Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

Aš prisijungsiu prie Jūsų jei priimsite, kai vieną savaitę pati išsilaikysiu tos dietos, žiūrėsiu, ar sugebėsiu viską 100 proc padaryti
Turiu klausimų:1)negyvosios jūros druska ir pušų ekstraktas kartu eina į vonią?
Atsakyti
Lavinja,
Labas, aišku junkis 4u.gif
Negyvosios jūros druska pigiausia Thomas Philipps esu radus.
Taip, pilti reikia abu ir druską, ir ekstraktą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktė': 23 kovo 2013 - 11:23
QUOTE(Jurginė @ 2013 03 22, 18:06)
net kalendoriun pažiūrėjau. lyg ir penktadienis. o prisiduodančiųjų tiesiog marios. lotuliukas.gif išdžiūvusios marios.
ech jūs, dietininkės... vis nuo rytojaus, nuo rytojaus... nuo kurio rytojaus? paskui verkiat, kad storos, kad nėr rūbų, kad niekas nemyli. tai kam tada bliaut, jei pačios kaip pavasariniai grybai mojavykai tupit ir nieko nedarot?
dietos taisyklių irgi negerbiat. aiškiai parašyta, kad reikai prisiduot. cielos 3 prisiduoda. lotuliukas.gif pasaka. dar tokios nesąmonės nebuvo niekada.

Va va todel as sedesiu tyliai nes atejus i foruma ne tik palaikymo nera ,bet ir demotyvacija kvepia nieko nenoriu izeist ,bet kazkas ni to...
Stiprybes tau Jurgine kovojant su vejo malunais...
Atsakyti
QUOTE(deivis2012 @ 2013 03 23, 14:39)
Va va todel as sedesiu  tyliai nes atejus i foruma ne tik palaikymo nera ,bet ir demotyvacija kvepia nieko nenoriu izeist ,bet kazkas ni to...

Laba diena,
nieko ir neįžeidžiate... Ir ką galima pasakyti žmogui, kuris ateina su tokia nuotaika? Turbūt tik ir toliau tylėti biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

GUTE444 startavo 2013.01.21, ūgis 1.68 m., pradinis svoris 96 kg., dabartinis svoris 80,6kg., nori sverti 60 kg., NUMETĖ 15,4 kg., iki finišo liko 20,6 kg

SKI startavo 2012.10.15, ūgis 1.65 m., pradinis svoris 95 kg., dabartinis svoris 74.6 kg., nori sverti 67 kg., NUMETĖ 20.4kg., iki finišo liko 7,6kg

MINGULIUX startavo 2013.01.07, ūgis 1.69 m., pradinis svoris 90,4 kg., dabartinis svoris 79,7 kg., nori sverti 60 kg., NUMETĖ 10,7 kg., iki finišo liko 19,7kg

VILIANA startavo 2012.08.17, ūgis 1.62 m., pradinis svoris 99 kg., dabartinis svoris 67,4kg., nori sverti 61 kg., NUMETĖ 31,6 kg., iki finišo liko 6,4 kg

INDREPAC startavo 2012.12.09, ūgis 1.64 m., pradinis svoris 69 kg., dabartinis svoris 68.4 kg., nori sverti 59 kg., NUMETĖ 0.6kg., iki finišo liko 9.4kg

Visoms sėkmės

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrepac: 23 kovo 2013 - 14:25
QUOTE(deivis2012 @ 2013 03 23, 13:39)
Va va todel as sedesiu  tyliai nes atejus i foruma ne tik palaikymo nera ,bet ir demotyvacija kvepia nieko nenoriu izeist ,bet kazkas ni to...

Prieš kitų vėjo malūnus nepakovosi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrepac @ 2013 03 23, 15:00)
Laba diena,
nieko ir neįžeidžiate... Ir ką galima pasakyti žmogui, kuris ateina su tokia nuotaika? Turbūt tik ir toliau tylėti  biggrin.gif

matot sita dieta praejau nuo A iki Z kovojom verkem guodemes ir net minciu raudonuot ,taigi gal kada grys Senes grysiu ir as
jei kam idomu mergos numete nuo 30 iki 50 kg ,as pati 30 nukreciau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deivis2012: 23 kovo 2013 - 19:58
QUOTE(deivis2012 @ 2013 03 23, 19:57)
matot sita dieta  praejau nuo A iki Z kovojom verkem guodemes ir net minciu raudonuot ,taigi gal kada grys Senes grysiu ir as
jei kam idomu mergos numete nuo 30 iki 50 kg ,as pati 30 nukreciau..

Smagu skaityti, kad jums pavyko, ir neramu kad grizote prie dietos. Man asmeniskai idomu kodel taip atsitiko, aisku jeigu norite papasakoti. Siuo metu dietos laikausi jau 2 menesius, numeciau 15 kg, pacios dietos laikytis butu nesunku laikytis man nekyla noras uzkandziauti nelaiku, o ir galimybiu nelabai turiu bent jau darbo dienomis. Sunkiausia tvarkytis su aplinkiniais zmonemis, o aplinkybes vercia su tais aplinkiais kontaktuoti ir kartais man lengviau suvalgyti koki papildomq saldaini nei isaiskinti, kad laikausi dietos.
Ai dar sunku savaitgaliais atsikelti laiku, kad pusrycius suvalgyciau, bet labai gera pavalgius vel sliuogti i dar silta lova smile.gif
Atsakyti
Ohoho, kas per rezultatai...Nu geras...
Aš irgi prisijungsiu, kai jau susiruošiu, pavyzdžiui, šiandien pusryčius pramiegojau...Ir neturiu dar tų medinių rutuliukų...
Ar visos jau taip tiksliai ir išsilaikote tos dietos?
Kaip man reikės su darbu suderinti?
Ir mane labai žiauriai troškina. Išgeriu 3-4 litrus vandens be arbatos, o dar pora puodelių geriu ir žalios arbatos be cukraus.
Žodžių, jei nors biškiuką nukrypsiu šen ar ten, bus blogai?
Atsakyti
rezultatai pas moteris stulbinantys thumbup.gif aš ir peržvelgiau tą sarašą - ŠAUNUOLĖS PASIEKUSIOS TIKSLĄ - tai vien į jų rezultatus pažiūrėjus, pasidaro paskata lieknėti, aš ir dar neturiu nei tų rutuliukų, nei voniai to ekstrakto, bei druskos - tai tokia šališka, normaliai neprisijungiu, nes jei reikėtų prisiduoti, tai visad raudonuočiau blush2.gif o kas dėl tų rutuliukų, tai aš ir žvalgausi internete, kaip atrodo, nes net nenutuokiu kaip jie atrodo...
internete man tik lankus masazinius meta, pagal paieska - gal kuri is senbuviu mums naujokėms galėtų surasti pavyzdį kaip bent atrodo, ar bent kur galimajuos įsigyti 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MisssTika: 24 kovo 2013 - 10:26
Apie masazuoklius, ju yra ivairiu rusiu, ka ieskojau kazkurioje is pirmo puslapio nuorodu radau kaip jie atrodo user posted image arba user posted image, user posted image
as naudoju tokio tipo user posted image
tik plastmasini, nes turejau ir buten toki, bet man labai greitai tiesiog pirmo masazo metu isakste tie mediniai spygliukai, pagalvojau, kad gal koks brokuotas pasitaike, parduotuveje pasiemiau pabandyti kita, ziuriu ir vel ta pati problema bus. Tada nusipirkau plastmasini... masazuotis netaip malonu, bet bent jau spygliukai nebyra stipriau paspaudus masazuokli. Del masazu tai juos darytis man nera sunku, nes man tai malonumas, kaip kokia meditacija, laikas sau.
O dietos laikytis stengiuosi tiksliai, t.y valgyti vienu laiku, valgyti tikslai 'atmatuotą' maisto kiekį ir valgyti tai ka reikia, o ne tai ko norisi. Kartais vakarines misraines tiesiog praryju be jokio malonumo, o stai kefyra su duona jau megaudamasi geriu.
Atsakyti
Ačiū Gute444 už pasidalintas foto. Šaunuolė, kad taip tiksliai visko laikaisi, tikiuosi ir aš prisijungti artimiausiu metu, kai tik įsivažiuosiu į vėžes 4u.gif
Atsakyti