Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

RII, visi rubeliai Jums labai tinka bigsmile.gif Net pati uzsinorejau kriauses, nors iki siol ji man nepatiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 02 05, 23:34)
dideja, keista man jus matyti tokiam stiliuje, blink.gif  per daug viskas tvarkinga su tuo derinuku paskutiniu tongue.gif  mirksiukas.gif

na,inga_, pg mano darbo pobudi, tai tik toks stilius pas mane ir turetu buti tongue.gif biggrin.gif

Tik as daznokai leidziu sau nusizengti protokolui...tai ir su dzinsais ir kriausyte (jeigu tiks dydis ax.gif ) planuoju i darba eiti mirksiukas.gif 4u.gif

Balalaika, nepamaciau kaip atrodot su tippi sandstone S dydziu ax.gif Gal galite dar imesti foto, ar i AZ? Pati laukiu butent tokio dydzio ir spalvos, ismatavimai per krutine tokie pat, smalsu , kaip atrodo ax.gif

Merginos, turincios megztuka su kriause, parasykit, prasom XS ir S megztuko ilgi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 06 vasario 2013 - 07:11
XS bent pas mane 60 cm,o S lyg kazkur temoj buvo ismatavimai tai 62 cm. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2013 02 06, 08:20)
XS bent pas mane 60 cm,o S lyg kazkur temoj buvo ismatavimai tai 62 cm. 4u.gif

kaip ir nera labai trumpas tas megztukas...ir realiai tai taip nedaug skiriasi viens nuo kito dydziai....
gal tiesiog foto tokia pas jus, ar ranka kazkaip labai pakelta buvo, kad toks trumpas pasirode ant Jusu g.gif
Atsakyti
Ot ir neparduosiu lotuliukas.gif
Papildyta:
Siaip realiai tikrai nera jis trumpas,bambos nesimato,uztat kazin ar labi jau isprestu kazka tie 2 cm i ilgi g.gif
Atsakyti
Kriauses S dydzio ilgis 62cm.
per krutine-46cm.

Cooliuke,nezinau kokia spalva g.gif Etikeciu jau senokai neturiu.Gal kokia ocean green ,bet tamsesne g.gif
Papildyta:
Melynake,nepardavinekit schmoll.gif Gal pasikeist iseis g.gif Geriau pagaudykit S,jei gausit,tada parduosit smile.gif
Atsakyti

i 
Kažin kiek dar reik kartot, kad žinutė su "noriu keistis" laikoma skelbimu.
Atsakyti
[quote=RII,2013 02 06, 11:00]
Kriauses S dydzio ilgis 62cm.
per krutine-46cm.
bet koks didelis skirtumas tarp xs ir s kriausyciu tarp pazastuku
xs isparduotuveje raso 42cm
o jus rii rasote s-46 cm. g.gif blink.gif blink.gif
tai zenkliai skirtumas, tai gal del to ir melynakei truksta to laisvumo blink.gif blink.gif 4 cm. skirtumas parp pazastuku, tai zenkliai turi jaustis tas laisvumas tarp dydziu tada ax.gif xs ir s
Atsakyti
Taip,tiek,as ka tik pamatavau.Visos rase,kad S 45cm,bet pas mane 46cm. Todel ir permatavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 06 vasario 2013 - 10:13
QUOTE(RII @ 2013 02 06, 11:12)
Taip,tiek,as ka tik pamatavau.Visos rase,kad S 45cm,bet pas mane 46cm. Todel ir permatavau.

o matei isparduotuveje ideti xs matmenukai xs -42cm. krutine, tai koks kad ir s-45 cm tai vis tiek 3cm. nezamai, tai vadinasi jie dydzius atitinka pilnai man irgi reiktu S butinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 02 06, 11:15)
o matei isparduotuveje ideti xs matmenukai xs -42cm. krutine, tai koks kad ir s-45 cm tai vis tiek 3cm. nezamai, tai vadinasi jie dydzius atitinka pilnai man irgi reiktu S butinai 4u.gif

As pamenu,kad Temide rase,kad pas ja kriause XS 43cm.
Atsakyti
Manoji XS kriause tarp pazastu 43cm rolleyes.gif
Atsakyti