Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

K. ir as maciau per keleta televiziju biggrin.gif

Apie ta korseta labiausiai ir galvoju g.gif O kaip i wc eiti, kad sunkiai maunasi, apacioj atsisega? Bet ar lengva paskui sugrabinet vel uzsegti? Ten kilputes ar kokios knopkes?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 10, 23:30)
K. ir as maciau per keleta televiziju biggrin.gif

Apie ta korseta labiausiai ir galvoju g.gif O kaip i wc eiti, kad sunkiai maunasi, apacioj atsisega? Bet ar lengva paskui sugrabinet vel uzsegti? Ten kilputes ar kokios knopkes?

atsisega apacioj, as nesukabindavau visu kilpuciu, 3kokias,zodz, kaip iseidavo. Bet manes tas nei kiek nejaudino, 4u.gif Extra, viskas bus ok, kaip gaila, kad pas K man ne 14d o 13, butinai uzsukciau pas tave 4u.gif bet priliepsiu tave saugoti ir globoti smile.gif
Atsakyti
Oi, aciu, brangioji, uz rupesti oro_buckis.gif

Su korsetu aisku tada, toks pat, koki nesiojau po gimdymo. Reikes susirast, bus pasikeitimui.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 09, 12:18)
Elvita,dekui 4u.gif Tik dar ta vs ivaldyti man reik, virsu issirenki, o su apacia sunkiai sekasi, nesuprantu, ka ten rinktis blush2.gif

Atitrauksiu tave nuo minciu apie op mirksiukas.gif
Siulau kelnaites rinktis Ruched Low-rise Hipkini Bottom, xs dydi. Sios bent jau didesne garantija, kad dengs randa. Jos yra tokios, kaip ir parodyta prie to maudymuko: http://www.victorias...talogueType=OLS
Tai tavo atveju liemenele butu 34A/32A ir kelnaites Ruched Low-rise Hipkini Bottom, dydis xs. Sekmes paieskose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 11, 11:08)
Atitrauksiu tave nuo minciu apie op  mirksiukas.gif
Siulau kelnaites rinktis Ruched Low-rise Hipkini Bottom, xs dydi. Sios bent jau didesne garantija, kad dengs randa. Jos yra tokios, kaip ir parodyta prie to maudymuko: http://www.victorias...talogueType=OLS
Tai tavo atveju liemenele butu 34A/32A ir kelnaites Ruched Low-rise Hipkini Bottom, dydis xs. Sekmes paieskose  mirksiukas.gif

o tu man sakyk, ruched side bikini bottom g.gif irgi turetu dengti?a? g.gif nes nebesusigaudau as, hipkinis zinau kad ok, o cia kas per velnias doh.gif
Atsakyti
http://www.victorias...talogueType=OLS
mano pusesere uzsimane sito maudomo. man tai biski spalva nelabai. jei dydis 80D, o per rura 93. tai koki dydi cia jai uzsakineti? bijau, kad nepavyks parduoti tokio. nestandartinis, nepasimatavus kazkaip man rizikinga pirkti.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 02 11, 11:23)
http://www.victorias...talogueType=OLS
mano pusesere uzsimane sito maudomo. man tai biski spalva nelabai. jei dydis 80D, o per rura 93. tai koki dydi cia jai uzsakineti? bijau, kad nepavyks parduoti tokio. nestandartinis, nepasimatavus kazkaip man rizikinga pirkti.

36C ir kelnaites jauciu S g.gif
Tai va, ir man nepasimatavus keista pirkti, bet drauges paprasiau jos pussesere irgi uz atlanto gyvena, tai turetu nupirkti man smile.gif bet issirinkau kita varianta, nes sitas 2k bombishelins mano ir taip nemenkus papulius lotuliukas.gif doh.gif o ir dar kelnaiciu modelis tik nuo vasario 16 zadamas, tai nerizikavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 02 11, 11:36)
nes sitas 2k bombishelins mano ir taip nemenkus papulius 

Nu jo, tada tau tikrai netiks toks modeliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 11, 12:37)
Nu jo, tada tau tikrai netiks toks modeliukas  biggrin.gif

tai va biggrin.gif jis man toooks grazus, toks fainas, na bet ka dbr daryt biggrin.gif O tau ne saidnien siulus traukia? kada pasirodysi jau laukiam smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, neturiu laiko skaityti visus postus, nors man tai idomu ir aktualu smile.gif Gal kas pasakytu kada realiai po op galima pradeti sportuoti? Ar ilgai reikia vengti bet kokiu pilvo raumenuku judinimo...apart masazu? Ir kaip manote, ar verta kankintis ir dietintis, nes noriu numesti kelis kg...ar labai nesukus galvos darantis plastika ir nusisiurbti kiek einasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 10, 22:44)
Gal galit apsviesti del pirmuju dienu namie po op. Ar eina paciai savim pasirupint (ne vaikais)? Ta prasme, atsistoti, paciai nueiti pasidaryt arbatos, kazka nesudetingai uzkasti, ar vis tik reikia kazkoki zmogu salia tureti?

Aš galėjau tik gulėt i į tuliką nueit. Apie maisto gaminimą net nesvajojau. Bet va po trijų dienų po lig. pati persirišau.

QUOTE(sposa @ 2013 02 11, 14:06)
Sveikutes, neturiu laiko skaityti visus postus, nors man tai idomu ir aktualu  smile.gif  Gal kas pasakytu kada realiai po op galima pradeti sportuoti? Ar ilgai reikia vengti bet kokiu pilvo raumenuku judinimo...apart masazu? Ir kaip manote, ar verta kankintis ir dietintis, nes noriu numesti kelis kg...ar labai nesukus galvos darantis plastika ir nusisiurbti kiek einasi?  ax.gif

Sportuot po 6 mėn.;
Žiūrint kiek yra tie keli kg g.gif Nusiurbia tik 15 proc., tad nereiktų tikėtis kad nusiurbs viską, ko nereik.
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 02 11, 14:06)
Sveikutes, neturiu laiko skaityti visus postus, nors man tai idomu ir aktualu  smile.gif  Gal kas pasakytu kada realiai po op galima pradeti sportuoti? Ar ilgai reikia vengti bet kokiu pilvo raumenuku judinimo...apart masazu? Ir kaip manote, ar verta kankintis ir dietintis, nes noriu numesti kelis kg...ar labai nesukus galvos darantis plastika ir nusisiurbti kiek einasi?  ax.gif

jeigu ir dbr esi sportuojanti, tai manau 3men po jau galima drasiai, nors berod gydytojai nerekomenduoja iki puses metu intensyviai sportuoti.
O tau bus is ko nusiurbti tuos kelis kg? smile.gif as numesciau pirma smile.gif
Papildyta:
kazin kada as po op gaminau g.gif nepamenu, bet turejau saldikli visokiu saldytu dalyku ir tikrai as juos paruosdavau 4u.gif nuo pirmu dienu ax.gif vyras tik puoda ant ugnies statydavo, nes as nekeldavau pati nieko smile.gif
Atsakyti