Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Malaja357 @ 2013 02 05, 12:56)
uuu.. koks pavadinimas,nu tiesiog atitinka realybe bigsmile.gif  O jeigu rimtai,varyk i kontora,eik iskarto pas dirika,o jeigu neturi cia atsakingo atstovo glavniausio,tai skambink i vilniu snekek tik su direktoriumi,nes tie darbuotojai tau niekom nepades ir nieko jie nepadarys,as net abejoju ar dirikas zino,cia reikia tik su valdzia sneketis ir sakyti prasom atvaziokit paziurekit,nes popieriukai tai cia nieko nepadarys,o teisiu apsauga tai cia ziurint kaip uzvaziosi ant ju,taip ir ziures bigsmile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Malaja357 @ 2013 02 05, 13:55)
todel reikia iskarto skambinti ir knisti mazgus,pas mumis lietuvoje kitaip nieko nebus,jeigu neskambinsi,nekelsi sumo,niekas pirstu nejudins,tokia jau politika,tai jeigu nori kaska irodyti,reikia suma kelti,eiti naglai irodynieti,nes kitaip tipo pasako viskas gerai ir valio bigsmile.gif

drinks_cheers.gif 100%

QUOTE(Mopsyte @ 2013 02 05, 14:44)
Cia tai tiesa. Isivaizduok....stovi moteris su pilvu pas juos ofise ir deda kalbos kaip Leninas nuo backos lotuliukas.gif...

Na ziuresime, dabar pakalbesiu su v.t.inspekcija, paziuresiu ka paskays ir toliau vel lipsiu jiems ant sazines.

Mopsyte, o ko laukiesi gal zinai? As nestumo metu (brniuka nesiojau biggrin.gif ) kaip tik buvau arsi, vyriski chormonai oho kaip pasireiske biggrin.gif laksciau uodega pakelus, atrdo nera tokiu dalyku, ko nepadaryciau, stebedavosi nepazistami, sako cia jum jau gimdyti po keliu sav.? ... biggrin.gif O mano pazistama, mergaite nesiojo, tai nu tokia buvo tylene, geriete, nieko niekam pries nepasakys doh.gif nors siaip iprastai nera tokia ramiake biggrin.gif

Kaip tik eik pilvuka atkisusi, gal jiems bent kiek geda pasidarys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 02 05, 16:18)
Kaip tik eik pilvuka atkisusi, gal jiems bent kiek geda pasidarys  doh.gif

thumbup.gif
Nors ne visur ir ne visus veikia pilvukas. Aš per nėštumą irgi užsiiminėjau namo įrengimo klausimais - tai net tokioj Gulbėj priėjo klausė gal kuo padėt reikia biggrin.gif Matyt bijojo, kad pas juos negimdyčiau smile.gif Nors labiausiai buvau nustebinta Klaipėdos vandenyse - kai variau su dviejų savaičių kūdikiu, kad patvirtint planą ( pasirodo trūko antspaudo, kad galėtumėm tvarkytis dėl skaitliukų įrengimo) - tai vienas vyrukas išėjęs iš kabineto ir pamatęs mažą leliuką, iškarto paklausė, kur laukiam ir kodėl neinam be eilės? O prieš mane dar du žmonės. Tai jis pats nuėjo į kabinetą ir prašė, kad greičiau mus priimtų smile.gif Paskui dar ne kartą ėjau ir su vežimu, tai net klausė, ar aš pati nulipsiu iš antro aukšto su vežimu - gal reik padėt? Buvau apakus, gerąja prasme.

Tiesa, Mopsyte, o gavai mano a/ž su dokumentų sąrašu, kurio klausei? Jau rašiau prieš kelias savaites, bet ko tai abejoju, ar gavai, nes nieko nebeparašei. Galvojau gal jau nebe 2 in 1, tai ir neberašiau nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolile: 05 vasario 2013 - 15:27
QUOTE(Mopsyte @ 2013 02 05, 14:44)
Cia tai tiesa. Isivaizduok....stovi moteris su pilvu pas juos ofise ir deda kalbos kaip Leninas nuo backos lotuliukas.gif...

Na ziuresime, dabar pakalbesiu su v.t.inspekcija, paziuresiu ka paskays ir toliau vel lipsiu jiems ant sazines.

Oi patikek,as irgi budama nescia nama pridaviniejau,tai visiems su pilvu baksnojau ir savo tiesas irodynejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2013 02 05, 15:29)
Oi patikek,as irgi budama nescia nama pridaviniejau,tai visiems su pilvu baksnojau ir savo tiesas irodynejau lotuliukas.gif

Koki menesi gimes tavo mazais?
Atsakyti
sveikos statybininkes,

kai tik reikalai pasisuka namo link, vel uzeinu i tema smile.gif statybos leidimas rankoje, dabar liko susirast statybininkus, laukt pavasario ir pradet pamatus smile.gif

Tik klausimas - kur ieskot tu statybininku? Ar firmos? Ar kaip daryt? Aisku, noriu, kad darbus darytu gerai ir kad nenuplestu paskutiniu marskiniu smile.gif

Ir dar klausimas, kuom sildotes namus ir kiek tai kainuoja? Is pradziu buvom nusprende, del patogumo, kad bus dujos, bet kad ju atvedimas nuo gatves iki namo kainuos daug, tada galvojom, kad gal truputi dadet lt ir pasidaryt geotermini, bet ir vel neaisku kaip ten su juo, vieni giria kiti peikia, o gal su dyzeliu sildyti, ar is vis granulem. Malkas kazkaip iskart atmetem, nes neturim kur laikyti (mazas sklypas mieste) ir terliotis nesinori...

Labai lauksiu komentaru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedregie @ 2013 02 05, 16:15)
sveikos statybininkes,

kai tik reikalai pasisuka namo link, vel uzeinu i tema smile.gif statybos leidimas rankoje, dabar liko susirast statybininkus, laukt pavasario ir pradet pamatus smile.gif

Tik klausimas - kur ieskot tu statybininku? Ar firmos? Ar kaip daryt? Aisku, noriu, kad darbus darytu gerai ir kad nenuplestu paskutiniu marskiniu smile.gif

Ir dar klausimas, kuom sildotes namus ir kiek tai kainuoja? Is pradziu buvom nusprende, del patogumo, kad bus dujos, bet kad ju atvedimas nuo gatves iki namo kainuos daug, tada galvojom, kad gal truputi dadet lt ir pasidaryt geotermini, bet ir vel neaisku kaip ten su juo, vieni giria kiti peikia, o gal su dyzeliu sildyti, ar is vis granulem. Malkas kazkaip iskart atmetem, nes neturim kur laikyti (mazas sklypas mieste) ir terliotis nesinori...

Labai lauksiu komentaru  ax.gif

Del granuliu galiu pakomentuot tik tiek, kad patalpu isdestymas tada turetu buti taip, kad katiline butu kuo toliau nuo miegamuju patalpu, nes su pazistamu, kaip tik kalbejom, kad pas gimines miegojo ir visa nakti klauses, kaip granules traska ax.gif Tik neisigilinau ar byredamos traska/barska ar ir degdamos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 05 vasario 2013 - 16:54
QUOTE(Kriaka @ 2013 02 05, 16:18)
Mopsyte, o ko laukiesi gal zinai? As nestumo metu (brniuka nesiojau  biggrin.gif ) kaip tik buvau arsi, vyriski chormonai oho kaip pasireiske  biggrin.gif  laksciau uodega pakelus, atrdo nera tokiu dalyku, ko nepadaryciau, stebedavosi nepazistami, sako cia jum jau gimdyti po keliu sav.? ... biggrin.gif  O mano pazistama, mergaite nesiojo, tai nu tokia buvo tylene, geriete, nieko niekam pries nepasakys  doh.gif  nors siaip iprastai nera tokia ramiake  biggrin.gif

Kaip tik eik pilvuka atkisusi, gal jiems bent kiek geda pasidarys  doh.gif

Bachurs pas mane. Ar ir siaip maisyta esu lotuliukas.gif , zodzio kiseneje nelabai ieskau, dar ir nama staciau su pilvu, pinigus dalinau i kaire ir desine, derybas vedziausi visokias, nuolaidas musinejausi, nu vienu zodziu...
Kadangi vyras state pirma namo etapa, tai as apsiemiau - antraji smile.gif
O man gimdyti lygiai po menesio....kovo pradzioje
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 02 05, 17:17)
Bachurs pas mane. Ar ir siaip maisyta esu  lotuliukas.gif , zodzio kiseneje nelabai ieskau, dar ir nama staciau su pilvu, pinigus dalinau i kaire ir desine, derybas vedziausi visokias, nuolaidas musinejausi, nu vienu zodziu...
Kadangi vyras state pirma namo etapa, tai as apsiemiau - antraji smile.gif
O man gimdyti lygiai po menesio....kovo pradzioje

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2013 02 05, 16:25)
thumbup.gif
Tiesa, Mopsyte, o gavai mano a/ž su dokumentų sąrašu, kurio klausei? Jau rašiau prieš kelias savaites, bet ko tai abejoju, ar gavai, nes nieko nebeparašei. Galvojau gal jau nebe 2 in 1, tai ir neberašiau nieko smile.gif

Jo, jo gavau, dekui. Atsiprasau, kad neparasiau, nes buvau cia uzsiemusi pirkiniais vaikui, plintusu ieskojimu, dejimu, baldais, ju rankenelemis, sodininkyste domejausi ir siaip leidau sau patingeti....tai nieko ir nerasiau. Manau kita savaite grisiu prie tos temos, paziureisu kas ir kaip....
Dekui uz pagalba.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 02 05, 10:32)
čia apie kurias plyteles kalbam?  g.gif  Pas mus 2 vonios kambariai...  biggrin.gif

kad man rodos tik vienos vonios foto buvo g.gif bet patiko -Traventino plyteliu vonia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2013 02 05, 18:23)
kad man rodos tik vienos vonios foto buvo g.gif bet patiko -Traventino plyteliu vonia 4u.gif

Pas mus irgi Travertino plyteles. Oi buvo reikalu kai pritruko dezutes, net is Vilniaus atveze man... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriaka @ 2013 02 05, 18:20)

Jo jo.....cia buvo juokas, kai as atvaziavau i viena firma atsiskaitineti, rankineje 10000 lt....direktorius ziuri isprogines akis blink.gif , sako: " ar nebijote vazineti su tokia suma", tai ir sakau jam, kad nereikia ant masinos dureliu uzsirasyti " Pas mane siandiena daug litu"
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 02 05, 16:50)
Del granuliu galiu pakomentuot tik tiek, kad patalpu isdestymas tada turetu buti taip, kad katiline butu kuo toliau nuo miegamuju patalpu, nes su pazistamu, kaip tik kalbejom, kad pas gimines miegojo ir visa nakti klauses, kaip granules traska ax.gif Tik neisigilinau ar byredamos traska/barska ar ir degdamos...

tas galioja ne visu tipu granuliniams katilams. kaimynai turi svediska nibe - tai zinokti jokio garso nera net pacioj katilinej.
Atsakyti