagoginės atostogos skaitosi ilgesnės g.gif ar čia man keli prašymai ir įsakymai atostogų išeis? g.gif

Ir jei atostogos tarkim 14 dienų, bet 7 dienos likusios nuo senųjų metų, įsakyme išskirti, kad 7 dienos bus už 2011 metus, o kitos jau už 2012 kaip ir priklauso?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -čiobrelis-: 27 kovo 2013 - 12:55
indroox, trumpai saugomų bylų sąrašas nereikalingas, jei įstaigoje yra dokumentacijos planas. Tada užbaigtų bylų kiekis surašomas 8-oje skiltyje.

-čiobrelis-, pas mus įstaigoje jei darbuotojas dirba pagal kelias darbo sutaris, ypač kai skiriasi atostogų laikas, jis rašo atskirus prašymus ir būna įsakymai kiekvienoms pareigoms atskiri. Taip pat ir atostogų grafike rašomos atostogos kiekvienoms pareigoms.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif noriu pasiteirauti kaip registravote mokinių sutartis rugsėjo pradžioj? nes nuo 2012-09-01 mokinių sutartis registruoja ir mokinių registras, bet tik naujai atėjusių mokinių, o ką daryt su kitomis kuriems keitėsi tik ugdymosi programa?
Atsakyti
QUOTE(Lina M @ 2013 03 28, 11:22)
Sveikos  4u.gif  noriu pasiteirauti kaip registravote mokinių sutartis rugsėjo pradžioj? nes nuo 2012-09-01 mokinių sutartis registruoja ir mokinių registras, bet tik naujai atėjusių mokinių, o ką daryt su kitomis kuriems keitėsi tik ugdymosi  programa?

[QUOTE]
Aš suregistravau sutarčių žurnale g.gif
Atsakyti
[quote=Egliukė,2013 03 28, 14:48]
[QUOTE]
Aš suregistravau sutarčių žurnale g.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif
Atsakyti