Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 01, 17:57)
o kaip tai padaryti- užsikabliavom jau, priklausomybė nuo pomidorų temos jau yr, o kur dar ruduo- kiek dar čia visko sužinosim. Kažkaip rankos nekyla pabėgt.....

kai as jau tiek apsikrovus seklom pomidoru, tai jau siam sezonui nieko nenoriu schmoll.gif sekanti sezona atmetus visokias nepatikusias augintas veisles, galesiu vel su pamisimu kovoti del nauju veisliu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
tai jei užtaupę visko ytai tikiu kad baisu norėt dar kažko, o aš kai nemandra, tai visas nuopernai ir anksčiau, išskyrus bajaja- uošvei sukroviau, pasigerinau, ir likau tik su naujienom visom, tai vat kitiems metams likučių jau turėsiu kažkiek, dabar - tuščia pomidorų skyriui( šiandien sesė Gaudvilės lobius parveš jei nepamirš, tai užpildysiu bent dėžutę thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 01, 17:04)
tai jei užtaupę visko ytai tikiu kad baisu norėt dar kažko, o aš kai nemandra, tai visas nuopernai ir anksčiau, išskyrus bajaja- uošvei sukroviau, pasigerinau, ir likau tik su naujienom visom, tai vat kitiems metams likučių jau turėsiu kažkiek, dabar - tuščia pomidorų skyriui( šiandien sesė Gaudvilės lobius parveš jei nepamirš, tai užpildysiu bent dėžutę  thumbup.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif manau rudeni keiks ji tave...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 01, 17:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif manau rudeni keiks ji tave...

ta prasme....aš jai bajaja nedaviau, daviau didelius, gerus, i daug blush2.gif ir išvis tegu džiaugiasi kad tokią marčią turi- kelinti metai sėklom apdalina, trąšas pagaminus atneša, primokina visokių fintų. Ai, bele dabar bonusų užsidirbau, o jau rudenį kas bus- tas, sakysiu kad pati nemokėjo augint, o ne sėkla prasta cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 01 vasario 2013 - 17:10
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 01, 18:04)
tai jei užtaupę visko ytai tikiu kad baisu norėt dar kažko, o aš kai nemandra, tai visas nuopernai ir anksčiau, išskyrus bajaja- uošvei sukroviau, pasigerinau, ir likau tik su naujienom visom, tai vat kitiems metams likučių jau turėsiu kažkiek, dabar - tuščia pomidorų skyriui( šiandien sesė Gaudvilės lobius parveš jei nepamirš, tai užpildysiu bent dėžutę  thumbup.gif )

oi, as nuo pernai irgi nieko siemet neauginsiu schmoll.gif nebent betaluxa. nes metausi ar ji ar polfast ikisti i dvi likusias ankstyvu zemaugiu vietas. O visa kita naujienos pas mane. Dviem siltanamiam uztektu tu naujienu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 01, 17:08)
ta prasme....aš jai bajaja nedaviau, daviau didelius, gerus, i daug  blush2.gif ir išvis tegu džiaugiasi kad tokią marčią turi- kelinti metai sėklom apdalina, trąšas pagaminus atneša, primokina visokių fintų. Ai, bele dabar bonusų užsidirbau, o jau rudenį kas bus- tas, sakysiu kad pati nemokėjo augint, o ne sėkla prasta  cool.gif

Ne taip perskaiciau blush2.gif Maniau, kad Bajaja tik atidavei..
Atsakyti
Pernai rudenį betaliuksą tik nusipirkau, neauginus dar, šiemet tik bandysiu. Sąžiningai nuo pernai pas mane tik bajaja sėklos liko iš augintų. Visos kitos kaupiamos naujai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 01, 16:57)
o kaip tai padaryti- užsikabliavom jau, priklausomybė nuo pomidorų temos jau yr, o kur dar ruduo- kiek dar čia visko sužinosim. Kažkaip rankos nekyla pabėgt.....

Nežinau doh.gif kažin ar pagydoma ši priklauosmybė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 01, 17:11)
  Maniau, kad Bajaja tik atidavei..

oi, šitą tai tiek to- nedaviau, tikrai nesuprastų ir keiktų tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

elizaaaaaa, jūsų až labai pilna blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 01 vasario 2013 - 17:15
QUOTE(Eliza68 @ 2013 02 01, 16:19)
diana7777, turiu black russian atliekamu seklyciu, black plum, cherokee purple is juodu.Dar siek tiek atliekamu:black cherry, greet white, russian rose, churma, orange banane, ananasas, armonika, cio-cio-san. Galiu atsiusti.

Aš irgi beldžiuos pas jus į AŽ,ale nepavyksta biggrin.gif Tai paklausiu čia,jeigu atliks čio čio san kelios sėklytės,mielai prieglausčiau/nupirkčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 01, 17:00)
As i siltnami galiu pasodinti tik apie 50 pomidoru... o aukstaugiu pomidoru ir apie 50 skirtingu turiu... O noriu auginti po 2 vienos rusies biggrin.gif Kokia isvada? lotuliukas.gif Zemaugiu 21 skirtingi.. Siemet su jais neprasidesiu schmoll.gif Anei vieno...

oho kiek daug bigsmile.gif as tai suskaiciavau auginsiu siemet tik 11 veisliu, bet po 4-6 daigus ax.gif
Atsakyti
Merginos gal kas auginote šiuos: http://www.seemnemaa...ndex.php?GID=53 Idomu ar jie tikrai neaukšti bus g.gif Gundausi šiandien pasisėt 1 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 01 vasario 2013 - 17:23