Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

sveikos,
direktorius isleido isakyma , kuriuo keliems darbuotojams dirbantiems viename skyriuje mazina vasaros metu darbo kruvi . darbuotojai parase sutikimus kad sutinka mazintis kruvi iki 0,5 etato vasaros metu. kaip man reiktu elgtis?? daryti darbo sutartyse pakeitimus??
Atsakyti
QUOTE(ugnele78 @ 2013 05 22, 15:24)
sveikos,
direktorius isleido isakyma , kuriuo keliems darbuotojams dirbantiems viename skyriuje mazina vasaros metu darbo kruvi . darbuotojai parase sutikimus kad sutinka mazintis kruvi iki 0,5 etato vasaros metu. kaip man reiktu elgtis?? daryti darbo sutartyse pakeitimus??

As daryciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnele78 @ 2013 05 22, 15:24)
sveikos,

Aš įrašau
Atsakyti
Jei imamos atostogos tarkim 14 dienų, bet 8 dienos likusios nepanaudotos nuo senų metų, skirtinguose įsakymuose rašyti, kad 8 dienos už tokį laiką, o 6 už kitą, ar viename talpinti?
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 05 23, 11:58)
Jei imamos atostogos tarkim 14 dienų, bet 8 dienos likusios nepanaudotos nuo senų metų, skirtinguose įsakymuose rašyti, kad 8 dienos už tokį laiką, o 6 už kitą, ar viename talpinti?

aš darau vieną įsakymą, tokią lentelę, kurioje viename stulpelyje surašau už kurį laikotarpį atostogaujama, o kitame stulpelyje kiek dienų atostogaujama, dar kitame kada grįžtama į darbą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 23 gegužės 2013 - 12:02
Dar mano pačios situacija... Pagrindinis darbas sekretorės, papildomai turiu 1 savaitinę pamoką, tai čia jau pedagoginis darbas. Visos mokytojos eina atostogauti nuo 06.17, tai man save nors ir su ta 1 pamoka irgi rašytis atskirai įsakyme, kad aš, kaip mokytoja, atostogausiu 56 dienas nuo 06.17? O kitame įsakyme, kad aš jau kaip sekretorė atostogausiu tarkim irgi nuo 06.17, bet jau tik 28 dienas?

Tarkim yra pavaduotoja, tai ji dirba ir kaip pavaduotoja, ir kaip dalyko mokytoja, jos atostogų trukmė sutampa ir mes rašome visada vieną įsakymą, kad atostogauja nuo tada ir tada ir viskas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 23 gegužės 2013 - 12:20
QUOTE(gaily @ 2013 05 23, 13:16)
Dar mano pačios situacija... Pagrindinis darbas sekretorės, papildomai turiu 1 savaitinę pamoką, tai čia jau pedagoginis darbas. Visos mokytojos eina atostogauti nuo 06.17, tai man save nors ir su ta 1 pamoka irgi rašytis atskirai įsakyme, kad aš, kaip mokytoja, atostogausiu 56 dienas nuo 06.17? O kitame įsakyme, kad aš jau kaip sekretorė atostogausiu tarkim irgi nuo 06.17, bet jau tik 28 dienas?

Tarkim yra pavaduotoja, tai ji dirba ir kaip pavaduotoja, ir kaip dalyko mokytoja, jos atostogų trukmė sutampa ir mes rašome visada vieną įsakymą, kad atostogauja nuo tada ir tada ir viskas..

Jūsų atveju rašau du įsakymus, kaip mokytojos ir kaip administracinio perosnalo darbuotojos, pavaduotojai tik vieną 4u.gif
Atsakyti
Dėl atostogų rašau išviso tik vieną įsakymą, kuriuo patvirtinu atostogų grafiką. O grafike rašau kaip ir DdoviliuxX
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jusda: 23 gegužės 2013 - 13:17
Sveiki,
tik pradejau eiti administratores pareigas, gal patarsite? situacija yra tokia: reikia naujam darbuotojui irasyti i medicinine knygele jo pareigas ir kenksmingus faktorius jo pareigybei, kur rasti tu kenksmingu faktoriu kodus pagal tam tikra specialybe(pvz padavejui, virejui ir tt.)?
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2013 05 23, 13:16)
Dėl atostogų rašau išviso tik vieną įsakymą, kuriuo patvirtinu atostogų grafiką. O grafike rašau kaip ir DdoviliuxX

Tai nerasote atskirai isakymu kiekvienam darbuotojui apskritai? Mes ir grafika turime, ir ji vesime, ir kiekvienam zmogui atskirai isakymai ir plius tabelio parodymai doh.gif popierizmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 05 24, 07:12)
Tai nerasote atskirai isakymu kiekvienam darbuotojui apskritai? Mes ir grafika turime, ir ji vesime, ir kiekvienam zmogui atskirai isakymai ir plius tabelio parodymai  doh.gif  popierizmas  doh.gif

mes rašome vieną bendrą įsakymą dažniausiai vasarai, kai daugelis darbuotojų ima atostogas, o jeigu darbuotojas nusprendžia atostogų išeiti anksčiau tuomet jam rašome atskirą įsakymą, kuomet jis nori išeiti 4u.gif o jei tarkim nori atidėti, tai prie pastabų nurodome, kad atostogos atidedamos vėlesniam laikui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 24 gegužės 2013 - 09:47
Sveikutes, mes rasome kiekvienam darbuotojui atskirai isakyma del atostogu.
Atsakyti