Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose. Mes tuokiamės kitaip :)

nežinau kaip ten su įtampa, bet pamenu kai buvau JAV, tai man neįkaito ir epiliatorius pvz vos vos sukosi biggrin.gif

O koks Jūsų viešbutis?

Aš kai skambinau 6-ienį tai sakė, kad dokumentus galima atsiųsti el. paštu. Šiandien jau buvusi konsultantė parašė, kad popierinį variantą siųsti reikia. Kaip Jūs darėte?
Atsakyti
Na va, ir as jau turiu ziedeli wub.gif Vos uzsiminiau, kad civiline santuoka noriu sudaryti Jamaikoje arba Mauricijuje, mano suzadetinis iskart sutiko (darysime ir baznytine santuoka lt bei svente su artimiausiais).
Svarstome apie 2014 kova- balandi. Laiko- marios smile.gif Bet pirmiausia reik nusprest ko ir kur istiesu norime smile.gif
Atsakyti
Esha, sveikinu su sužadėtuvėm! dar daug laiko, bet jis greit prabėgs planuojant mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(prabangiai @ 2013 02 12, 18:43)
Aš kai skambinau 6-ienį tai sakė, kad dokumentus galima atsiųsti el. paštu. Šiandien jau buvusi konsultantė parašė, kad popierinį variantą siųsti reikia. Kaip Jūs darėte?

mes viską tvarkėm el.paštu, nieko nereikėjo siųsti kitaip smile.gif o kaip siųsit? per kurjerį gal? g.gif
Atsakyti
Sveikinu ir aš susižadėjus wink.gif

Honey> negalėjai ansčiau tuo klausimu atrašyti? biggrin.gif biggrin.gif Siuntėme paštu, nes kai paklausėme savo konsultantės ar galime el. paštu siųsti tai pasakė, kad ne, nors kita buvo sakiusi, kad galima. Vienžo, po vestuvių, jau po visko parašysiu aš tai agnetūrai apie konsultantę kuri 'konsultuoja'.

Mūsų ceremonija bus 14val. jaučiu iškepsim
Atsakyti
QUOTE(prabangiai @ 2013 02 20, 19:10)
Honey> negalėjai ansčiau tuo klausimu atrašyti? biggrin.gif biggrin.gif Siuntėme paštu, nes kai paklausėme savo konsultantės ar galime el. paštu siųsti tai pasakė, kad ne, nors kita buvo sakiusi, kad galima. Vienžo, po vestuvių, jau po visko parašysiu aš tai agnetūrai apie konsultantę kuri 'konsultuoja'.

Mūsų ceremonija bus 14val. jaučiu iškepsim

žinok, gali būti, kad čia dar priklauso ir nuo šalies bei viešbučio, nes agentė tik persiunčia dokumentus viešbučiui ir ten esanti konsultantė jau patvirtina, ar tinka viskas. tai gal viešbutis reikalauja iš anksto popierines kopijas gaut, bet tada nelogiška, kodėl kita leido g.gif o kokio vertimo reikalavo, į anglų k? mirksiukas.gif

beje, o vestuvių reikalus vis dar su ta pačia tvarkot? jei pakeis konsultantę, tai gal bandykit su ja "pastumti" laiką? nes mums rekomendavo ne anksčiau kaip 15 val ne tik dėl karščio, bet ir dėl nekokio apšvietimo nuotraukoms. bet gal ir 14val bus neblogai, ten visur graži aplinka, tai rasit kur pavėsyje pasislėpt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 20 vasario 2013 - 19:45
Tai kiek domėjausi tai kitos irgi siuntė el.paštu. Ai, nesvarbu, jau viskas nusiųsta, gyvenimas eina tolyn, nėra ko sukiotis atgal smile.gif

Aš norėjau 16val. bet užimta buvo, tada sako 10val ryte yra, bet pagalvojau, kad labai jau anksti, tai pasiūlė tik 14val.

jau pakeitė mums konsultantę, tokia lenkė kaip supratau, bet Ji su mumis ir vestuvių dieną bus ar kaip čia?
Atsakyti
QUOTE(prabangiai @ 2013 02 20, 20:51)
Tai kiek domėjausi tai kitos irgi siuntė el.paštu. Ai, nesvarbu, jau viskas nusiųsta, gyvenimas eina tolyn, nėra ko sukiotis atgal smile.gif

jau pakeitė mums konsultantę, tokia lenkė kaip supratau, bet Ji su mumis ir vestuvių dieną bus ar kaip čia?

drinks_cheers.gif

man sakė, jog ten jau vietoje bus viešbučio planuotoja, kuri viską aprodys, su kuria aptarsim likusias detales, pvz puokštę, vakarienę ir t.t. smile.gif

jau pradėjai ruoštis, ieškoti ko nors - pvz suknelę, žiedus? mes ryt jau važiuosim užsisakyt žiedus. liko 2 mėn, tai pats laikas biggrin.gif
Atsakyti
Savaitgalį išsirinksiu suknelę ir pirksiu, jaunikiui irgi rūbus užsakysim. O dėl žiedų tai dar palauksim, apsižiūrėsim gal dar kitą savaitgalį smile.gif o daugiau tai viskas smile.gif tik maudymukus, akiniai nuo saulės ir skybelė biggrin.gif
Atsakyti
Visgi linksta musu sirdeles prie Jamaikos... Kiek ziurejom foto, nu sis krastas pasirode graziausias.
Dar svarstom kaip del fotografo daryti. Kiek ziurejau foto tonyksciu fotografu, man jos kaip kokios buitines, net nezinau...
Dar sia savaite kalbejom su fotografais musu baznytinei santuokai Lietuvoje, tai jie sake galetu su mumis ir i Jamaika skristi, bet as durniuke nepaklausiau kiek plestu, jei jau uz baznytines santuokos fotografavima pasiryzom jiem moketi 4-zenkli skaiciu.
O visgi butu smagu vientisa nuotrauku tematika...

Kaip jus darote del fotografu? Bandot laime su tonyksciais?
Atsakyti
O gal kaip tik skirtingos nuotraukos būtų įdomiau? smile.gif

mes tai bandysime laimę su vietiniais fotografais, nes vežtis asmeninį tai nebeturime iš ko smile.gif šiaip įdomu kiek kainuoja jie smile.gif nors nelabai žinau kiek tie vietiniai kainuos
Atsakyti
Tai va, ir as paskui pamaniau, kad visgi ir vestuves kitokios. tai tegul ir foto buna kitokios. Manau brangiau nekainuos tikrai nei vestis is lt.
Atsakyti
Nu va, jau siandien startuojam su uzklausoms agenturomz, ziuresim ka siulys. As siuntineju LT agenturoms, MB - uzsienio. Lyginsime smile.gif
Malonus darbeliai
Atsakyti