Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

Kalbant apie vedėjus, tai man labai patiko Mantas Karpovičius (ir dainuoja gražiai, tik tinkantis labiau gražioms vestuvėms - "gražioms" ta prasme santūrioms, o ne "tūsas ir šou").
"Tūsovnoms" ir labai smagioms siūlyčiau Žiogą ar kažką iš jų kompanijos, Mantautą; Tikrai jų programose daug šviesų, garso ir atrakcijų, liūdna nebus smile.gif
Mindaugą Krasauską - jei norisi daug garso biggrin.gif Profesionalus vedėjas, viskas sustyguota sekundžių tikslumu.
Artūras Trofimovas- toks per viduriuką, jei kalbėti apie sukuriamą emociją. Svečiai užimti, visko nei per daug, nei per mažai.
Ersilijus Pilipavičius - neblogai, bet vestuvės neimčiau, pasirodė lėtokas, kai kur vėluojantis, nors tikrai jokiu būdu neprastas variantas.
Andrius Sabaliauskas - pumpum gyrė, neturiu nieko prieš, taktiškas, bet kai jau susitikimo metu (vestuvės buvo prieš 4 metus) susitikom daugmaž apsikalbėti, visi išvardinti žaidimai man buvo matyti ir pažįstami, dėl ko apsisprendžiau, kad noriu linksminti ne tik svečius, bet ir pati sulaukti staigmenų.
Dailė Docienė - tik su viena moterim yra tekę dirbti, bet vistiek moters vedimas skiriasi nuo vyro smile.gif Gražiai, santūrai, viskas vietoj, bet ne nuobodžiai, moteris įneša į šventę moteriškumo ir romantikos.
"Teatras arti" - aktoriai, sugebantys per minutę savo tonu, kalba, manierom pereiti prie visiškos priešingos emocijos. Linksmai, gražiai, rekomenduočiau drąsiai.
Dainius Palivonas - daug skirtingų nuomonių apie jį, nors vakarinė dalis man labai patiko. Trūko užimtumo svečiams dienos metu. Bet čia labiau susitarimu reikalas, manau.
Sidabras - irgi daro tūsą, pats gali daryt parodiją, kas, beje, jam gaunasi ne prasčiau, nei samdytas prof. parodijų meistras. Paprastas nuoširdus žmogus.
Ernestas Badauskas - man asmeniškai nelabai. Labiau "išmokęs" savo darbą, nei turintis tam talentą. Tas labai pasijaučia valdant sunkesnę publiką, kur reikia galvoj turėti daug minčių, ką ir kada tiksliai pasakyti.
Marius Drukteinis - neteko dirbti vestuvėse, daugiau susiduriame įmonių vakarėliuose, tad sunku vertinti. Bet būčiau linkusi prie tos nuomonės, kad labiau ir tinkamas įmonėms.

Žodžiu, visi šie išvadinti vedėjai yra geri, tik skirtingi savo manierom, sugebėjimu užvesti publiką, kur to reikia. Svarbiausia turbūt turėti viziją, kokios šventės norima - ar santūrios, romantiškos, kur daugiausia dėmesio skiriama jauniesiems, ar tokios, kad būtų labai įtraukti svečiai, kad nuo juoko ir ištisinių atrakcijų skaudėtų pilvus. Visgi mano nuomone, dabar labiau dominuoja būtent pastarasis variantas - dėmesys į jaunuosius dingsta po jų pasitikimo šventės vietoje, o vėliau jie lieka renginio stebėtojais - na, žinoma, su tam tikrais intarpais - torto pjovimu ir židinio priėmimu.
Na, neteko susidurti nė su vienu, apie kurį sakyčiau "nu šitas tai jokiais būdais". Turbūt nėra blogo ar piktybiško vedėjo - yra tik neaptartos detalės wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 24 rugpjūčio 2015 - 11:10
Pratesiu vedeju "pristatyma"
Misraus, originalaus zanro atlikejai:
1. "Kaukiu akademija"- saunus, isradingi, originalus, profesionalus aktoriai ir muzikantai. Nepaprastai talentingi ir malonus zmones patinka kiek Lietuvos publikai, tiek uzsienieciams.

2. "Hot Mamazz"-3 in 1 smagi, dainuojanti, sokanti, sugebanti akimirksniu uzvesti publika, komanda. Charizmatiski ir silti. Lauzo standartus kad merginos-tai romantikos ir svelnumo "potepis" vestuviu vedime. Nuostabus balsai ir nezinau is kur-neissenkanti energija ...ir elegancija. Kaip jos tai derina-nezinau:)Ypac tinka misrioms vestuvems: Lietuvos/uzsienio publikai. Netiks vestuvems, kur norisi daug juoko bei sedejimo prie stalu. Vis gi jie muzikantai. Nemanau kad islaiko atmosfera bendraujant prie stalu, nebent tik savo dainomis:) Tinka tiems kurie nori daug muzikos, sokiu bei judesio.

3. "Dvyniai" - daugeliu pamegtas kolektyvas. nepaprastai charizmatiska kompanija. Anksciau pas juos buvo kita vokaliste, naujos negirdejau, bet kolegos sake kad visai neblogai. Energijos-marios, iIsradingi ir nemazai garso. Su svesom ne taip gerai kaip pas Karpoviciu;) Rekomenduociau graziom lietuviskom vestuvems, kurie nori ir paselti gerai, ir naujoviskai, bet ir saknu savo ietuvisku neprarasti:) Smagus, profesionalus, grazus ir draugiski:)

4. Paminesiu ir Dainiu Palivona-is sirdies dirba, o jeigu jaucia kad publika ji palaiko, atsiveria taip kad vakaro atmosfera primena gera fiesta. Man asmeniskai labai patinka sis vedejas. Rekomenduoju siautulingoms, "atsipalaidavusioms" vestuvems. Bet kokybe tikrai bus, galvos nepameta;)

5. Teko girdet ir Tada Rimgaila-nera nei gerai, nei blogai. Jei sugeba pajusti publika ir uztarnauti jos pasitikejima-gaunsai jaukus bei nebanalus vakaras. Dainuoja ir groja gitara. Zaidimai visi matyti, bet zmogus dirba gerai. Merginoms ypac patinka. Teko girdet:)

6. Mama Rock'n'Roll. Gera vedeja, energinga, padainuoja ir savo dainu. Man asmeniskai pritruko draivo bei "fejerverku". Is jos tikejausi daugiau:) Bet zmonems patinka, ja myli, ja pasitiki. Tai savo nuomone pasilaikau tik sau;) Silta, atvira, dirba su savo vyru komandoje. Tai jei norite smagiu dideliu zmogeliuku kompanijos savo sventeje-bus geras tusas ir daug juoko;)

7. M&S SHOW-rusiskom vestuvems. Linksmuju itr isradinguju klubo atstovai. Dirba du vedejai rusu kalba. Smagus vaikinai. Kam patinka "KVN" stilistika. StandUp'ai ir kiti veiksmai "prie stalu"-tiks pilnai. Pati nemaciau, bet zmones rekomenduoja. Tuo labiau is ruskalbiu vedejus nelabai yra is ko rinktis smile.gif Komandoje geras Dj:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 24 rugpjūčio 2015 - 14:51
Dar atsiminiau vieną - Šarūnas Navionis. Nors buvome susitikę įmonės vakarėlyje, nustebino programa- visai kitokios atrakcijos ir žaidimai, nei pas daugumą. Nematyti.
Atsakyti
QUOTE
5. Teko girdet ir Tada Rimgaila-nera nei gerai, nei blogai. Jei sugeba pajusti publika ir uztarnauti jos pasitikejima-gaunsai jaukus bei nebanalus vakaras. Dainuoja ir groja gitara. Zaidimai visi matyti, bet zmogus dirba gerai. Merginoms ypac patinka. Teko girdet:)


Mes išsirinkome Tadą Rimgailą su DJ, nes jis mums pagal savo stilių labiausiai tinka - jis ir pamokys šokio žingsnelių svečius, ir pagros jaukiai, ir mano nuomone atrodo ir elgiasi ne kaip cirkininkas, o kaip puikus vedėjas smile.gif O jo žmona Liucina - puiki organizatorė ir gamina pasakiškai skanius kepinius, dekoruoja. Išsirinkom juodu ir ramiai žiemosim iki kitų metų šventės smile.gif

O šią vasarą buvau vestuvėse, kurias vedė Nijolė Narmontaitė. Labai irgi gražiai pravedė. Veiksmas vyko Kernavės Bajorynėje - buvo puikus maistas ir aptarnavimas, ypač kopūstienė pusryčiams smile.gif))

Praeitamet dalyvavau vestuvėse, kurias vedė kažkas iš Trys Karaliai vedėjų, Klaipėdoje. Jaunieji buvo labai labai patenkinti, aš tik oficialiojoj daly galėjau sudalyvauti, bet ir to užteko pamatyti, kad vedėjas puikiai tiktų tiems, kas mėgsta daugiau "fejerverkų" ir a la redbull perdozavusio, iš kailio besineriančio vedėjo ieško biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pūkelis 007: 09 rugsėjo 2015 - 09:18
"...vedėjas puikiai tiktų tiems, kas mėgsta daugiau "fejerverkų" ir a la redbull perdozavusio, iš kailio besineriančio vedėjo ieško biggrin.gif "

Kaip gerai paraset wink.gif Nu jo, jie tokie lotuliukas.gif Bet saunus, smagus thumbup.gif
Elegentiskai ir ramiai pravesti yra lengviau nei nebanaliai uzvesti zmones, cia jau reikia gryna energetika dirbti bei buti tikrais savo srities profesionalais.
Mazai kas tai sugeba wink.gif
Klounus publika tuoj pat pajaucia wink.gif

Rimgailu komanda irgi nuostabi, manau jusu svente bus tobulai grazi ir jauki. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 09 rugsėjo 2015 - 14:13
Sveikos,

Norėjau paklausti gal kas turi kokią rekomendaciją vedėjo, kuris kalbėtų angliškai ir nebūtų brangininkas, bet ir fainas? Man jo reikės Klaipėdoje. Kaip manote čia toks realus mano pageidavimas? blink.gif
Atsakyti
Manau is Trys Karaliai tikrai rastum angliskai vedanciu, ir ju daug Klaipedoje smile.gif

QUOTE(Lilė_supynėse @ 2015 09 18, 19:18)
Sveikos,

Norėjau paklausti gal kas turi kokią rekomendaciją vedėjo, kuris kalbėtų angliškai ir nebūtų brangininkas, bet ir fainas? Man jo reikės Klaipėdoje. Kaip manote čia toks realus mano pageidavimas?  blink.gif

Atsakyti
Sveikos, gal teko dalyvauti vestuvėse, kurias vedė Stasys Stonys? Kažkaip niekur komentarų nerandu apie jį blush2.gif
Atsakyti
Renginių Vedėjas IRMANTAS VAIČIULIS (iš Trijų Karalių) buvo mūsų vestuvių puikusis vedėjas. Labai iškalbingas ir komunikabilus, organizuotas (ne tik ką sutarėme tas ir buvo, bet buvo padaryta ir daugiau nei tikėjomės, dirba su komanda, todėl viskas vyksta sklandžiai), be to turi aukštą kultūros ir mandagumo laipsnį smile.gif. Ne vienas mūsų svečias jį gyrė. Nors jis iš Klaipėdos, o mes iš Vilniaus - atstumas tikrai nebuvo problema viskam susiderinti. Jei kas dvejojate - galime pasidalinti keletu video iš mūsų vestuvių su šia šaunia komanda smile.gif tikrai negaila smile.gif
Jo profilis fb - https://www.facebook.com/TK.RVIV/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DoniDo: 21 spalio 2015 - 20:50
Labas vakaras,
Gal kas nors, turite ka pasakyti, apie Mindaugas Jocys? g.gif
Aciu uz bet kokia informacija! 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas zinot kokios apytiksliai kainos pas M&S SHOW rusiskus vedejus? Siulo susitikti, kainos nesako, ir nezinau ar verta, nes jei bus per skaudu musu kisenei nezinau ar verta isvis eit.. g.gif smile.gif
Atsakyti
Aš esu labai nustebusi kitų metų vedėjų kainomis. daug maž kažkiek žinomi nuo 1000eur, plius Dj nuo300.400 eur. Ar yra normalių vedėjų su Dj iki 1000 eur. Ar tai utopija... g.gif

Papildyta:
QUOTE(evinoble @ 2015 10 26, 12:31)
Sveiki, gal kas zinot kokios apytiksliai kainos pas M&S SHOW rusiskus vedejus? Siulo susitikti, kainos nesako, ir nezinau ar verta, nes jei bus per skaudu musu kisenei nezinau ar verta isvis eit.. g.gif  smile.gif

Teko girdėt, kad lietuviškas jų variantas 2015 m. vasarai kainavo nuo 800. plius Dj atskirai. Bet ten kiti vedantieji,
''Originalas'' matyt ne mažiau 1000 kainuos, jei nerašo, vietoje bandys ''hipnotizuoti'' savo žavėsiu mirksiukas.gif
Plius Dj darbas ir aparatūrą akiačiuojami atskirai.
Atsakyti