Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 07, 18:21)
Oi, Jolantukai, tu tai tikrai turbo moteris, po dvieju, galima sakyti, op taip greitai i darba grizai thumbup.gif  4u.gif Tokie pvz labai ikvepia smile.gif
Apsikuopiau namus, blizginu stiklus, vaiku zaislus plaunu, darau viska, kad maziau galvociau ir bus ok, tikiuos. Tiesiog paskaitinedavau, kad ir po keletos menesiu kam tinimai, kam skausmai, kad dar kas, tai kazkiek ir sustreikavau, kad taip ilgai cia tas sveikimas trunka blush2.gif

viskas bus ok smile.gif manau pameni, kad jau po menesio as rasiau, kad nebepamenu jokiu skausmu ir panasiai, atrodo kad viskas praslinko lyg nebuve smile.gif tik pjuvi primena...bet apsiprasiu ir su juo smile.gif tad, tvarkykis kol gali biggrin.gif Ir lauksim vasario 14 smile.gif
Atsakyti
Agne, kaip tavo apimtys?
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2013 02 04, 20:42)
Man keista, kad tas raumenu itempimas niekaip pats savaime nepraeina. Isivaizduoju, kad skaudejo, jei ta skausminga vieta dar ir masazavo doh.gif  Kazkaip instinktyviai nesinori, kad kas prie pilvo liestusi. O Jums Vilniuje masaza dare? Kiek kartu? Siandien bandau nusiimti korseta nakciai, bet kazkoks keistas pojutis be jo, lyg ir nesaugu kazkaip....

Siandien buvau pas chirurga konsultacijos del sukietejimo, ten, kur buvo siuti prasiskyre raumenys. Mane apziurejo, liepe i masaza pavaiksciot ir nepiktnaudziauti fiziniu kruviu kol kas, vengti liemeni spaudzianciu drabuziu. Jo manymu, dar reikia laiko. As trecias menuo po operacijjos. Teks toliau laikytis tausojamojo rezimo.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 07, 12:48)
Kosulys tai ne, jau tris savaites tesiasi, bet sirdies durimas tai faktas, kad nuo to. Diena nelabai yra kada galvoti, apie vaikus suktis reikia, namai, maisto gaminimas ir t.t., o va nakti atsiguli, kaip ir negalvoji, bet eina ir viskas is vidaus ta itampa.

Dar del patinimu noriu paklaust, o ka darot, kai nera masazisto salia, prigulat tiesiog ir atslugsta ar kaip? Pacios masazuojates?

Papildyta:
Se tau, kad nori unsure.gif Ei, panos, o kaip kitom, kur pas K. operavotes, ar reikejo?

man nereikejo, nors gyd. irgi klause.

Papildyta:
QUOTE(GZA @ 2013 02 07, 20:56)
Siandien buvau pas chirurga konsultacijos del sukietejimo, ten, kur buvo siuti prasiskyre raumenys. Mane apziurejo,  liepe i masaza pavaiksciot ir nepiktnaudziauti fiziniu kruviu kol kas, vengti liemeni spaudzianciu drabuziu. Jo manymu, dar reikia laiko. As trecias menuo po operacijjos. Teks toliau laikytis tausojamojo rezimo.

bijau kad ir manes tas pats nelauktu, jauciu sukietejima kur siuti raumenys, aisku tik menuo praejo, bet kadangi jau dabar turiu nemaza fizini kruvi bijau kad nieko gero nebus. Nors be korseto visai smagiai jauciuosi, max nusiimu 30 min. Vkarais ir pati pasimasazuoju.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 07, 20:13)
Agne, kaip tavo apimtys?

tas pats, laukiu 13d doh.gif
Atsakyti
EXTRAAA tik varyk saulyt operuotis,jokiu nervu... Juk nori buti grazi,ir svarbiausia turi sansa tai padaryti,paziurek kaip merginos Tave palaiko... Juk yra daug moteru kurioms irgi reiktu tokios operacijos bet jos neturi sanso...o Tu jau ji turi... Tik varyk !!! Sekmes !!! Laikykis XXX
Atsakyti
Dynute, o koks tas fizinis kruvis, neisvengiamas ?

Ex Tesle, dekui biggrin.gif friends.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnestar @ 2013 02 07, 22:00)
tas pats, laukiu 13d  doh.gif

Kazka praleidau. O tau buvo mazesnes apimtys po op, o dabar padidejo ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 07, 23:07)
Dynute, o koks tas fizinis kruvis, neisvengiamas ?

Ex Tesle, dekui  biggrin.gif  friends.gif
Papildyta:

Toks mano darbas, kruvis neisvengiamas schmoll.gif aisku ne kiekviena diena sunkumus kilnoju lotuliukas.gif bet tenka daznokai. Siandien buvo viena is tu dienu, tai vakare jau patinusi nemazai. Nors seip savijauta puiki, niekur neskauda, korseta isvis jau pamirsau, kad nesioju. Tikiuosi tik, kad nepabloges, o daugiau tai viskas thumbup.gif As kiekviena diena nusiemusi korseta prasinesi pro dideli veidrodi, negaliu atsidziaugti, (nors truksta dar nemazai, kad buciau patenkinta bet...) o zinok buvo labai dideliu abejoniu darytis ar ne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 02 07, 21:00)
tas pats, laukiu 13d  doh.gif

Labai idomu ka pasakys g.gif
Siandien ryte lindau po dusu, nusiemiau pleistriuka, pjuvis thumbup.gif Sonai dar patine, bet vis tiek viskas graziau nei pries korekcija. Pirmadieni vaziuosiu trauktis siuliukus ir uzbaigsiu galutinai su siuo reikalu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 07, 23:07)

Papildyta:

taip taip, mieloji, buvo iki 65 cm sumazejusios, o dabar jau menuo stovi 70cm, ty tas pats kaip ir pries op verysad.gif

QUOTE(Elvita @ 2013 02 08, 10:16)
Labai idomu ka pasakys  g.gif 
Siandien ryte lindau po dusu, nusiemiau pleistriuka, pjuvis  thumbup.gif Sonai dar patine, bet vis tiek viskas graziau nei pries korekcija. Pirmadieni vaziuosiu trauktis siuliukus ir uzbaigsiu galutinai su siuo reikalu  smile.gif

man jau ne tiek kiek idomu, bet jau ir baisu sad.gif jetau kaip as tau pavydziu smile.gif laukiu, kad man pasakytu, kad viskas cia norma ir kad tik laiko reikia smile.gif
Atsakyti
Elvita,dziugu, kad korekcija pateisino lukescius, dabar jau eis zymusis maudymukas i trasa smile.gif

Agne, bet siaip tavo savijauta gera, jokiu kitu nusiskundimu nera, tik tos apimtys?
Atsakyti
agne, o tu svorio nepriaugai? pasimatavau ir as savo ploniausia juosmens vieta, tai 76 smile.gif ale as is po masazistes, ta monstras siandien 3.5 val. mane kankino. jau rimtai griebesi pilvo. jei anksciau budavo tik atsargiai, tai siandien puse val. maige ji. jausmelis tai nekoks. ale nuo tu masazu man randas biski plateja, arba siaip plateja smile.gif masaziste sake, kad gali paplateti, nes oda tasome. ale jos tikslas kazkokias tai linijas suformuoti, tai tegul sau formuoja. linijas visi matys, o randa tik as ir vyras smile.gif
Atsakyti