Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(Arelija @ 2013 01 30, 15:40)
Nesupratau. Jus su 170 cm ugiu 102 cm per krutine sakote, kad 14 dydis mergaiciu skyriaus tinka? Kazkoks pokstas tada.
As 170 cm ugio su 92 cm krutine i mergaitiska 14 t-shirt'ų vos vos telpu. Norisi, kad ir rankoves butu zemiau iskirptos, vistiek tai vaikiski dydziai/modeliai.

as i tuos bliuzoniukus net nelendu biggrin.gif ka jus....

apie maikutes paprastas medvilnines aibe ju juk su kaspinukais, kvarbatkom tikrai 14liktukas tempias nuo IKI...

ant virsaus deduosi megstuka sakykim kardiganiuka V pjuvio ir vaiksiska maikute su kaspinuku ant soniuko - man grazu blush2.gif o kad po megstuku rinke apspausta per daug niekas nezino tik as lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 01 30, 12:42)
Nea schmoll.gif

šita tik šiandien atsiradus, arba nemačius aš. Nieks neturit? g.gif

Čia iš senos kolekcijos, daug senienų buvo įmetę šiandien wub.gif

QUOTE(D'esire @ 2013 01 30, 13:57)
Mergaites, o jus perkat sau drabuzelius is vaiku skyriaus g.gif  kaip ten ju dydziai g.gif

Turiu keletą - kai kas tinka, kai kas maža su 90 cm ax.gif Maikutėms ilgio paprastai netrūksta, bet reikia turėti omeny savo sudėjimą, ne vien krūtinę. Jei rankos iš storesnių, gali pjauti pažastis, pečiai taip pat svarbu. Sakyčiau, mergaitiški atitinka XXS-XS-S priklausomai nuo modelio, o berniukiški S-M europietiškus smile.gif

QUOTE(Arelija @ 2013 01 30, 15:40)
Nesupratau. Jus su 170 cm ugiu 102 cm per krutine sakote, kad 14 dydis mergaiciu skyriaus tinka? Kazkoks pokstas tada.
As 170 cm ugio su 92 cm krutine i mergaitiska 14 t-shirt'ų vos vos telpu. Norisi, kad ir rankoves butu zemiau iskirptos, vistiek tai vaikiski dydziai/modeliai.

drinks_cheers.gif Ingakalni, prašom vaizdinės medžiagos, nes tikrai sunku įsivaizduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
kada pilde kad kriausytes xxs dydis bigsmile.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/34980.jsp
Atsakyti
http://factory.jcrew...~~~~~/23151.jsp

kazin kaip sie, kaip dydziai ir kaip prie kuno, gal jau kas gavot ir galit pakomentuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 01 30, 13:51)
sitas man koks mielas atrodo, gal kas turit?
http://www.jcrew.com...~~~~~/30194.jsp
aisku be nuolaidu tai nepirksiu lotuliukas.gif

Aš turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2013 01 30, 23:43)

jis man toks trumpokas atrodo temide? ar ne? ar patinka jis tau? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2013 01 30, 22:43)

Pakomentuokit prasom bigsmile.gif

Jis internetinei foto atrodo potrumpis,bet pagooglinus,tai visai gerai,ilgas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 01 31, 00:17)
jis man toks trumpokas atrodo temide? ar ne? ar patinka jis tau? mirksiukas.gif

QUOTE(super_wife @ 2013 01 31, 08:31)
Pakomentuokit prasom bigsmile.gif

Jis internetinei foto atrodo potrumpis,bet pagooglinus,tai visai gerai,ilgas.. g.gif

Labas rytas 4u.gif . Nėra jis trumpas. 60 cm megztuko ilgis. Ir rankovės normalaus ilgio. Kaspinukai žvyneliais išsiuvinėti. Turiu M, nes visus susagstomus perku M, kad nesiskėstų sagutės. Per krūtinę megztuko 47,5 cm. Tik jis plonytis ir turi polinkį išsitampyti. Tad, kas mėgsta aptemptus rūbus, manau, labai staigiai išsimuštų per alkūnes.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2013 01 30, 19:02)
Čia iš senos kolekcijos, daug senienų buvo įmetę šiandien  wub.gif
Turiu keletą - kai kas tinka, kai kas maža su 90 cm ax.gif Maikutėms ilgio paprastai netrūksta, bet reikia turėti omeny savo sudėjimą, ne vien krūtinę. Jei rankos iš storesnių, gali pjauti pažastis, pečiai taip pat svarbu. Sakyčiau, mergaitiški atitinka XXS-XS-S priklausomai nuo modelio, o berniukiški S-M europietiškus smile.gif
drinks_cheers.gif  Ingakalni, prašom vaizdinės medžiagos, nes tikrai sunku įsivaizduoti  mirksiukas.gif

butinai idesiu, tik foto aparato is taisyklos vyras neparveza, vaikas i vonia ileides buvo 4u.gif
esu zadejus kazkam is apvalesniu idet foto kasmyrinio burbuliuocio tai tuo paciu ir su maikute nusifotkinsiu, butinai mirksiukas.gif
mano turimos vaikiskos be rankoves tokios apatines po kardiganais ar etc.

idesiu foto biggrin.gif su pirma galimybe tai padaryti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2013 01 31, 09:04)
Labas rytas 4u.gif . Nėra jis trumpas. 60 cm megztuko ilgis. Ir rankovės normalaus ilgio. Kaspinukai žvyneliais išsiuvinėti. Turiu M, nes visus susagstomus perku M, kad nesiskėstų sagutės. Per krūtinę megztuko 47,5 cm. Tik jis plonytis ir turi polinkį išsitampyti. Tad, kas mėgsta aptemptus rūbus, manau, labai staigiai išsimuštų per alkūnes.

ačiukas wub.gif
tikrai netrumpas tada, jei 60cm. blink.gif ax.gif o foto atrodė trumpas tikrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 01 31, 10:09)
ačiukas wub.gif
tikrai netrumpas tada, jei 60cm. blink.gif  ax.gif  o foto atrodė trumpas tikrai doh.gif

Tai aukštaūgėms gal ir trumpokas būtų, bet mums, mazgėms, pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 01 31, 09:52)
keista super_wife, kad jūs nemėgstate, o man taip patogu ilgesni, nors neturiu cardiganu daug ax.gif  bet 60 cm. pats tas thumbup.gif  wub.gif 

Nea,visiskai nemegstu,vien del to turbut,kad po juo reiketu deti maike,paskui dar striuke ir tt. O as megstu ant nuogo kuno iskarto megztini detis ir tik striuke/paltuka ax.gif Turbut sita didziausia problema ir yra smile.gif
Vakar gavau tas per didelias Minnie in wool,caramel spalvytes,NEREALUS!
Gaila,kad teks parduoti,nes laukiu jau savo dydzio wub.gif Vyras net pasake,kad atrodo ziauriai thumbup.gif
Atsakyti