Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-3

Rozete, sutinku su tavim. Aš irgi ne kartą stebėjausi, kaip kai kurie nepasiekę tam tikro lygio, siūlo savo atvirukus pardavimui. Bent jau man prireikė poros metų, kad išdrįsčiau gaminti ir siūlyti savo atvirukus pardavimui. Ir tai pradėjau daryti tik tuomet, kai supratau, kad esu jau labai dažnai prašoma padaryti atviruką vienokiai ar kitokiai progai. Tada supratau, kad ne tik mane veža gaminimo procesas, bet kitiems patinka tai, ką padarau smile.gif .

O šis dizainas tikiuosi patiktų Kalėdų seneliui biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Assol, kokios fainos "pirstines" smile.gif

p.s. Man tavo atvirukai visi be isimties labai patinka wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 29 spalio 2013 - 09:30
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
fainuolės pirštinės wub.gif ir atvirutė su eglute labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(As sol @ 2013 10 28, 19:31)
Aš irgi ne kartą stebėjausi, kaip kai kurie nepasiekę tam tikro lygio, siūlo savo atvirukus pardavimui.

Man atrodo, kad tas tvarkos trūkumas atsiranda iš kritikos trūkumo. Dalyvauju ne vienoje ir ne dvejose atvirukų gaminimo grupėse FB ir beveik visose objektyvi kritika visiškai nepageidaujama. Anaiptol, jeigu šleivai kreivai suklijuota, tai žmonės dar pagiria, kad va, šaunuolės, stengėtės doh.gif Mano galva, jokio tobulėjimo ir būti negali, jeigu už brudą yra giriama, tai žmonės ir galvoja kad viskas gerai.

As sol, giriu pirštinaites, labai mielos smile.gif
Atsakyti
Pritariu jums,mergaitės smile.gif Nair galvoju- kai nelabai domiesi kas vyksta,nežinai technikos subtilybių,tai sunku ir kopti tam tikrolygiolaiptas. Kiekvienas pasiekimas ateina per darbą,per žinias. Man tai būtų baisus nejaukumas teplep dėlioti ir bruktis tarp taip nušlifuotai,kruopščiai padarytų gražumų... blink.gif Sorceress, gerai sakai,kad objektyvi kritika dažnai nepageidaujama... ir liaupsinimas darbo,kai akivaizdžiai akis bado ir dar autorius sako- na, girkite blink.gif blink.gif blink.gif
Aš suprantu,kad kas visai nieko nedaro,tas ir neklysta niekada,bet ir žinau koks jausmas kai padarei kažką ne taip- taigi nurimti negali ir stengiesi perdaryti arba padaryti kitaip- na yra kartais būtų pataisyt klaideles.

Papildyta:
As sol na ir man pirštinės labai liuks idėja thumbup.gif
Vijole,man ta eglutė žavinga labai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
tos kumstines pirstinaites dziugina aki, labai sventines ir mielos wub.gif

o as kaip megeja bandytoja biggrin.gif vel puokste sukroviau blush2.gif , nuo nieko nekopinau , delioju is to ka turiu po ranka 4u.gif o kritika tikrai butu labai naudinga
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dika*: 02 lapkričio 2013 - 12:25
Dika, atvirukas šiaip visumoj labai vykęs - ir spalvos ramios rudeniškos, ir išdėstymas labai geras, ir atlikta kruopščiai. Labai patinka, kaip tos šakelės nuo puokštės nusitęsia palei juosteles. Bet jeigu prašai kritikos, tai turėčiau pažymėti, kad puokštės elementų dydis ir pačios puokštės dydis neadekvatus atviruko išmatavimams. Na supranti, jei tos gėlytės ir lapai būtų triskart mažesni, tai jų kiekis ir puokštės dydis nekristų į akį. O štai tokio dydžio gėlę ant būtent tokių išmatavimų atviruko dėčiau tik vieną mirksiukas.gif
Atsakyti
Nestandartinis atvirukas

user posted image

Daugiau nuotraukų ir aprašymo čia
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 10 30, 20:59)

Vijole,man ta eglutė žavinga labai  thumbup.gif

ačiū 4u.gif 4u.gif
o kas liečia kritiką tai visad ją priimu, nes iš to tik mokomės ir tobulėjam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijolė1972 @ 2013 11 03, 10:38)
ačiū 4u.gif  4u.gif
o kas liečia kritiką tai visad ją priimu, nes iš to tik mokomės ir tobulėjam  smile.gif

Vijole, man asmeniškai juostelių galai per ilgi mirksiukas.gif Aš pati esu kai kur irgi ilgesnius palikusi, bet dažniausiai pritrupinu biggrin.gif jei minkšta,siaurutė (3mm) juostelė ir derinasi-kodėl ne, bet atvirutėje,pvz šitose konkrečiose,tai ilgos juostelės man užgožia pusę eglutės žaisliukų gražumo 4u.gif

Dika- su dirbtinėm gėlytėm aš jau išmokau- reikia labai atsargiai,nes jei,kaip As sol sako, neatitaikysi proporcijų,gėlytės bus 'per sunkios" lengvam darbeliui. Aš daug kur pastebiu,kai darbelį nusveria per ryški,per didelė dirbtinė gėlė unsure.gif Na, aš galvoju, kad tokios klaidelės iš pradžių gali pasitaikyti pradedančiajam... bet paskui reiktų vengti tokių perkrovimų.

Va paprasčiau gal būtų su popierinėmis,rankų darbo gėlėmis (turiu galvoje kai pati iškirstum ar su skylamušiu, ar su kirtimo formele, ar dar kaip), ar susiktum kokią gėlytę išlaikant visą darbelio proporciją- būtų puiku mirksiukas.gif Iškartbūtų lengvumo įspūdis mirksiukas.gif

Darbeliai šilti,mieli,tiesiog kartais reikia nebijoti paieškoti kelių sprendimų ir išsirinkti geriauisą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 03 lapkričio 2013 - 16:28
na taip, ir pati dabar matau kad didokos geles, bet kazkaip norisi vis nauja kazka pabandyt ax.gif reiks gryst prie savo darytu popieriniu gelyciu smile.gif mokysiuos toliau 4u.gif aciuuu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti