Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 29, 17:38)
Gales abi tusintis  biggrin.gif .
As praeita karta paemiau piestuku, knygute spalvojimo ir su Portishead mergaite sedejo jos prie vaiku stalo kinieciuose.

tai gal ir varom i kiniecius,ko cia lauzti tradicija lotuliukas.gif as irgi pasimsiu piestuku,knyguciu-gales piesiotis ir buti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(grazyte @ 2013 01 29, 17:56)
taip as zadu dalyvauti, su Malaja bus drasiau  blush2.gif      drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grazyte @ 2013 01 29, 18:56)
taip as zadu dalyvauti, su Malaja bus drasiau  blush2.gif      drinks_cheers.gif

Tai aš irgi pirmą kartą. Visoms drąsiau bus 4u.gif

RK, apie tokį kalbėjai g.gif
http://www.efoto.lt/...on_ef_50_f18_ii
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 29 sausio 2013 - 18:52
Sveikos mirksiukas.gif

QUOTE(Portishead @ 2013 01 29, 17:19)
as irgi pasistengsiu ateit, man patinka musu meetai smile.gif  4u.gif
man rodos dar bus Infinity bei Iewike smile.gif

Ir as dar busiu smile.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 29, 17:31)
Speju susirinks sena istikima chebra drinks_cheers.gif .

drinks_cheers.gif

Nusipirkom indaplove, MB montuoja thumbup.gif ziuresiu kaip susidraugausiu su ja smile.gif
Atsakyti
Ir aš būsiu smile.gif

Kristal*, labai gražios Jūsų durys 4u.gif Tai suprantu, velykas švęsite svajonių namuke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2013 01 29, 18:58)
Sveikos  mirksiukas.gif
Ir as dar busiu smile.gif
drinks_cheers.gif
Nusipirkom indaplove, MB montuoja  thumbup.gif ziuresiu kaip susidraugausiu su ja smile.gif

smagu drinks_cheers.gif tik viska turit kad pirma karta butu galima naudoti,ja? nes reikia spec druskos 1 ar 2 kg poki iberti i jos apacia dar,cia seip info,nes daug kas nezino kai pirma karta naudoja,kad nesugadinti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 29, 18:30)

bent jau man nerimti tie canono F1,8,mazai ziedlapiu,kokybe kaip kituko,kaskaip labai daug kas po 1,8 greitai i 1,4 issoka,nes nusivyla kokybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 29, 19:30)

Ei, a jus zmoniu bijot biggrin.gif ?

Jo, toks, turiu beveik metus. Kai turesiu nauja fotika, pardavinesiu, tik jauciu kartu su fotiku g.gif .

QUOTE(Ritaram @ 2013 01 29, 19:58)
Nusipirkom indaplove, MB montuoja  thumbup.gif ziuresiu kaip susidraugausiu su ja smile.gif

Susidraugausi ir bus laaabai gera drauge thumbup.gif .

QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 29, 20:07)
smagu drinks_cheers.gif tik viska turit kad pirma karta butu galima naudoti,ja? nes reikia spec druskos 1 ar 2 kg poki iberti i jos apacia dar,cia seip info,nes daug kas nezino kai pirma karta naudoja,kad nesugadinti mirksiukas.gif
Papildyta:
bent jau man nerimti tie canono F1,8,mazai ziedlapiu,kokybe kaip kituko,kaskaip labai daug kas po 1,8 greitai i 1,4 issoka,nes nusivyla kokybe ax.gif

Nu nemanau, kad jei nera druskos, susigadins g.gif g.gif , nors cia tik mano nuomone....
Rimti nerimti, bet jei nesinori uz 50mm 1.4 moketi vos ne pusantros stukes, tai ko ne 50 1.8 g.gif.
O naudotas 50mm 1.8 kokie 230 litu, pasibandai ir jei nepatinka, parduodi beveik uz ta pati.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 29, 20:33)
Ei, a jus zmoniu bijot  biggrin.gif  ?

Jo, toks, turiu beveik metus. Kai turesiu nauja fotika, pardavinesiu, tik jauciu kartu su fotiku  g.gif .
Susidraugausi ir bus laaabai gera drauge thumbup.gif .
Nu nemanau, kad jei nera druskos, susigadins g.gif  g.gif , nors cia tik mano nuomone....
Rimti nerimti, bet jei nesinori uz 50mm 1.4 moketi vos ne pusantros stukes, tai ko ne  50 1.8 g.gif.
O naudotas 50mm 1.8 kokie 230 litu, pasibandai ir jei nepatinka, parduodi beveik uz ta pati.

A vdrug muši blush2.gif bigsmile.gif

Kažkaip dabar nerandu už tokią kainą naudotų.
Man užteks ir tokio į valias. Pirma su fotiku reik bendrą kalbą aplamai rast biggrin.gif Šiandien jau buvau susipykus smarkiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 29 sausio 2013 - 19:45
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 29, 19:43)
A vdrug muši  blush2.gif  bigsmile.gif

Kažkaip dabar nerandu už tokią kainą naudotų.
Man užteks ir tokio į valias. Pirma su fotiku reik bendrą kalbą aplamai rast biggrin.gif Šiandien jau buvau susipykus smarkiai

vo vo,o jeigu museika esi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai ir ieskom kad butu daugiau zmoniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O kas liecia fotika,duok jam pora i desine ir susidraugausit lotuliukas.gif ,seip as kaip paemiau fotika,man jis tiesiog prilipo,nu viskas gavosi savaime ir viskas nu net nemoku paaiskinti,atrodo zinociau nuo pirmuju dienu kad reikia taip ir basta,kaskaip taip iskarto tapom draugeliais lotuliukas.gif Nu va su vyru atidarem vyniuko,vakarelinam wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malaja357: 29 sausio 2013 - 20:11
Vakarėlink, vakarėlink. Aš vat lašinį su svogūnais kertu blush2.gif
Atsakyti
O as su siurbliu vakarelinu biggrin.gif . Tik siandien eglute surinkau lotuliukas.gif .
O mazoji savo kambary eglute maza nori laikyti visa ziema, sakiau leisiu iki velyku irnesakyk.gif .
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 29, 19:30)

as irgi visai noreciau i meeta ax.gif , bet ir taip dirbu per dienas, vaikus tik vakarais 3-4 valandas matau doh.gif , tai kazkaip sazine neleidzia net meetintis vienai. O vienas serga, atsivest neiseina.. Gal sekanti karta.

Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 29, 20:36)
O as su siurbliu vakarelinu  biggrin.gif . Tik siandien eglute surinkau  lotuliukas.gif .
O mazoji savo kambary eglute maza nori laikyti visa ziema, sakiau leisiu iki velyku irnesakyk.gif .

as irgi tik praeita savaite sugebejau eglute nupuosti lotuliukas.gif bet irgi kol nupuosiau,mazius puse zaislu pridauze doh.gif
Atsakyti