Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta - XV tema

QUOTE(varliuska @ 2013 01 31, 14:19)
per čia užsakinėjau:
http://www.petas.gr/en/Home.html
Apmokėjimas iš karto (kreditine), atsiunčia patvirtinimą ir tada reikia išsikeisti į bilietus. Mes pagal programą pirmą dieną lankėmės Heraklione tai be vargo vaikščiodami radome jų ofisą (nes jis netoli uosto) ir viskas smile.gif
O čia mūsų viešbutukas:
http://kiklamino.com/
jis prie pat Ijo miestelio, tad saulėlydžiai buvo nuostabūs  wub.gif  wub.gif
Važinėjome po salą autobusu (stotelė prie pat viešbučio), bilietai (žiūrint kur važiuoji) nuo 1.20 iki 2.50eur. smile.gif

O jeigu ne paslaptis kokios kainos?
Papildyta:
Pakankamai pigūs viešbučiai hotels4u.com
Man net įtartina kad taip kainos skiriasi nuo booking'o
Teko kam nors užsissakinėti iš hotels4u.com
Po to neprideda kokiu papildomų mokesčių?
Atsakyti
sveikos, mes vykstam spalio 6d. ar yra vykstanciu sia diena? smile.gif mes apsistosime oasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zupkiokas @ 2013 01 31, 16:35)
O jeigu ne paslaptis kokios kainos?
Papildyta:

Kainos viešbučių? Šio viešbučio studio tipo kambarys, 2 nakvynės su pusryčiais ir vaizdu į jūrą mes gavome už 80eur, užsakinėjau per booking'a smile.gif O kitų aš labai ir nenagrinėjau, nes žinojau kad būtent noriu prie Ija miestelio ir kad būtų geras susisiekimas su kitomis salos vietomis, viešbutis nei kiek nenuvylė ir atsiliepimai apie jį 100proc pasitvirtino teigiamai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(butterflyfairy @ 2013 01 31, 16:04)
sveikos, mes vykstam spalio 6d. ar yra vykstanciu sia diena? smile.gif mes apsistosime oasi  smile.gif

sveika,

o jei ne paslaptis su kokia kompanija skrendate ir iš kur? nes nemačiau kad ryanair spalio 6 vykdo skrydžius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zupkiokas @ 2013 01 31, 18:21)
sveika,

o jei ne paslaptis su kokia kompanija skrendate ir iš kur? nes nemačiau kad ryanair spalio 6 vykdo skrydžius smile.gif

mes kelione pirkom per novatura smile.gif kadangi neisdrisom patys planuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(butterflyfairy @ 2013 01 31, 16:32)
mes kelione pirkom per novatura smile.gif kadangi neisdrisom patys planuotis smile.gif

Tai spėju keliausite per Rygą? rolleyes.gif o koks viešbutis? smile.gif
Atsakyti
ne skrydis is vilniaus smile.gif vaziuojam mes i oasis viesbuti smile.gif
Atsakyti
mes ir skrydi ir pervezima i/is viesbucio is agenturos emem. o viesbuti patys uzsisakem.
09.22 skrydis is Vln. tai ir 10.06 manau yra smile.gif
Papildyta:
mes ir :)tik sav anksciau nei jus smile.gif
Atsakyti
as tik db pradejau mastyti, gal per velai mes cia vykstam, gal vesu jau bus labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(zupkiokas @ 2013 01 31, 15:35)

mes praeitais metais i Kosa is hotel4u uzsakinejom.. viskas su jais gerai wink.gif o ir kaina dazniausiai mazesne buna, nei bookingo.. tik tiek, kad bookinge nemokamas atsaukimas yra..
Atsakyti
manau butterflyfairy, kad nesusalsime smile.gif nei rugsejo pab, nei spalio pradzioje:) bent jau kas lankesi, sake tikrai dar geras oras:)

mes praeitais metais Kose birzelio viduryje buvome...35laipsniai buvo, man asmeniskai jau per daug..gerokai net. grizau, lyg negriuke smile.gif ir realiai specialiai nesideginome, nuolat keliavome, plaukeme i salas.

tat siemet rugseji del sios priezasties ir rinkomes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(butterflyfairy @ 2013 01 31, 16:49)
as tik db pradejau mastyti, gal per velai mes cia vykstam, gal vesu jau bus labai g.gif

damos, bukite ramios. Pasaka ne oras, bus lietuviška karšta vasara. Džiaugsitės kad ne perkaršta, nes ir keliauti noas dingtų per karščius wink.gif aš tai mastau apie adelais viešbutį bet negiržiu jokių atsiliepimų iš lietuvių. Bilietai jau yra, auto užsakytas, liko viešbutis. smile.gif
Atsakyti