nu tai tada stabdį užtraaaaukiu ir laukiu masinio sėjimo nesinervinus

QUOTE(Marmaledas @ 2013 01 31, 11:34)
ajazau, tikrai ne visus. gal kokia 15 tik, kitus 15 vėliau. neįsivaizduokit kad visos šimtais ar pusšimčiais augina 

nuosirdziai patariu dar palaukti, bent iki vasario galo

O as ant sildomu grindu daiginu, vazonelius tiesiai ant grindu dedu, kol sudygsta dar maisiuka uzdedu, tai viskas
is pomidoru tai tik 4 Vilmas pasejau, sudygo visos graziai. o su kitais dar laukiu
tik ta kantrybe su kiekviena diena vis mazeja

QUOTE(*Vilma* @ 2013 01 31, 11:45)
O as ant sildomu grindu daiginu, vazonelius tiesiai ant grindu dedu, kol sudygsta dar maisiuka uzdedu, tai viskas
is pomidoru tai tik 4 Vilmas pasejau, sudygo visos graziai. o su kitais dar laukiu
tik ta kantrybe su kiekviena diena vis mazeja 

ai, su šildomom grindimtai visaikitas reikalas, pas mus greičiau šaldomos jos, nmei šųildomos

vat su ta kantrybe prastai, tirpsta ji kaip sniegas lauke

QUOTE(k@mylye @ 2013 01 31, 11:17)
Nusipirkau pomidoru seklyciu idomiu pavadinimu "ACE 55 VF". Raso, kad augalas indeterminantinis. GAl yra zinanciu ka tai reiskia?
Pirkau vien del, nes rasoma, kad labai atspari ligoms.

ACE auginam daug metu kaset . MB tai patys skaniausi pomidoriskiausi pomidorai . Man skoniu irgi patys paciausi jie o ir grazus, dideli, vienodai sunokstantys vaisiai ... NA BET TIRAI NE AUKSTI

ai nu ir dar apie ligas... vienais metais buvo sode potvynis, atvaziavus i soda radom siltnamy pomidorus kaip vandens lelijas

Jetus, moterys, mergaitės, nu pamegzkit, paskaitykit ką nors..
Spėsit dar su tais daigais, spėsit... Dabar pasėti dėl šviesos trūkumo ištys, pradės trūkti maisto medžiagų.. Nu kam jums tokie daigai...
Daigai sodinami apie 60 dienų amžiaus, tai skaičiuokit kada sėti reikia.

QUOTE(rytorasa @ 2013 01 31, 11:57)
Spėsit dar su tais daigais, spėsit... Dabar pasėti dėl šviesos trūkumo ištys, pradės trūkti maisto medžiagų.. Nu kam jums tokie daigai...

mezgu, gelytes seju, ir laukiu kada pomidorus gales

QUOTE(rytorasa @ 2013 01 31, 12:57)

QUOTE(rytorasa @ 2013 01 31, 11:57)
mezgu mezgu, mano laisvas laikas nuo 1 val. nakties iki ryto

QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 31, 09:21)
va, visko gali buti, kad nuo lango gali salcio gauti, nes ant palanges stovi
Kol kas dar nenumire, tie kurie buvo susisuke, pakele siandien galvas, atsigavo visiskai. Kitur kazkur nebesugalvoju, kur padeti, kad diena sviesos gautu, net nebezinau, gal nakciai kur i vonia deti, ten tikrai silta, bet tada gali isstypti, karoce, aukstoji matematika cia
Kai pagalvoju, dabar tik 5 daigeliai, o kas bus, kai ju 60 pasesiu 

pas man ciongai eina tai toj vietoj kur palangė su langu susijungia, tai labai gerai ką nors pakišti po vazonikais, kad būtų aukčiau. Ir "kojos" nešąla ir šviesos daugiau gauna

QUOTE(Lusasita @ 2013 01 31, 11:49)
ACE auginam daug metu kaset . MB tai patys skaniausi pomidoriskiausi pomidorai . Man skoniu irgi patys paciausi jie o ir grazus, dideli, vienodai sunokstantys vaisiai ... NA BET TIRAI NE AUKSTI
Sodinu lankinio siltnamio eilej prie pleveles. Na gal iki kokio metro aukscio ir uzauga, tikrai nera auksti . Auginsiu ir siemet BUTINAI 

O tai aciu. Niu jau kaip apraset, tai jei taip ir bus tai tada taps ir mano patys paciausi. Noriu graziu, raudonu, normalaus dydzio pomidoru. O del aukstumo tai gal ir gerai kad nera jau tokia auksti.
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2013 01 31, 11:27)
Tai reiškias,kad neriboto augimo,t.y. labai aukštas.
aciu