QUOTE(prabangiai @ 2013 02 08, 10:11)
Aš saviškiui irgi tokį variantą parašiau, lauksiu atsakymo iš jo šiandien vakarop

bet per naktį pagalvojau: nu juk vestuvėėės, tik vieną kartą gyvenime (tikiuosi). Hm...dar žiūrėsim

Ei, juk Jūs galite ten pasipuošti, pasifotograafuoti, ir bus tikros Jūsų vestuvės.
Aha, čia 7d. nors kiek žiūrėjau Sandals dar brangiau būtų. Dar vakar pati žiūrėjausi viešbutį kurį esu išsirinkusi, tai kambarius gegužės mėn. be šansų gauti, be to labai plėstis su datom negalime, nes šuns nebus kam prižiūrėti
O į Kubą važiuojant dokumentus išsivertėte į ispanų kalbą?
Na as sutinku, kad vestuves yra tokia svente, viena karta gyvenime, bet man ji bus pirma, o va maniskiui jau antra svente

beto man tas pasipuosimas ir nuotraukos nera svarbiausias dalykas, man svarbus tas faktas kad mes busim vyras ir zmona. Visada galvojau, jog jau mano vestuves tures buti tikrai ohoho, kad jos vieninteles gyvenime, kad noresiu jomis dalintis bei svesti su daug zmoniu ir t.t. bet kai atejo laikas, tai pamaciau, kad man to nereikia, noriu tik pacio fakto ir viskas, todel parasa padeti galiu ir ten ir cia, svarbu kad mums abiems butu gerai, o povestuvineje kelione, kurios beje norime 14 dienu, manau tiek prizadesime vienas kitam, kad oho
Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai. Tačiau, kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos

Į gyvenimą rimtai nežiūrėk, vis tiek iš jo gyvas neišeisi.