Beje,Oje,o per kokią naršyklę tu skaitai SM? Pabandykper kitą,gal tada ir paveikslėlius,nuotraukas forume matysi

QUOTE(*Star* @ 2013 04 16, 04:56)
Ai ne,žinok,kartais išsipjaustau kokį reikia lapą iš 12x12.
Tai atlieka gabaliukas lapo
Tai atlieka gabaliukas lapo

Nu va, mistika ir išaiškėjo

Aš nenaudoju jokių promarkerių nei nieko.Nu man per brangu kol kas
Aš jeilabai jau reikia- arba supieštukais paprastais, arba su geliniais kažką paspalvinėt,o tie specialūs taisakau- kaina man nereali
Vieno gi neužtenka

Spectrum Noir pigesni nei Copics ir net Promarker, bet labai atsiliepimai skirtingi, nėra viduriuko. Vieni sako, kad labai super, plius gera kaina, o kiti - kad sunkiai spalvos skaidosi ir šiaip negeri jie. Ech, ir žinok nepabandęs dabar. Turbūt liksiu prie Promarker, jau nusipirkau pabandymui, tai nebesimakaluosiu gal.
Laurencija, kokios gėlytės dailios! Ir aš noriu 
Star, nu baisiai man sunku tavo darbus komentuot, lupt tave už mano gyvenimo sunkinimą reikia
Aš su shabby chic žaidžiau, taip man trūksta kokio tiesaus antspaudėlio kairiam kampe viršuj, bet neturiu, tai biesas nematė

Star, nu baisiai man sunku tavo darbus komentuot, lupt tave už mano gyvenimo sunkinimą reikia

Aš su shabby chic žaidžiau, taip man trūksta kokio tiesaus antspaudėlio kairiam kampe viršuj, bet neturiu, tai biesas nematė

QUOTE(Sorceress @ 2013 04 17, 11:02)
Laurencija, kokios gėlytės dailios! Ir aš noriu 

Na,čia nieko abai blatno- tiesiog užmačius prisiminiau,kad tokias suknytes galima padaryt. Tai nieko nelaukus tuojau pat vieną ir padariau,įdomumo dėlei.
Kitaip tariant- baisiai matematiškai tiksliai

Labai gražus tas antspaudėlis

QUOTE(*Star* @ 2013 04 17, 12:01)
Labai gražus tas antspaudėlis 

Man jis irgi mielas, manau, kad reikis pabandyt jį kada įgrūst į violetinį foną, nežinau kodėl man taip šviečia, bet reiks

Man jau čia nieko nebetrūksta, viskas pilna užpildyta.gal todėl,kad man minimalistinis dėstymas irgi labai dailu. Ypačkai viskas susišaukia pagal išdėstymą
O,labai gudriai čia susakiau 

Kad jau čia minimalizmo nė per kur, nes jo nemėgstu visai

QUOTE(Sorceress @ 2013 04 17, 12:19)
Man jis irgi mielas, manau, kad reikis pabandyt jį kada įgrūst į violetinį foną, nežinau kodėl man taip šviečia, bet reiks
Man minimalizmas, kai pustuštis lapas būna, fu kaka 

Aha,kaip pas mane

vat pasakysiu- kiekvienas pagal savo braią. Tavo jau akivaizdžiai savitas- su spalvom, formom, labai fain

QUOTE(*Star* @ 2013 04 17, 12:45)
Aha,kaip pas mane

Kažkaip čia negražiai gavosi

vat pasakysiu- kiekvienas pagal savo braią.
Tikrai taip, visai būtų neįdomu, jeigu visų darbai vienodi būtų

QUOTE(Sorceress @ 2013 04 17, 12:52)
Kažkaip čia negražiai gavosi 
Aš išvis baisiai išranki esu, kai po internetą duoduos, tai vienetai atvirukų prilimpa, bet būna tokie jau utopiniai, kad man dar mokytis ir mokytis 

Man kažtais jau nebėra kada labai gilintis kažkur,neskai pradedi- galo nėra

Kartais pasidairinėju, bet šiaip tai, galvoju,mat jį galas,kam nepatinka nežiūrės, atsiras kam patinka- tai ir valio