Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta - XV tema

QUOTE(MAMICY @ 2013 05 07, 18:37)
šiaip tai ne taip retai būna, kad chekin laikas būna iki pvz 22 valandos...

Nesigincysiu, bet mums dar niekada nera pasitaike, o keliaujame daug ir ne tik atostogu metu, bet ir darbo reikalais smile.gif
Atsakyti
o ypač apartamentai
nors mums kažkada Kretoje ir veišbutis ant jūros kranto dirbo tik iki 20 recepcija
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2013 05 07, 06:51)
Oi, lauksim įspūdingų pasakojimų  biggrin.gif
O kur mašiną nuomavotės ir kiek gaunasi?

Mašina iš autohire, 139 eur savaitei smile.gif

QUOTE(Elvita @ 2013 05 07, 08:08)
Lauksim griztanciu su ispudziais  ax.gif

Tik del emeilo, tai nesupratau  blush2.gif Koki rakta kam palikti, taigi reception dirba ir nakti  g.gif

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2013 05 07, 08:23)
ne visur dirba nakčia, mūsų pvz irgi nedirbs, irgi rašė, kad kažkur kažką paliks

Taip taip, mūsiškiame reception nuo 9:00 iki 21:00 dirba, dėl to ir klausiau jų dėl rakto, atrašė "However due to our policy there will be a envelope on the reception dest with your name written on it and there you will find your room key, the all inclusive programm for the hotel, some necessary information and direction how to locate your room."

QUOTE(astrute @ 2013 05 07, 08:32)
Gal kas gegužės 08 dieną į Adelais hotel ?

AŠ AŠ AŠ!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai kiek čia žmonių po paros rinksis į kokį A2B transferą?
Atsakyti
Patarkite, ką daryti, jeigu tą dieną planuojama nuvažiuoti apie 20-25 km (iki akvaparko ir atgal), tai labiau apsimoka automobilį turėti ar taksą kviesti? Automobilis - 20 eurų, o taksi? Mes tryse + infantas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenka: 08 gegužės 2013 - 06:04
QUOTE(palange @ 2013 05 07, 22:13)
Mašina iš autohire,

Mes irgi is ju, tai bus idomu isgirsti atsiliepimus. Kaip suprantu jie savo ofiso oro uoste neturi, masina atvarys zmogus g.gif
Atsakyti
ziurinejau dabar tez touro lankstynuka apie Kreta..tai musu viesbutis salyje turi tik 2 zvaigzdutes.. Jo Ann Beach. o kai rinkomes kelione tai panele sake,kad visia smagus viesbutukas ,4 zvaigzdes rode...,na aisku salyje kitaip ivertintas jis,tikiuos nebus visia prastas...,idomu kaip ten kambariai ir maistas kas buvot nesenaii ten? smile.gif
Atsakyti
jeigu joan beach, tai gražus, kažkada gyvenome šalia jo esančiame viešbutyje
Atsakyti
QUOTE(palange @ 2013 05 07, 23:13)

AŠ AŠ AŠ!!!!  drinks_cheers.gif

smagu kad dar lietuvių bus smile.gif važiuosit su navigacija ar turit žemėlapį?
Atsakyti
velniava, niekas netelpa sad.gif ty telpa, bet gaunasi lagaminams antsvoris, turim vieną 15 kg, kitą 10 kg, ir vaiko vežimo kuprinėlę. sukroviau sauskelnes, tyreles, mums konservus, kremą nuo saulės ir beveik viskas, stop, o dar drabužiai nepradėti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2013 05 08, 11:04)
velniava, niekas netelpa sad.gif ty telpa, bet gaunasi lagaminams antsvoris, turim vieną 15 kg, kitą 10 kg, ir vaiko vežimo kuprinėlę. sukroviau sauskelnes, tyreles, mums konservus, kremą nuo saulės ir beveik viskas, stop, o dar drabužiai nepradėti sad.gif

dasipirkit vieną registruotą bagažą ir nebus vargo.
galėsit ir būtiniausių vaistų įsidėti, ypač aktualu kai su mažu vaiku važiuojat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 08 gegužės 2013 - 10:19
tai mes jau turim nusipirkę registruotą, tą 15 kg, o 10 kg eina į saloną
Atsakyti