Taip tikrai, aš irgi pakankamai jautri tiems dalykams, bet plaukiau į Santorinį ir nesupratau ko ten visi pykinasi
o tą dieną patikėkit koks bangavimas buvo, čiut prisišvartavo tas laivas

QUOTE(Sigitano @ 2013 02 01, 12:46)
Taip tikrai, aš irgi pakankamai jautri tiems dalykams, bet plaukiau į Santorinį ir nesupratau ko ten visi pykinasi
o tą dieną patikėkit koks bangavimas buvo, čiut prisišvartavo tas laivas

Aš irgi nesuprantu ko ten kitus pykina

QUOTE(zupkiokas @ 2013 02 01, 12:44)
Gal kam teko vykti i santorini ir Rethymno? nieku nerandu bilietu is Rethymno uosto. Arba jis graikiskai kitaip vadinasi 

Tai kad plaukia tik iš Herakliono
QUOTE(zupkiokas @ 2013 02 01, 11:44)
Gal kam teko vykti i santorini ir Rethymno? nieku nerandu bilietu is Rethymno uosto. Arba jis graikiskai kitaip vadinasi 

Is Rethymno i santorini nebeplukdo

QUOTE(Elvita @ 2013 02 01, 13:18)
Kažkada irgi buvau radusi kad plukdo iš Herakliono ir Sitia

Pačioje forumo pradžioje ya įdėtas sąrašas lankytinų vietų.
Gal kas galėtų pakomentuoti kuriso vertos dėmesio kurios ne.
Visgi turėsiu tik 7 dienas, o realiai tik 5 tai visko prie geriausių norų neaprėpsiu. Butinai jau žinau kad reikia aplankyti samarijos tarpeklį. Dėl santorinio mąstome dar, nes susigaiš visa diena, bet manau verta.
Didelis dėkui už visą pagalbą ir atsakymus
Gal kas galėtų pakomentuoti kuriso vertos dėmesio kurios ne.
Visgi turėsiu tik 7 dienas, o realiai tik 5 tai visko prie geriausių norų neaprėpsiu. Butinai jau žinau kad reikia aplankyti samarijos tarpeklį. Dėl santorinio mąstome dar, nes susigaiš visa diena, bet manau verta.
Didelis dėkui už visą pagalbą ir atsakymus

QUOTE(varliuska @ 2013 02 01, 11:05)
Thira ir yra Santorini, čia pas juos taip vadinasi
Beje ten daugelis miestelių kitaip ir tariasi ir rašosi nei pas mus 
O kaip įdomiai kai kurie taria Ijo miestelio pavadinimą tai griūk negyvas, mes pirmą kartą kai išgirdome tai nesupratome apie ką kalba

O kaip įdomiai kai kurie taria Ijo miestelio pavadinimą tai griūk negyvas, mes pirmą kartą kai išgirdome tai nesupratome apie ką kalba

Ačiūūū. kiek suprantu, žmogui kainuoja apie 100 EUR su greitaeigiu Mega Jet keltu

QUOTE(Agnytė @ 2013 02 01, 12:36)
Ačiūūū. kiek suprantu, žmogui kainuoja apie 100 EUR su greitaeigiu Mega Jet keltu
, o mūsų dar du vaikai
. O kas nors domėjosi lėtaeigio kelto kainomis? kiek žinau nuorodų, visos išmeta tuos Mega Jet 

O vienai dietai planuojate vykti?
QUOTE(Elvita @ 2013 02 01, 12:18)
Rimtai

QUOTE(racke @ 2013 02 01, 12:58)
Dabar nebe

QUOTE(varliuska @ 2013 02 01, 13:08)
Aš irgi nesuprantu ko ten kitus pykina
Ant denio tai gal ir jautėsi tas siūbavimas, bet viduje savo kėdėje tai mes kažkaip nieko nejautėme, buvo šilta ir patogu 

Pykina, pykina, tik reik gerai pasiruosti, tiems kas jautrus tam. As buvau vaistuku isgerus, man viskas gerai buvo. MB nejautrus tam, jo nepykino, bet mus tada ziauriai supo, ciut buvo imanoma paeiti isvis pvz iki WC, kaip siubavo. Bet tikrai galiu poatvirtinti, nebijoti isgerti vaistuku. Juk jie nenuodas, paprastas naturalus imbieras. ir viskas kaip nebuve.
QUOTE(mama24/7 @ 2013 02 01, 13:15)
Tai kad plaukia tik iš Herakliono
Turbut nebeplaukia, nes as plaukiau tai is Rethymno.