Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta - XV tema

O padekite, please, surasti sita autohire. Google randa, bet vis kazka ne ta.
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2013 05 08, 19:10)
O padekite, please, surasti sita autohire. Google randa, bet vis kazka ne ta.

http://www.autohire-chania.gr/vehicles
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 05 08, 19:20)

Ačiū. Šitą esu mačius, prisiminiau, bet mums netinka dėl atsiėmimo vietų.

O dar toks klausimas: niekas nesate išbandę ar nesiruošiat pasiplaukioti su stiklinio dugno laiveliu? Manau, kad mes bandysim taip papramogauti, bet norėtųsi "gyvų" atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2013 05 08, 19:07)
Ačiū. Šitą esu mačius, prisiminiau, bet mums netinka dėl atsiėmimo vietų.

O dar toks klausimas: niekas nesate išbandę ar nesiruošiat pasiplaukioti su stiklinio dugno laiveliu? Manau, kad mes bandysim taip papramogauti, bet norėtųsi "gyvų" atsiliepimų.

http://www.autohire-chania.gr/services man atrodo parasyta pristatis nemokamai bet kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika23 @ 2013 05 08, 19:34)
http://www.autohire-chania.gr/services man atrodo parasyta pristatis nemokamai bet kur g.gif

Tikrai taip, automobili pristato ir atsiima visoje saloje nemokamai drinks_cheers.gif
Atsakyti
As gal ir su kvailoku klausimu, bet blondinems atleistina biggrin.gif Kaip Kretoje su kortelemis? priima visur ir be problemu, ar reikia grynus veztis visus? Pagrinde tai degalines domina ir uz automobili autonuomoje ar galima kortele atsiskaityti paprasta, ar jeigu ima, tai tik kreditine?
Atsakyti
Kaip orai Kretoje, po gazdinto skvalo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, panos,

Turiu kalusimu apie Kreta. Tiesiog skaitau skaitau, bet tokio kaip bendro vaizdo ir nesusidarau. gal kas buvote Agia Marina kurorte? Kaip papludimys? Ar yra vakare kur pasedeti, pasisokti, ar verda gyvenimas?

Ar kas atostogavote pacioje Chanija'oje? Ar tikrai iejimas i jura nelabai romantiskas? Ar vertetu apsistoti Chanijos vakarineje dalyje visai savaitei?

Gal kas keliavote i Samarijos tarpekli? Kiek kainavo vienam zmogui? O gal susiorganizavote nuvykima ir grizima savarankiskai?

Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2013 05 13, 15:36)
Kaip orai Kretoje, po gazdinto skvalo smile.gif

Normaliai, +25, vėjuota mirksiukas.gif Nors sako, kad oras čia labai skiriasi pagal salos vietą...

QUOTE(Helllen @ 2013 05 13, 15:56)
Gal kas keliavote i Samarijos tarpekli? Kiek kainavo vienam zmogui? O gal susiorganizavote nuvykima ir grizima savarankiskai?

Šiandienai buvom nusipirkę iš vietinių kelionę į Samariją (autobusas 24 eur/žm, tada įėjimas į tarpeklį 5 eur/žm ir dar keltas 8,5 eur/žm). Na ką, nusibeldėm iki įėjimo į tarpeklį, bilietus nupirko išdalino, paleido į vietinę užeigą pusryčiaut, kavos gert... ir po to paaiškėjo, kad į tarpeklį neįleis, nes dėl stipraus vėjo neplaukia keltai, o perėjęs tarpeklį niekas nenorės grįžti visą kelią atgal, kad su autobusu parvažiuotų biggrin.gif Tai nuvežė į kitą tarpeklį, Agia Irina, 7 km ilgio, įėjimas 2 eur (pinigus už įėjimą į Samariją ir keltą grąžino). Perėjus tarpeklį susirinkom tavernoj, kas kuo gaivinosi, aš hamake supaus jogurtą su medum valgydama vacation1.gif Po to dar nuvežė kelioms valandoms į Sougia miestelį, irgi smagiai pasibuvom.. Tai nors ir visai ne pagal planą, bet gal net geriau išėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(palange @ 2013 05 13, 19:33)
Normaliai, +25, vėjuota  mirksiukas.gif  Nors sako, kad oras čia labai skiriasi pagal salos vietą...
Šiandienai buvom nusipirkę iš vietinių kelionę į Samariją (autobusas 24 eur/žm, tada įėjimas į tarpeklį 5 eur/žm ir dar keltas 8,5 eur/žm). Na ką, nusibeldėm iki įėjimo į tarpeklį, bilietus nupirko išdalino, paleido į vietinę užeigą pusryčiaut, kavos gert... ir po to paaiškėjo, kad į tarpeklį neįleis, nes dėl stipraus vėjo neplaukia keltai, o perėjęs tarpeklį niekas nenorės grįžti visą kelią atgal, kad su autobusu parvažiuotų  biggrin.gif  Tai nuvežė į kitą tarpeklį, Agia Irina, 7 km ilgio, įėjimas 2 eur (pinigus už įėjimą į Samariją ir keltą grąžino). Perėjus tarpeklį susirinkom tavernoj, kas kuo gaivinosi, aš hamake supaus jogurtą su medum valgydama  vacation1.gif  Po to dar nuvežė kelioms valandoms į Sougia miestelį, irgi smagiai pasibuvom.. Tai nors ir visai ne pagal planą, bet gal net geriau išėjo  thumbup.gif

Gal galėtumėt plačiau papasakoti apie tarpeklį Agia Irina, ar patiko, ar vaikams nebutų labai sudėtinga ? 4u.gif

Skubiai reikia naujos temos, kad sugrįžę poilsiautojai turėtų kur įspūdžius pasakoti bigsmile.gif

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti