Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose. Mes tuokiamės kitaip :)

vakar apsitarem su MB ir nusprendem, jog susirasom cia lt, pavakarieniaujam su tevais ir pora draugu ir kita diena skrendam i Frankfurta ir tada ieskomes paskutines minutes pasiulymo smile.gif Nusprendem kad laiko mazoka, o dar mes tik ieskomes, tai labai daug laiko uzims, todel keliausim kur akys mato smile.gif kas zino kur atsidursim is oro uosto vokietijoje, bet kazkodel zvalgysimes i karibus smile.gif kai esi pasiruoses 15 000 isleisti paskutines minutes pasiulymams manau gali gauti labai gera laika smile.gif Zinoma man labai skauda sirdele kad nebus ceremonijos karibuose, bet... protingai pasvarscius ir atkreipus demesi i antros puses norus bei pageidavimus tenka tenkintis ir tuom smile.gif
Atsakyti
Aš saviškiui irgi tokį variantą parašiau, lauksiu atsakymo iš jo šiandien vakarop smile.gif bet per naktį pagalvojau: nu juk vestuvėėės, tik vieną kartą gyvenime (tikiuosi). Hm...dar žiūrėsim smile.gif Ei, juk Jūs galite ten pasipuošti, pasifotograafuoti, ir bus tikros Jūsų vestuvės.

Aha, čia 7d. nors kiek žiūrėjau Sandals dar brangiau būtų. Dar vakar pati žiūrėjausi viešbutį kurį esu išsirinkusi, tai kambarius gegužės mėn. be šansų gauti, be to labai plėstis su datom negalime, nes šuns nebus kam prižiūrėti smile.gif

O į Kubą važiuojant dokumentus išsivertėte į ispanų kalbą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prabangiai: 08 vasario 2013 - 08:11
QUOTE(prabangiai @ 2013 02 08, 10:11)
Aš saviškiui irgi tokį variantą parašiau, lauksiu atsakymo iš jo šiandien vakarop smile.gif bet per naktį pagalvojau: nu juk vestuvėėės, tik vieną kartą gyvenime (tikiuosi). Hm...dar žiūrėsim smile.gif Ei, juk Jūs galite ten pasipuošti, pasifotograafuoti, ir bus tikros Jūsų  vestuvės.

Aha, čia 7d. nors kiek žiūrėjau Sandals dar brangiau būtų. Dar vakar pati žiūrėjausi viešbutį kurį esu išsirinkusi, tai kambarius gegužės mėn. be šansų gauti, be to labai plėstis su datom negalime, nes šuns nebus kam prižiūrėti  smile.gif

Na as sutinku, kad vestuves yra tokia svente, viena karta gyvenime, bet man ji bus pirma, o va maniskiui jau antra svente ax.gif beto man tas pasipuosimas ir nuotraukos nera svarbiausias dalykas, man svarbus tas faktas kad mes busim vyras ir zmona. Visada galvojau, jog jau mano vestuves tures buti tikrai ohoho, kad jos vieninteles gyvenime, kad noresiu jomis dalintis bei svesti su daug zmoniu ir t.t. bet kai atejo laikas, tai pamaciau, kad man to nereikia, noriu tik pacio fakto ir viskas, todel parasa padeti galiu ir ten ir cia, svarbu kad mums abiems butu gerai, o povestuvineje kelione, kurios beje norime 14 dienu, manau tiek prizadesime vienas kitam, kad oho smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prabangiai @ 2013 02 08, 08:11)

buvo galima pasirinktinai anglų arba ispanų. vertėm į anglų, viešbutis patvirtino, kad viskas ok smile.gif
Atsakyti
Taigi, taigi, taigi smile.gif Mano konsultantė nieko neatrašė, na, gal ne Jos darbo diena, bet paskambino dabar kita konsultantė ir paaiškino kodėl tokia kaina. 250 yra administracinis mokestis (jei taip supratau). Tik va dar reikės susimokėti kai dokumentus siųs į Jamaiką. Už kiekvieną popierių dar 40 svarų. Hmm, kodėl e-mailu negali siųsti? Pigiau biggrin.gif biggrin.gif

Šiandien grįš kavalierius ir apsitarsim ir manau, kad jamsin šitą reikalą ir nebesuksim sau galvos smile.gif

_buterfly_> oooho, kad Jūs ilgai smile.gif Laabai pavydžiu wink.gif Tik pasižiūrėkite ar paskutinės minutės pasiūlymuose daug yra karibų salų, manau amerikonai kokie jas labai graibsto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prabangiai @ 2013 02 08, 20:57)
Taigi, taigi, taigi smile.gif Mano konsultantė nieko neatrašė, na, gal ne Jos darbo diena, bet paskambino dabar kita konsultantė ir paaiškino kodėl tokia kaina. 250 yra administracinis mokestis (jei taip supratau). Tik va dar reikės susimokėti kai dokumentus siųs į Jamaiką. Už kiekvieną popierių dar 40 svarų. Hmm, kodėl e-mailu negali siųsti? Pigiau biggrin.gif biggrin.gif

Šiandien grįš kavalierius ir apsitarsim ir manau, kad jamsin šitą reikalą ir nebesuksim sau galvos smile.gif

_buterfly_> oooho, kad Jūs ilgai smile.gif Laabai pavydžiu wink.gif Tik pasižiūrėkite ar paskutinės minutės pasiūlymuose daug yra karibų salų, manau amerikonai kokie jas labai graibsto smile.gif

Na mes kai gryzinejom is atostogu gruodzio menesi tai Frankfurte oro uoste labai daug buvo paskutines minutes pasiulymu, ten agenturu daug, daug siulo tu kelioniu nuo Karibu iki Tailando ir t.t. Manau nuciupsim ka nors smile.gif
Atsakyti
Tai tada liuks wink.gif Mes jau sumokėjome užstatą, laukiu kol atsiųs dar papildomas išlaidas, bijau net pagalvoti apie jas
Atsakyti
prabangiai, tai kada kelionė? bigsmile.gif
Atsakyti
Gegužės 10-17d. smile.gif Kaip išlaukti nežinau biggrin.gif biggrin.gif

Kaip Jums reikalai?
Atsakyti
kai pradėsi ruoštis, tai gal neatrodys taip toli biggrin.gif

aš po truputį ieškausi suknelės, noriu trumpos, tai praktiškai misija neįmanoma biggrin.gif užsisakiau internetu kelis modelius, kadangi noriu kažko paprasto, laukiu dabar, kol "ateis".
kaip tu save įsivaizduoji? rinksies ilgą/trumpą? ax.gif
beje, pvz šukuosena pas jus įeina į paketą ar čia jau papildomai bus? mirksiukas.gif
Atsakyti
Plaukuosena papildomai kaip ir makiažas, bet kiek čia skaičiau tai makiažo neverta darytis, nes karšta ir nubėga. Tai aš pati pasidarysiu, šukuoseną irgi jau numanau kokią pasidarysiu pati.

Suknelė mano irgi manau bus trumpa, esu neaukšta ir plona, tai manau visai tiks, būsime basom kojom. Arba dar norėčiau suknelės kur priekis trumpas, o galas ilgas, bet neįsivaizduoju koks tai stilius.
Aš irgi jau užsisakysiu porą suknelių, bet bijau, kad netiks, nesu proporcinga biggrin.gif biggrin.gif

Kaip Tavo šukuosena ir makiažas bus?
Atsakyti
QUOTE(prabangiai @ 2013 02 11, 19:49)
Arba dar norėčiau suknelės kur priekis trumpas, o galas ilgas, bet neįsivaizduoju koks tai stilius.

Kaip Tavo šukuosena ir makiažas bus?

aš tokias irgi žiūrėjau, bet apsistojau kol kas ties trumpa drinks_cheers.gif šiaip tas galas prie jūros gražiai plevėsuotų, manau biggrin.gif

pas mane makiažas įeina į paketą, prašysiu, kad minimaliai padažytų kažką, svarbu, kad atlaikytų.
už šukuoseną reiktų atskirai mokėt, tačiau aš ir taip neužsisakinėjau, nes noriu tiesiog palaidų plaukų. galvoju patiesint su žnyplėm, bet neįsivaizduoju kiek laikys g.gif ir dar dėl įtampos neišsiaiškinau, ar įkaistų man iki reikiamo karščio jos, ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 11 vasario 2013 - 21:23