QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 07, 12:33)
Pridaviau siandien tyrimus, nuleido tai nemazai. Rengtenas nieko blogo neparode, bet pakoseju iki siol dar. O jums nereikejo kardiogramos darytis? Manes ne viena susute vis perklause, kaip cia pries op ir nereikia
Nezinau tik, ar pasirysiu, nes baime ima virsu, naktim nebeuzmiegu, sirdi maudzia, pilva suka, zodziu, kaliau jau viena tabletka raminanciu, bet tikejaus didesnio efekto, nelabai ten ji mane nuramino (cia kur K. dave pries op isgerti). Labiausiai ne tiek del skausmo nerimauju, kiek efekto op, ar verta, ar nesigailesiu, ar didesniu bedu neprisidirbsiu, nu zodziu...Ir pilvas eme atrodyti visai grazus, vis vyra atakuoju, nu sakyk, juk man reikia tos op, juk yra ka pjauti. Tas ziuri ir masto dar, ka atsakyti, dar labiau sunervina
Tikrai, taip nepergyvenk, op tikrai nesudėtinga, po op laikas irgi greit prabėga, visos kurio jau po op nesutiktu laiko atsukt atgal, tikrai manau nėra tokios kuri būtų nepatenkita pasidariusi op. Pažiūrėk į mane- vienu metu daug pasidariau ir po 18d jau dirbau. Skraidau padangėmis iš laimės

O tavo atveju, tai netgi būtina, nes jei pradės eit išvarža, tai jau gali būt ir extra op valstybinėje lygoninėje