O šis dizainas tikiuosi patiktų Kalėdų seneliui
Rozete, sutinku su tavim. Aš irgi ne kartą stebėjausi, kaip kai kurie nepasiekę tam tikro lygio, siūlo savo atvirukus pardavimui. Bent jau man prireikė poros metų, kad išdrįsčiau gaminti ir siūlyti savo atvirukus pardavimui. Ir tai pradėjau daryti tik tuomet, kai supratau, kad esu jau labai dažnai prašoma padaryti atviruką vienokiai ar kitokiai progai. Tada supratau, kad ne tik mane veža gaminimo procesas, bet kitiems patinka tai, ką padarau
.

Assol, kokios fainos "pirstines" 
p.s. Man tavo atvirukai visi be isimties labai patinka
p.s. Man tavo atvirukai visi be isimties labai patinka
fainuolės pirštinės
ir atvirutė su eglute labai graži
QUOTE(As sol @ 2013 10 28, 19:31)
Aš irgi ne kartą stebėjausi, kaip kai kurie nepasiekę tam tikro lygio, siūlo savo atvirukus pardavimui.
Man atrodo, kad tas tvarkos trūkumas atsiranda iš kritikos trūkumo. Dalyvauju ne vienoje ir ne dvejose atvirukų gaminimo grupėse FB ir beveik visose objektyvi kritika visiškai nepageidaujama. Anaiptol, jeigu šleivai kreivai suklijuota, tai žmonės dar pagiria, kad va, šaunuolės, stengėtės
As sol, giriu pirštinaites, labai mielos
Pritariu jums,mergaitės
Nair galvoju- kai nelabai domiesi kas vyksta,nežinai technikos subtilybių,tai sunku ir kopti tam tikrolygiolaiptas. Kiekvienas pasiekimas ateina per darbą,per žinias. Man tai būtų baisus nejaukumas teplep dėlioti ir bruktis tarp taip nušlifuotai,kruopščiai padarytų gražumų...
Sorceress, gerai sakai,kad objektyvi kritika dažnai nepageidaujama... ir liaupsinimas darbo,kai akivaizdžiai akis bado ir dar autorius sako- na, girkite
Aš suprantu,kad kas visai nieko nedaro,tas ir neklysta niekada,bet ir žinau koks jausmas kai padarei kažką ne taip- taigi nurimti negali ir stengiesi perdaryti arba padaryti kitaip- na yra kartais būtų pataisyt klaideles.
Papildyta:
As sol na ir man pirštinės labai liuks idėja
Vijole,man ta eglutė žavinga labai
Aš suprantu,kad kas visai nieko nedaro,tas ir neklysta niekada,bet ir žinau koks jausmas kai padarei kažką ne taip- taigi nurimti negali ir stengiesi perdaryti arba padaryti kitaip- na yra kartais būtų pataisyt klaideles.
Papildyta:
As sol na ir man pirštinės labai liuks idėja
Vijole,man ta eglutė žavinga labai
Dika, atvirukas šiaip visumoj labai vykęs - ir spalvos ramios rudeniškos, ir išdėstymas labai geras, ir atlikta kruopščiai. Labai patinka, kaip tos šakelės nuo puokštės nusitęsia palei juosteles. Bet jeigu prašai kritikos, tai turėčiau pažymėti, kad puokštės elementų dydis ir pačios puokštės dydis neadekvatus atviruko išmatavimams. Na supranti, jei tos gėlytės ir lapai būtų triskart mažesni, tai jų kiekis ir puokštės dydis nekristų į akį. O štai tokio dydžio gėlę ant būtent tokių išmatavimų atviruko dėčiau tik vieną
QUOTE(*Star* @ 2013 10 30, 20:59)
ačiū
o kas liečia kritiką tai visad ją priimu, nes iš to tik mokomės ir tobulėjam
QUOTE(vijolė1972 @ 2013 11 03, 10:38)
Vijole, man asmeniškai juostelių galai per ilgi
Dika- su dirbtinėm gėlytėm aš jau išmokau- reikia labai atsargiai,nes jei,kaip As sol sako, neatitaikysi proporcijų,gėlytės bus 'per sunkios" lengvam darbeliui. Aš daug kur pastebiu,kai darbelį nusveria per ryški,per didelė dirbtinė gėlė
Va paprasčiau gal būtų su popierinėmis,rankų darbo gėlėmis (turiu galvoje kai pati iškirstum ar su skylamušiu, ar su kirtimo formele, ar dar kaip), ar susiktum kokią gėlytę išlaikant visą darbelio proporciją- būtų puiku
Darbeliai šilti,mieli,tiesiog kartais reikia nebijoti paieškoti kelių sprendimų ir išsirinkti geriauisą