Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

QUOTE(Jurginė @ 2013 03 13, 17:57)
netikiu, jog baisiai.  ax.gif
geriau sakyk svorį ir ūgį.

164 ir 74 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2013 03 13, 17:53)

zuiki, tai jau ką man kalbėt, kai ūgis 171 cm ir 92 kg? biggrin.gif nevaryk Dievo į medį.
griežtos dietos tu negali laikytis, nes
1. po gimdymo turi praeiti bent pusmetis
2. dings pienas
3. nuo vakarinių mišrainių vaikui tikrai pūs pilvuką
4. dietinantis valosi organizmas, daug kas patenka į peiną.

geriau perimti mitybos principus:
nustatytą kiekį maisto valgyti tam tikru laiku. Kapricija kuo puikiausiai tai daro ir turi -7kg per mėnesį. jos mityba: http://www.supermama...?...&p=61426573
apie Vilianą jau tyliu, liniuotė kalba pati už save.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginė: 13 kovo 2013 - 18:02
QUOTE(Jurginė @ 2013 03 13, 14:31)
3 kg per 2 mėn numetėt?  bigsmile.gif

nea,tiesiog pradzioj sveriausi su mechaninem,o jos 4 kg maziau rode. del to pora sav prisidaviau 0. pradziog sveriau ne 85 o 89. o db beveik 81. tai gaunasi 8kg su biskiu;)
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2013 03 13, 18:53)

o tai kiek cia pas tave antsvorio? kiek sverei iki nestumo?
Mieloji, paklausyk Jurgines... Gali naudoti sia dieta kaip remus, bet juos reikia papildyti...

QUOTE(losera @ 2013 03 13, 20:47)
nea,tiesiog pradzioj sveriausi su mechannem,o jos 4 kg maziau rode. del to pora sav prisidaviau 0. pradziog sveriau ne 85 o 89. o db beveik 81. tai gaunasi 8kg su biskiu;)

kazkaip vistiek mazokai g.gif Gal kazka ne taip darai? ax.gif
Atsakyti
cia geriau negu as tikejausi;) gal delto,kad pries metus jau esu laikiusis. sako kitos,kad leciau krenta tada;)
Atsakyti
o tai mazai -8kg per 2 menesius? blink.gif as manau,kad pakankamai gerai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2013 03 14, 15:43)
o tai mazai -8kg per 2 menesius? blink.gif  as manau,kad pakankamai gerai.. g.gif

labai gerai, geras rezultatas mirksiukas.gif tik susipainiojom kiek cia numetei is tikro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliana: 14 kovo 2013 - 15:59
QUOTE(Jurginė @ 2013 01 26, 13:47)

SVEIKUTES gal ir nepamenat manes? kazkada kankinausi su jumis smile.gif tongue.gif ech manau reiketu vel gristi i vezias.

Jurgine kaip dziugu matyti tavo liniuote rozine, nuosidziausi sveikinimai wub.gif

nuodingoji-gebene ir tavo linuotine pamaciau. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOONA_: 14 kovo 2013 - 21:05
QUOTE(Viliana @ 2013 03 14, 13:58)
labai gerai, geras rezultatas  mirksiukas.gif tik susipainiojom kiek cia numetei is tikro

nea,cia ne apie mano kg buvo snekama blush2.gif as tik siaip nustebau,kad 8kg per 2men mazai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif nzn kam siandien reikia prisiduoti, nes Nakte lyg negali daryti GB g.gif savaite raudona (sekamdienio vakara suvalgiau kelis surelius ir saldainius ir kita diena pamaciau net +2) zodziu, bet vistiek minusas yra -0,3 idomu koks butu jei nesuraudonuociau, manau -0,5 doh.gif

nu va radau, kad yra savanore, siandien prisiduodam Indrepac 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliana: 15 kovo 2013 - 06:25
Labas rytas, mano savaite juodai raudona pati zinau, kad geda, dar labiau geda, kad ir ateinanti savaite tokia bus blush2.gif
savaites pokytis -2.2 kg. Zinau, kad organizmas mane nubaus uz tuos raudonavimus, bet kad aplinkybes taip susikloste, kad tiesiog nera kitos iseities.
Atsakyti
labas rytas. savaite zalia -1kg;)
Atsakyti