Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(egis_klp @ 2013 01 28, 20:54)

Ziuriu apie fotografija merginos prakalbot, kazkada buvau ir as susirges..Cia kazkas dar like, kazkaip neistrina accounto, nors ir keletas metu kai nebeuzsuku.. Bet kaip RK iki "M" neteko pazengti... smile.gif http://www.efoto.lt/user/22883/www

Neblogai bigsmile.gif , net gi labai neblogai sakyciau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2013 01 28, 20:08)
Laba, simtas metu  4u.gif

Labas, norejau siulyt i meeta atlekt, tik paskui pamaciau, kad seimos pagausejimas ant dienu bigsmile.gif .
Kaip sekas?

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 28, 21:18)
Žinok padariau kažką, labai tamsu šian, stumdžiau stalą.
Bet ką tik parsivilkau, ;paėsiu, eisiu dėt biggrin.gif

Įdėjau. Aš praeitus makrofleksus fokusavau, bet žinau kur kalidos, kad nesimato.
Ir dabar tamsu buvo, pasikėliau ISO, nors šiandien neturėjau laiko.
Žodžiu, vertink tik fokusavimą blush2.gif Smarkaii nebark

Fokusuot moki (neskaitant estetikos, cia ismokau komentuot is pradziamokslio biggrin.gif ). Ir kokias klaidas supratai su makrofleksais?
Junkis i kazkuria tema fotografavimo, zinok nepasigailesi mirksiukas.gif .
Na, ketvirtadieni ka nors as tau papasakosiu, tik nesakyk: nieko nemoku, nieko nezinau tongue.gif .

QUOTE(egis_klp @ 2013 01 28, 21:54)
Ziuriu apie fotografija merginos prakalbot, kazkada buvau ir as susirges..Cia kazkas dar like, kazkaip neistrina accounto, nors ir keletas metu kai nebeuzsuku.. Bet kaip RK iki "M" neteko pazengti... smile.gif http://www.efoto.lt/user/22883/www

Grazu, matau patiko su ilgu islaikymu fotografuot, kur nakti sviesu dryziai, vanduo svelnus lyg pukas (nezinau kaip cia kitaip pavadint g.gif ).
As kazkaip i zmones orientuojuos ax.gif .

MERGINOS, TAI KUR MEETA DAROM nail.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 28 sausio 2013 - 21:12
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 28, 23:11)
Grazu, matau patiko su ilgu islaikymu fotografuot, kur nakti sviesu dryziai, vanduo svelnus lyg pukas (nezinau kaip cia kitaip pavadint g.gif ).
As kazkaip i zmones orientuojuos ax.gif .

Manau is naktiniu peizazu neisgyventum smile.gif Reikia orentuotis i zmones, bet geri portretai - menas..
RK, gal galima slaptazodi pakartoti i ad, senai besilankiau..
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2013 01 28, 22:27)
Manau is naktiniu peizazu neisgyventum smile.gif Reikia orentuotis i zmones, bet geri portretai - menas..
RK, gal galima slaptazodi pakartoti i ad, senai besilankiau..

Naktiniai peizazai labiau del saves drinks_cheers.gif
Parasiau i az rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 28 sausio 2013 - 21:37
As draugauju tik su M rezimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 01 28, 20:04)
O lentynos nera per gilios? Patogu taip lentynose laikyti daiktus giliai?

Lentynose, kur neaukštai, tai viskas be problemų, o aukščiau, tai man ar taip ar taip reik kėdutės ( esu neaukšta), tai irgi išsisprendžia problema smile.gif O šiaip aukščiau laikau taures, tai taip kad reiktų visų 6, retai būna, tai ir grūstis iki lentynos galo nereikia.

Man labai gražu thumbup.gif
Atsakyti

aš irgi pagirsiu.. labai gražu... wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
Dekuj dekuj uz pagyras mergaites, tik iki "labai grazu" reiketu dar daug idirbio..smile.gif
Atsakyti
as dabar vis galvoju ir bandau mazdaug primesti kiek tas garazas kainuotu pats ir su darbu kartu sudejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2013 01 28, 19:08)
Laba, simtas metu  4u.gif
drinks_cheers.gif
o kiek laiko jus turit duris? mes irgi turim Asmodo, apie 3 metus, jei ne daugiau, bet 3xtfu nieko joms, patenkinti  unsure.gif

Idetos i nama isbuvo gal kokius 9 menesius ir pries baigiantis garantijai pamatem ta gumba, sumokejom vir 3000 ir se tau, na tikiuos, kad kitas, kurias pakeis bus kokybiskos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 01 28, 18:50)
Turiu klausima  4u.gif

Kas turit kas virtuveje auksta ukine spnta? Ka dejot i vidu, ar konteineri ar stalcius daret ar lentynas? SEdziu negaliu sugalvoti kas butu patogiau virsuje ir kas apacioje...

As turiu ta auksta spinta su konteineriu (isvaziuojami stalciai), tai thumbup.gif dalykas. As laikau maito produktus, krupos, makaronai, koncervai,zodziu visas "lentyninis" parduotuviu maistas. thumbup.gif Labai patogus dalykas, isitraukia stalciukai, tai nei knistis giliai nereik, viskas po ranka. Tikrai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2013 01 28, 20:54)
Kas del Asmodo duru, dideliu nusiskundimu neturiu, turiu susidejes sandeliuko ir pagrindines..Dariau nesenai termovizija, tai svieciasi tik pats duru remas (metalinis)..

wow labai grazu! 4u.gif wub.gif
Atsakyti