Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

Merginos, o kaip su tais perrisimais?ten kokius pleistrus klijuojat? Papasakokit placiau.
Atsakyti
QUOTE(aureja9 @ 2013 02 11, 23:54)
Merginos, o kaip su tais perrisimais?ten kokius pleistrus klijuojat? Papasakokit placiau.

tie perrisimai labai nesudetingas dalykas. viskas savaime gausis. jei jau as persirisau, tai visos gali. man tai patiko m veidas, kai jis man liepe atvaziuoti pirmam perrisimui smile.gif matyt mano fizionomija pasitikejimo nekele. as siaip bjauriuosi labai viskuom kas iskrypsta is normos, tai matyt mano mimika buvo superine. m sako, nesistresuok, atvaziuok smile.gif nors pati persirisau kuo puikiausiai ir be jokio streso smile.gif
Atsakyti
klausykit gal kas zinot ar netycia yra internetas wifi kad butu galima prisijungti plansete ?
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 02 12, 01:44)
klausykit gal kas zinot ar netycia yra  internetas wifi kad butu galima prisijungti plansete ?

Kur?
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 02 11, 23:05)
Nutariau nestabdyti, ateinancia savaite jau uzsirasiau konsultacijai  smile.gif ir nuo ryt metu kg...jei sugebesiu  blush2.gif...beje, as sau 2 pirstus tarp raumenuku ikisu...presas siaip stiprus, o pilvas kaip nescios  doh.gif

1,5 pirsto yra absoliuti norma, tad jei tik tiek, tikrai del nescios pilvo nekalti prasiskyre raumenys blush2.gif

QUOTE(ex Tešlė @ 2013 02 12, 01:44)
klausykit gal kas zinot ar netycia yra  internetas wifi kad butu galima prisijungti plansete ?

jei apie grozio chirurgija sneki-tai taip, yra wink.gif
As ryt pas K..Tikiuosi jis niekur nedings smile.gif
Elvita smile.gif kaip siulus issitraukei? viskas ok?
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 02 12, 09:13)

Elvita smile.gif kaip siulus issitraukei? viskas ok?

Aha, viskas ok, sake soniukai dar patine, bet siaip viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 12, 10:33)
Aha, viskas ok, sake soniukai dar patine, bet siaip viskas  thumbup.gif

kaip as noreciau, kad man ryt pasakytu jog viskas ok verysad.gif
beje, motera, koks tavo ugis svoris? jezus marija pamaciau foto vos nenusiverciau 4u.gif kokiais budais man tokia figura pasigaminti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 02 12, 09:40)
kaip as noreciau, kad man ryt pasakytu jog viskas ok  verysad.gif
beje, motera, koks tavo ugis svoris? jezus marija pamaciau foto vos nenusiverciau  4u.gif  kokiais budais man tokia figura pasigaminti? biggrin.gif

hihihi.gif Ugis 165cm, svoris 54kg.
Agne, viskas bus ok ir tau mirksiukas.gif , laukiu ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 12, 10:58)
hihihi.gif Ugis 165cm, svoris 54kg.
Agne, viskas bus ok ir tau  mirksiukas.gif , laukiu ziniu  smile.gif

is kur tie 54 g.gif meluoja svarstykles biggrin.gif Nedaugiau 50 tongue.gif
Aha...aisku, kad bus, ne kur as desiuos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 12, 10:33)
Aha, viskas ok, sake soniukai dar patine, bet siaip viskas  thumbup.gif

Elvita, tai ka ten dare su strijom? Lazeriu prasiejo, ar kas?
Superine paskutine nuotrauka, dzinsiukai kokie faini biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 02 12, 10:05)
is kur tie 54  g.gif meluoja svarstykles biggrin.gif Nedaugiau 50  tongue.gif

Nu ot, melages doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Katrix @ 2013 02 12, 11:11)
Elvita, tai ka ten dare su strijom? Lazeriu prasiejo, ar kas?
Superine paskutine nuotrauka, dzinsiukai kokie faini biggrin.gif  wub.gif

Zinok, konkreciai nepasake. Bet paziurejo i strijas, sako, "na va po truputi nyksta, vadinasi, kai labai nori, viska imanoma padaryt", tai as daugiau ir neklausiau, bet, manau, kad su lazeriu prasiejo. Nes pradzioje jos buvo tokios placios ir pasipute siek tiek, berods ir foto matosi, o dabar tokie siauri siauri balti siuliukai like, beveik nebesimato.
Aciukas mirksiukas.gif , aha, dzinsiukai ir man patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 12, 12:17)
Nu ot, melages  doh.gif  biggrin.gif
Zinok, konkreciai nepasake. Bet paziurejo i strijas, sako, "na va po truputi nyksta, vadinasi, kai labai nori, viska imanoma padaryt", tai as daugiau ir neklausiau, bet, manau, kad su lazeriu prasiejo. Nes pradzioje jos buvo tokios placios ir pasipute siek tiek, berods ir foto matosi, o dabar tokie siauri siauri balti siuliukai like, beveik nebesimato.
Aciukas  mirksiukas.gif , aha, dzinsiukai ir man patinka  4u.gif

vot ir as jauciu pasirasysiu ant to lazerio smile.gif jei jau odos rauksleles pabruzins, tai gal ir strijas biski isblukins. turi jie tu priemoniu, tik tyli smile.gif
Atsakyti