Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(Asese @ 2013 02 07, 20:00)
Visad galvojau, kad 90 cm, bet su visais push up vakar primatavau 92  blush2.gif , pečiai lyg neplatūs mano  g.gif
Papildyta:

Galetu buti per maza tuomet Jums... ax.gif Mano 90 su push up biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz nuomones del svarkelio, is tikruju man labai idomios ir neigiamos nuomones, nesamone nutyleti jei nepatiko, ne visada pacios galim ivertinti save, aisku ir skoniai skiriasi, vat man tas svarkelis ir platokas atrodo uztai norisi storesnio megstuko po juo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 02 07, 20:22)
inga_, tai prasom ir su Lady paltuku pasirodyti  mirksiukas.gif  4u.gif

aš labai tingiu tas foto sesijas daryti, tik va neatsilaikiau po letali švarkiuko, nes noriu paklausti kaip jums atrodo man tos rankovės? g.gif ax.gif manikenės irgi trumpokos matosi rankos gal man nereikia to tall? g.gif blink.gif bet aš noriu kaip paltuko būtų 62cm rankovė, o ne 59 cm.
na rodausi tada bigsmile.gif tongue.gif ekspertės su 167x90 usa2 regular dydis
user posted image

va specialiai rankoves padriau foto
user posted image
user posted image

va specialiai viena taip, kita taip padariau rankoves, va koks ilgis ant manęs atrodo
user posted image

susegus, kaip dydis atrodo, bet aš nešioju, kaip ir rii rašė, švarkiukus atsisegus
user posted image

dar dideja ir letali prašė paltuko regular 4 su 167x90x66x93 prašau

user posted image

iš nugaros,klause kažkas ar nesikelia, na atrodo, kad ne g.gif ax.gif
user posted image

iš šonouser posted image

Atsakyti
Inga, nezinau man tai atrodo normalios tos rankoves, o dydis uzsegus atrodo mazokas, bet gal tik taip foto atrodo g.gif siuos svarkus labai sunku fotografuoti, kadangi su blizgesiu gaunasi labai issikraipo nuotraukose doh.gif
O paltuka jus ne metro coat pirkot tokios pat spalvos ? g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti