Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(RII @ 2013 02 07, 13:16)
Ateinu pasidziaugt ir pasirodyti nauju pirkiniu-COLLECTION CASHMERE TEE

Gražu wub.gif O aš iš tų kurioms caffe capri netinka. Parsisiunčiau ir didesnį ir mažesnį dydį, bet vienos lyg mažos, o kitos didelės doh.gif

QUOTE(Dideja @ 2013 02 07, 14:45)
Na ka, vel truputukas vaizdines medziagos biggrin.gif Mielai priimsiu tiek kritika, tiek
Vel nustebau del spalvos, internete ji man atrode zydra, o realiai - zalsva smile.gif

Gražu. Man neatrodo, kad kriaušytė Jums maža.

Dėl tos mint spalvos ir aš nustebinta buvau.

Parsinešiau ir aš krūvą Jcrew gėrybių. Labai patiko paltukas Double-cloth lady day coat with Thinsulate® ėmiau Golden Sun spalvytę wub.gif
Atsakyti
labukas, gal jau diskutavot.. blush2.gif ar atitinka dydi marskinukai jcrew factory? gal kas turi S dydi ir galetu pmatuoti?
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2013 02 07, 14:06)

Ir pagal atsiliepimus supratau, kad man su ugiu 168cm ir 96cm per klubus M(eu 38)(nemegstu labai aptemptu) reikia 4 dydzio?
Bet nesupratau ar tall, ar regular?
Apsvieskite prasau  doh.gif

Na,su 95 perku 2.
Regular.
Papildyta:
Dideja,viskas tvarkingai,graziai ziurisi 4u.gif
Tipis gal gletu but ir xs,bet ,nieko blogo ir dabar 4u.gif o kriausyte tvarkingai gula smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limpopooo @ 2013 02 07, 14:13)
labukas, gal jau diskutavot.. blush2.gif ar atitinka dydi marskinukai jcrew factory? gal kas turi S dydi ir galetu pmatuoti?

Factory long perfect shirt in linen S dydzio plotis po pazastim 49x2cm.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 02 07, 14:45)

bigsmile.gif
kriausytes noretusi didesnes, o tippis puikiai, tbet tikrai pasitrauks siek tiek ir guls kitaip po skalbimo , as visad pries nesiojima isskalbiu 4u.gif

o as gavau siandien savo veliurini svarkeli poppy spalvytes, tai Tall2 dydis man toks kad ir ant megstuko galiu vilktis, galima net per pora cm sagutes butu perkelti ir ilgis tik tik , bet ziuresiu dar nes vizualiai tikrai neatrodo per platus ax.gif nesugebu nusifotkinti nes su telefonu kokybe belenkokia, su fotiku arba blicas apsviecia arba per tamsu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(limpopooo @ 2013 02 07, 15:13)

padidinti, man nesiojanciai S, factory marskinukai S dydzio visi per platus 4u.gif
Atsakyti
Bet ta mint spalva tokia tikrai kazkokia ne tokia kaip isivaizdavau blink.gif Internetinej ir bloguose tokia salta, labiau i melynuma atrode, o sita kazkokia zalvsa, net su geltonu atspalviu g.gif Tai kaip ten realiai yra? Nes as savo Ivory galvojau i metine keist, bet dabar gal jau nenoriu g.gif
Atsakyti
[quote=Letali,2013 02 07, 15:45]
bigsmile.gif
kriausytes noretusi didesnes, o tippis puikiai, tbet tikrai pasitrauks siek tiek ir guls kitaip po skalbimo , as visad pries nesiojima isskalbiu 4u.gif
o as gavau siandien savo veliurini svarkeli poppy spalvytes, tai Tall2 dydis man toks kad ir ant megstuko galiu vilktis, galima net per pora cm sagutes butu perkelti ir ilgis tik tik , bet ziuresiu dar nes vizualiai tikrai neatrodo per platus ax.gif nesugebu nusifotkinti nes su telefonu kokybe belenkokia, su fotiku arba blicas apsviecia arba per tamsu doh.gif
tai likai patenkinta spalva? tinka ji tau poppy ta spalva blink.gif ax.gif
Atsakyti
Man tai ji normali mint spalva g.gif Tokia kaip bloguose..Tai nuo apsvietimo ir priklauso atspalvis.Bet mint ,kaip mint.

Dideja,,nieko negalima prikist-viskas puiku 4u.gif Tik kriausyte teks nesioti be marskinuku biggrin.gif O kokia spalva tu populiariuju dzinsiuku pas jus?

Dekui,jcrew ligoniukes uz grazius zodzius biggrin.gif

Letalli ,labai jau idomu butu foto su svarkuciu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 07 vasario 2013 - 15:10
Na va mergaites imetu jusu teismui lotuliukas.gif melynasis tipis XS dydis:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 02 07, 14:00)
1. Netgi toj foto be marskinuku? Geriausia, aisku , butu matuotis abu dydzius , tuomet lengva butu nuspresti kas ir kaip....Bet ir su siuo dydziu nejauciu diskomforto ax.gif

2. O va del tippio kazkaip pagalvojau, kad nenoreciau mazesnio dydzio smile.gif Juolab zinant is merginu atsiliepimu, kad jie linke pasitraukti po skalbimo smile.gif

Gražiai juk ta kriaušė ir xs, tiesiog skonio reikalas kas kaip mėgsta, laisviau aptemčiau 4u.gif
Dėl tippio teisingai sakote, pasitrauks šiek tiek jis.

Pagaliau ir aš kriaušytę turėsiu yahoo.gif o tai jau buvau praradus viltį pagauti kai išparduotuvėje tokiais tempais šluoja visos...
Atsakyti
Pas ka Gyte gavot nusipirkti?
Atsakyti
melynake, is to, kiek matosi, dailiai atrodo 4u.gif
Atsakyti