Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-3

QUOTE(As sol @ 2013 04 05, 16:36)
Star, tavo mamai skirtas atvirukas labai gražus, sakyčiau man iš taviškių jis gražiausias  thumbup.gif

Ačiū As Sol už pagyrimą bigsmile.gif blush2.gif Bet dar čia ne mano mamai ax.gif Na bet jau dabar kažkaip reiks pasistengt tą dvasią išlaikyti ax.gif

QUOTE(OJE @ 2013 04 05, 16:40)
star- as va nematau tavo atviruko  schmoll.gif
Man visai nelimpa popieriai, kazkaip  unsure.gif

Na bet kaip įdomiai g.gif O tai kaip kitos mato.Bet ir pasmane bloge yra įkeltas

QUOTE(Sorceress @ 2013 04 05, 18:20)
Tai dūmais dūmais, o kodėl, nu todėl, turbūt, kad prekiautojai rūkantys. Išskirsčiau jas po vieną, gal išsivėdins greičiau, nei vienoj krūvoj būdamos. O atrodo taigi paprastai, va TOKIOS, tik ne tokios spalvos smile.gif

Ne ne, Sorceress nenorėjo parašyt velumas, nes vellum vertimas į lietuvių kalbą yra velenas arba veleninis popierius smile.gif Bet, turbūt, paprasčiau lietuvaičiai jį vadina - kalkiniu. Man kalkinis popierius su architektūra labiau asocijuojasi, negu su atvirukais, tai net nepagalvojau, kad taip pat užvadintas.

Na toks panašus popierius anksčiau ypač buvo naudojamas fotoalbumams kartoninių lapų perskyrimui,o dabar vadinasi mandrai- kalkė atvirukams biggrin.gif Apie jokius veliumus nesu girdėjusi ir architektūrines kalkes, tai man elementaru lotuliukas.gif

A,apie gėlytes. Tai kur jas pirkai,kad rūkalais prasmirdę,aš vis vien nesuprantu,jos ką,penkių kvadratų kambarėly su rūkančiais sandėliuojamos lotuliukas.gif
O čia gal iš ebėjaus kokio pirkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 05 balandžio 2013 - 20:58
Aha, is eBay, daznai ten popiergaliniu reikalu nusiaubiu, cia pirma karta taip su kvapeliu parejo, visada tvarka buna.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 04 05, 19:01)
Aha, is eBay, daznai ten popiergaliniu reikalu nusiaubiu, cia pirma karta taip su kvapeliu parejo, visada tvarka buna.

Aiškumas smile.gif Na tai jau lauksim darbų parodos ar galerijos atidarymo kur nors mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 05 balandžio 2013 - 21:22
QUOTE(*Star* @ 2013 04 05, 19:22)
Aiškumas  smile.gif Na tai jau lauksim darbų parodos ar galerijos atidarymo kur nors  mirksiukas.gif

Bus bus, jeigu ryt gražus oras bus, bus ir nuotraukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 04 05, 19:39)
Bus bus, jeigu ryt gražus oras bus, bus ir nuotraukų smile.gif

clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 04 05, 21:20)

O ko dabar? Įkvėpimas kažkur pabėgo? g.gif

ikvepimas nat minkstu zaislu perejo , kartais dar siuvineja ir siaip kazka visai kito veikia biggrin.gif

Lauksim tavo darbu su kvapeliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kramtuke7 @ 2013 04 12, 08:48)

Dailučiai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Atnešu naujienų

Narvelis, nei atvirukas nei vokelis...