Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Jauciu bus idomus sezonas,tiek naujienu auginsim bendram plane bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 31, 15:05)
Jauciu bus idomus sezonas,tiek naujienu auginsim bendram plane  bigsmile.gif

aga, tikrai bus įdomu,pas mane absoliut visi pomidorai bus pirmakart matomi ir ragaujami, nesėsiu nei vienos veislės nuo kitų metų, net bajaja išbraukiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 01 31, 16:09)
aga, tikrai bus įdomu,pas mane absoliut visi pomidorai bus pirmakart matomi ir ragaujami, nesėsiu nei vienos veislės nuo kitų metų, net bajaja išbraukiau ax.gif

Analogiskai doh.gif
Naujienos stume stume uzsirezervavusius isbandytus,kol visai isvijo g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 31, 16:16)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu net smagiau pasidarė kad ne aš viena tokia drinks_cheers.gif
ir jau labai prašyčiau geresnių, įdomesnių veislių iki liepos mėnesio neaptarinėti daugiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 01 31, 17:50)
ir jau labai prašyčiau geresnių, įdomesnių veislių iki liepos mėnesio neaptarinėti daugiau blush2.gif

oi, šito tai nebus, net neprašykit... schmoll.gif Vis naujesnių, gražesnių, derlingesnių bus... wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 01 31, 16:53)
oi, šito tai nebus, net neprašykit..

user posted image negalima taip, mes kelinti metai studijuojam, konspektuojam, braukom, trinam vis senas veisles, vis naujų užsimanom per tas pagundas, nu kiek gi galima user posted image
vat net įdomu pasidarė, ar kuri nors grįžta prie anksčiau išbandytų veislių,ar vis naujom užsikabina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 31 sausio 2013 - 17:08
Ir as siais metais visas naujas veisles bandysiu blush2.gif ,turiu jau virs 30rusiu,bet cia turbut negalutinis skaicius blush2.gif
Atsakyti
siemet ir pas mane bus visos naujos veisles, o ir tiek daug,kad nezinau kaip sutalpint reikes, bet corason auginsiu kaip ir praeitais metais 4u.gif
Atsakyti
Visada norisi išbandyti ką nors naujo,nors yra keletas senesnių kurių nežadu atsisakyti. Vat tokių dar norėčiau pabandyti http://www.cemena.ru...=produ...d=394"
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 01 31, 17:00)
vat net įdomu pasidarė, ar kuri nors grįžta prie anksčiau išbandytų veislių,ar vis naujom užsikabina?

niekada nebūna visos naujos. Visad didesnė dalis būna jau išbandytų. Aš atsargi - jei jau ryžtuosi naują veislę įsileist, tai su visom rekomendacijom. Yra mergaičių, su kuriom mūsų skoniai sutampa, tai į jų atsiliepimus visad atkreipiu dėmesį ir dažniausiai pasisodinu smile.gif
Atsakyti
dar pagirkit GULIVERI ax.gif ( nu ir papeikit ) Vertas demesio ?
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 01 31, 18:40)
dar pagirkit GULIVERI  ax.gif  ( nu ir papeikit )  Vertas demesio ?

va su Guliveriu kiek sudėtinga.. auginau Guliverį, derėjo įspūdingai. Bet tik kad į atvaizdą ant pakelio buvo nelabai panašus biggrin.gif Tai ir nežinau, ar čia Guliverį reik girt, ar kitą nežinomą veislę unsure.gif
Atsakyti