Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-3

QUOTE(*dika* @ 2013 11 03, 19:57)
na taip, ir pati dabar matau kad didokos geles, bet kazkaip norisi vis nauja kazka pabandyt  ax.gif reiks gryst prie savo darytu popieriniu gelyciu smile.gif  mokysiuos toliau  4u.gif  aciuuu  4u.gif  4u.gif

Nieko nieko,drąsiai naudok gėlytes mirksiukas.gif tik pabandyk padėlioti kitokiomis proporcijomis :4u:keletą variantų, manau tikrai rasi geriausią mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 11 03, 16:25)
Vijole, man asmeniškai juostelių galai per ilgi  mirksiukas.gif Aš pati esu kai kur irgi ilgesnius palikusi, bet dažniausiai pritrupinu  biggrin.gif jei minkšta,siaurutė (3mm) juostelė ir derinasi-kodėl ne, bet atvirutėje,pvz šitose konkrečiose,tai ilgos juostelės man užgožia pusę eglutės žaisliukų gražumo  4u.gif

na dar ne vėlu pritrumpinti juosteles ax.gif ax.gif
Atsakyti
Vakar saulutė pašvietė, tai puoliau fotografuot smile.gif

user posted image user posted image

user posted image user posted image

Daugiau čia, nes visko sukraut nelabai gausis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 13 lapkričio 2013 - 18:06
atnešu jūsų teismui 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2013 11 15, 10:41)
Užsakymas padarytas, kas jungėsi visoms parašiau į paštą
mirksiukas.gif

Sorceress- puikiai 4u.gif
Vijole- šaunus atvirukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
ar si tema aktyvi? esu naujoke siame forume. Dar nesusigaudau, kaip cia viskas veikia. Ar turiu sukurti nauja ATVIRUKU tema? Ar galima sitoje rasyti, nors atrodo 'mirusi'? unsure.gif
Atsakyti
Naujos temos kurti nereikia, jei jau yra sukurta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele ZiZi @ 2013 11 16, 13:36)
Sveikos,
ar si tema aktyvi? esu naujoke siame forume. Dar nesusigaudau, kaip cia viskas veikia. Ar turiu sukurti nauja ATVIRUKU tema? Ar galima sitoje rasyti, nors atrodo 'mirusi'? unsure.gif

Kad labai aktyvi,kone kas kelias dienas sulaukiam susnio graziausiu atviruku....siukstu negrazu vadinti mirusia,kai tiek groziu yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele ZiZi @ 2013 11 16, 13:36)
Sveikos,

na aš tai "mirusia" tema pavadinčiau tokią, kurioje kokius metus niekas nieko nerašė, o prieš jus esantis postas buvo dieną prieš parašytas doh.gif
Atsakyti
Na va, iskart matosi, kokia dar 'zalia' doh.gif

Labai aciu visoms uz atsakymus. PAstebejau, kad buvo kazkas rasyta vakar, bet tik po to, kai savo klausima issiunciau. Atsiprasau, jei ka izeidziau 4u.gif
Atsakyti
Manau,kad mirtis šiai temutei tai jau tikrai negresia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 11 16, 20:55)
Manau,kad mirtis šiai temutei tai jau tikrai negresia biggrin.gif

Tikrai ne smile.gif

O čia keletas maniškių iš šio savaitgalio - vienas kalėdinis, kitas jubiliejinis smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti